Nieuwe Executive Chef voor Hilton Royal Parc Soestduinen

19 juli 2017 | Roy Spijker

Hilton Royal Parc Soestduinen verwelkomt Joey Schaap als de nieuwe Executive Chef in de keukenbrigade. Na zijn jarenlange ervaring als sous-chef in tal van verschillende keukens, keert hij na 3 jaar terug naar de vertrouwde keuken binnen het hotel waar hij zo’n 3 jaar werkzaam is geweest. In totaal heeft Joey Schaap meer dan 10 jaar ervaring.

Frederieke Boomsma, General Manager van Hilton Royal Parc Soestduinen zegt hierover: "We zijn verheugd om Joey weer te mogen verwelkomen in ons team. Hij brengt expertise, ervaring en verfrissende energie met zich mee. Onze vaste gasten zijn blij hem terug te zien en zelf kijken we er naar uit opnieuw met Joey samen te werken. Joey zijn pure kookstijl past perfect bij Restaurant Royal Parc."

Joey Schaap (1987) begint in 2003 zijn koksopleiding niveau 2 op de Rijn IJssel Vakschool te Wageningen. Tijdens zijn studie rondt hij verschillende stage periodes af in de omgeving Voorthuizen. Na de start van zijn opleiding tot zelfstandig werkend kok in 2005, start hij zijn loopbaan bij Grand Cafe de Bunckman in Voorthuizen. In 2006 maakt hij de overstap tot zelfstandig werkend kok bij Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen en in 2011 verwelkomde Hilton Royal Parc Soestduinen Joey met zijn aanstelling tot Sous-Chef. In 2014 maakte Joey de stap naar Hotel Gasterij De Roode Schuur te Nijkerk waarna hij van 2016 tot op heden sous-chef is geweest bij Gastrobar Anton en Restaurant Mauve te Laren.

Ook Joey laat weten blij te zijn met zijn aanstelling: "Ik vind het ontzettend leuk om weer terug te zijn! Ik kijk er naar uit om samen met mijn keukenteam het restaurant verder op de kaart te zetten. Er zitten in deze omgeving ook zoveel bedrijven met prachtige regionale producten, ideaal voor heerlijke zomerse gerechten geserveerd op ons terras."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Economie Opening
Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily gril...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Coronacrisis
Realtime countdown tot opening horeca 1 juni, 12 uur

Het aftellen is begonnen! In onderstaande countdown timer zie je exact hoe lang het nog duurt totdat je de deuren van je horecazaak en terras weer mag openen. Heel veel succes! ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: