Nieuw Texaans restaurant in Wageningen

19 mei 2015 |
Nieuw Texaans restaurant in Wageningen<

Afgelopen vrijdag heeft Kelly’s haar deuren geopend, gevestigd op het 5 Mei Plein 13, tegenover Hotel de Wereld in Wageningen. Het is
volgens de ondernemers een uniek restaurant in Nederland; Echt, authentiek eten; vlees van de beste runderen, varkens en kippen klaargemaakt op een traditionele BBQ manier. Sommige gerechten zijn zeker 24 uur gegaard op eikenhout, totdat het malse vlees uit elkaar valt. Verder worden er Tex/Mex geserveerd en zijn er meerdere vegetarische gerechten op de kaart te vinden.

Ontstaan van Restaurant Kelly's
In een klein pittoresk plaatsje in Texas, genaamd Henriëtta, wonen Bill & Kelly in een zelfgebouwd huis op de prairie. Twee hardwerkende mensen die veel hebben meegemaakt. Gedurende hun leven merkten ze dat ze maar weinig nodig hebben om gelukkig te zijn. Weinig materiële spullen en weinig luxe, maar wel een plek om te wonen waar het goed voelt. Een plek waar je kunt genieten van kleine dingen; het zitten bij een kampvuur, het luisteren naar de stilte of naar de coyotes in de verte. Bill & Kelly zijn echte Texanen en hebben een fijne neus voor 'Good Food' en daar hebben ondernemers Jaap Venendaal en Kristian Monsma de kunst afgekeken.


Bill en Kelly uit Texas

Authentieke wereld van de échte BBQ
Jaap en Kristian hebben een kijkje mogen nemen in de Texaanse wereld, de authentieke wereld van de échte BBQ, zoals de cowboys ooit gebruikten. Met veel dankbaarheid kijken zij terug naar deze overweldigende ervaring en is er besloten het restaurant naar Kelly te vernoemen. Deze authentieke wereld wordt aan alle gasten van Kelly’s overgebracht. Het Texaanse koppel komt in augustus naar Nederland om het restaurant officieel te openen.



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Inauguratie Gastrobar 6 in Den Bosch

De legendarische Brabantse gastvrijheid spatte eraf bij de inauguratie van Gastrobar 6 in Den Bosch op 10 oktober. Beide eigenaren met een serieuze gastronomische curriculum, Freek Broeders en Geert Toebast haalden alles uit de kast om het de vele genodigden naar de zin te maken. Ted Janssen, voo...

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: