Nieuwe directeur voor SVH

8 mei 2014 |
Nieuwe directeur voor SVH<

Op 1 juni 2014 zal Ricardo Eshuis in dienst treden als directeur van SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). De Raad van Toezicht heeft ingestemd met zijn voordracht en kijkt uit naar de
samenwerking. Ricardo Eshuis (43) werkte eerder bij Edu’Actief in Meppel, waar hij de laatste jaren als uitgever eindverantwoordelijk was voor diverse uitgeeftrajecten op het gebied van horeca, toerisme & recreatie en voeding.

Ruime ervaring
Onder zijn leiding werden leermiddelen voor horecaopleidingen ontwikkeld voor vmbo, mbo en hbo. Ook was hij actief in diverse projecten en werkgroepen op het gebied van horeca en educatie. Eshuis is eerder werkzaam geweest als bedrijfsleider van een horecaonderneming en als docent in het voortgezet onderwijs.

Kwaliteit
Het is de ambitie van Eshuis om met het nieuwe SVH-team ervoor te zorgen dat SVH weer het kwaliteitskeurmerk wordt voor de branche dat het altijd geweest is.

Herstart
Op 1 januari 2014 heeft SVH een herstart gemaakt. Het nieuwe SVH richt zich op het ontwikkelen en aanbieden van examens, (digitale) leermiddelen en lesmethodes voor het mbo-onderwijs, opleiders en ondernemers. Ook is SVH verantwoordelijk voor de SVH Meestertitels. De stichting wordt geleid door een directeur onder toezicht van een Raad van Toezicht. Deze raad is onlangs benoemd en bestaat uit voorzitter Sander Allegro (directeur/eigenaar van Allegro INN ovationS en director of industry relations Hotelschool The Hague), Ben Francooy (voorzitter FNV Horecabond), Thijs Merks (directeur Postillion Hotels) en Ricardo Winter (lid van de Raad van Bestuur ROCvA / ROC Flevoland en voorzitter van de Bedrijfstakgroep Horeca, Toerisme en Recreatie, Voeding en Facilitaire Dienstverlening).

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: