Nieuwe culinaire hotspot geopend in Amsterdam-Oost

5 september 2018 | Thijs Jacobs

Wie is Dimitri, dat zullen veel mensen zich afvragen. Dimitri gaf in ieder geval zijn naam aan de allernieuwste food, drink en work space in Amsterdam. In Amsterdam-Oost, vlakbij het Oosterpark en om de hoek van het Muiderpoort station, vind je vanaf nu namelijk Dimitri’s Amsterdam, een all-day spot waar je uitgebreid kunt ontbijten, lunchen, dineren en ja, … ook werken. Leuke en aangename bijkomstigheid… Dimitri’s heeft hostess- en modellenbureau Buck Agency onder 1 dak, mensen kijken tijdens het borrelen of eten was nog nooit zo leuk. 

Amsterdam Oost   

Amsterdam Oost is al enige tijd hip en happening. De ene na de andere eigentijdse locatie opent er zijn deuren. De allernieuwste aanwinst aan de East-side is Dimitri’s Amsterdam. Deze all-day spot bevindt zich op de hoek van de Insulindeweg en maakt zijn naam waar: het is er relaxed, je kunt er de hele dag recht, er heerst creativiteit kortom, het ‘buzzt en bruist’. Reden genoeg om deze bar snel te bezoeken en van je bucketlist af te strepen.  

Eten bij de jongste chef van Amsterdam

Bij Dimitri’s Amsterdam staat Ray Drisdale in de keuken, de jongste chef van Amsterdam (22 jaar) en afkomstig van het Okura en Hilton Double Tree. Zijn menukaart is er één om je vingers bij af te likken en biedt een smeltkroes van heerlijke gerechten en bites met een Mediterrane en Arabische inslag. Zo vind je er diverse vega-, vis- en vleesmezzes die je samen kunt delen. Wij noemen een runder tajine, bietenhummus, geroosterde aubergine met saffraanyoghurt. Ook vroege vogels en zoetekauwen kunnen er terecht voor ontbijt met een smoothiebowl en pancakes of een koffie of thee met bananenbrood of een vegan brownie.

Bucketlist 

Naast de goede relaxte sfeer en het lekkere eten en drinken is er nog een reden om een blokje voor om te rijden, namelijk de modellen en hostessen van Buck Agency. Dimitri’s Amsterdam biedt aan niemand minder dan dit recruitment, hostessen en modellenbureau onderdak. En dat heeft een bijkomend voordeel want mensen kijken in deze nieuwe hang-out was nog nooit zo leuk! 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitmaken van het derde st ...

Bier Wijn
Alcoholvrije drank verkopen na 20.00 uur, mag dat?

Er mag na 20.00 uur geen alcohol verkocht worden gedurende de periode van de 'gedeeltelijke lockdown' die door het kabinet is ingesteld. Niet door supermarkten, niet door slijters, maar ook niet door horecazaken die bezorgen. In veel supermarkten zijn de gangpaden waar alcohol staat vanaf 20 ...

Bezorgen
Wat kost bezorgen via Thuisbezorgd?

Bezorgen is, nu de horeca gesloten is, de reddingsboei waar veel restaurants zich aan vastklampen. Niet altijd zonder succes, want de Nederlander heeft de weg naar de bezorgsites en -apps goed weten te vinden. In het derde kwartaal heeft Just Eat Takeaway, waar Thuisbezorgd toe behoort, een groei va ...

Food Vega
Vleesconsumptie stijgt in 2019

De vleesconsumptie in Nederland is in 2019 voor het tweede jaar op rij gestegen. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek naar de vleesconsumptie van Wageningen Economic Research in opdracht van Wakker Dier. “Alles schreeuwt om vermindering van de vleesconsumptie. Klimaat, stikstof, ontbossing, ...

Wet- en regelgeving Vega
IKEA, Unilever en 250.000 burgers tegen ‘vegaburgerverbod’

Vandaag stemt het Europees parlement over het ‘vegaburgerverbod’. Een petitie tegen het verbod, op initiatief van ProVeg, werd ruim 250.000 keer ondertekend. Daarnaast spraken tal van Europese milieu-organisaties, consumentenorganisaties én voedselgiganten als Unilever en IKEA zic ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: