Nieuwe eigenaren voor Heeren Dubbel

24 juli 2014
Nieuwe eigenaren voor Heeren Dubbel

Per 1 augustus 2014 kent horecagelegenheid Heeren Dubbel in ‘s-Heerenberg een nieuw eigenaarskoppel. Mark Bergevoet gaat samen met Jos Geerdink de nieuwe koers van
Kasteel Café Heeren Dubbel bepalen. Een frisse wind door het assortiment en een creatieve kijk op evenementen moeten Heeren Dubbel op de kaart gaan zetten. ''Het is een droom van een plek om een horecazaak te hebben'', laat kersverse eigenaar Mark Bergevoet weten. ''We willen iedereen van een mooi glas wijn laten genieten op een unieke locatie. Het is met recht vorstelijk genieten.'' De dagzaak is gevestigd in het oude Koetshuis van Kasteel Huis Bergh. Het terras kijkt uit op het imposante kasteel.

*Wijnproeverijen*
Wijn gaat een belangrijke rol spelen bij het Kasteel Café. Naast het geven van wijncursussen en -proeverijen worden zo’n twaalf verschillende wijnen geschonken. Ook gaan de nieuwe eigenaren met maandthema’s werken.

*Unieke plek*
De sfeervolle horecalocatie is een unieke plek voor een bruiloft, feest of diner, maar zeker ook voor zakelijke bijeenkomsten is het een uitgelezen plek. De Ruiterzaal wordt in de winter verbouwd wat voor een nieuwe uitstraling gaat zorgen. In het voorjaar van 2015 staat de ‘heropening’ van Heeren Dubbel gepland.

*Ondernemers*
Jos Geerdink is eigenaar van Hotel Restaurant Ruimzicht in Zeddam dat in 2013 door de consument is uitgeroepen tot ‘Leukste Hotel van 2013’. De succesvolle ondernemer bezit naast het hotel een café (als mede-eigenaar) en een cateringbedrijf. Jos wil zijn visie op gastvrijheid meenemen in de bedrijfsvoering van Heeren Dubbel.

Mark Bergevoet is zeker geen onbekende in de horeca. De voormalig eigenaar van het gerenommeerde restaurant Villa Copera is al meer dan 10 jaar actief als zelfstandig ondernemer. De afgestudeerde vinoloog wil zijn liefde voor wijn graag delen in ’s-Heerenberg. Mark neemt de dagelijkse leiding op zich.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws