Nieuw Texaans restaurant in Wageningen

19 mei 2015 |
Nieuw Texaans restaurant in Wageningen<

Afgelopen vrijdag heeft Kelly’s haar deuren geopend, gevestigd op het 5 Mei Plein 13, tegenover Hotel de Wereld in Wageningen. Het is
volgens de ondernemers een uniek restaurant in Nederland; Echt, authentiek eten; vlees van de beste runderen, varkens en kippen klaargemaakt op een traditionele BBQ manier. Sommige gerechten zijn zeker 24 uur gegaard op eikenhout, totdat het malse vlees uit elkaar valt. Verder worden er Tex/Mex geserveerd en zijn er meerdere vegetarische gerechten op de kaart te vinden.

Ontstaan van Restaurant Kelly's
In een klein pittoresk plaatsje in Texas, genaamd Henriëtta, wonen Bill & Kelly in een zelfgebouwd huis op de prairie. Twee hardwerkende mensen die veel hebben meegemaakt. Gedurende hun leven merkten ze dat ze maar weinig nodig hebben om gelukkig te zijn. Weinig materiële spullen en weinig luxe, maar wel een plek om te wonen waar het goed voelt. Een plek waar je kunt genieten van kleine dingen; het zitten bij een kampvuur, het luisteren naar de stilte of naar de coyotes in de verte. Bill & Kelly zijn echte Texanen en hebben een fijne neus voor 'Good Food' en daar hebben ondernemers Jaap Venendaal en Kristian Monsma de kunst afgekeken.


Bill en Kelly uit Texas

Authentieke wereld van de échte BBQ
Jaap en Kristian hebben een kijkje mogen nemen in de Texaanse wereld, de authentieke wereld van de échte BBQ, zoals de cowboys ooit gebruikten. Met veel dankbaarheid kijken zij terug naar deze overweldigende ervaring en is er besloten het restaurant naar Kelly te vernoemen. Deze authentieke wereld wordt aan alle gasten van Kelly’s overgebracht. Het Texaanse koppel komt in augustus naar Nederland om het restaurant officieel te openen.



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Da Vinci Maasbracht brengt culinaire theatershows in coronatijden

Restaurant Da Vinci in Maasbracht organiseert in juni 2020 twee culinaire theatershows met zangeres Suzan (Suus) Seegers en pianist Rob Mennen. De Limburgse multitalenten geven tijdens een gastronomisch diner in het sterrenrestaurant een mini-concert voor maximaal 30 gasten. Hiermee geven eigenar...

Achtergronden Coronacrisis
Onderzoek: consument heeft begrip voor horecamaatregelen horeca

Namens de Nederlandse horecaondernemers en Bureau Fris, heeft House of Watt onderzoek gedaan naar de behoeftes van de horecagast in de nieuwe 'anderhalvemetereconomie'. Wat is de mening over het werken in shifts, een minimale besteding en het gebruiik van schermen in de horeca. Welke hore...

Internationaal Coronacrisis
Corona-uitbraak Duitsland: regels in restaurant werden niet nageleefd

De corona-uitbraak in het Duitse district Leer, vlak over de grens bij Nieuweschans, is niet uit de lucht komen vallen. Het niet naleven van de hygiëneregels tijdens een besloten feest in een restaurant staat aan de basis van de uitbraak, zo melden de Duitse autoriteiten. Elf personen zijn b...

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Culinair Coronacrisis
Wellnessboot: van badjassenparadijs naar smaakvol pop-up restaurant

Een fijne cruise maken zit er vanwege de coronacrisis momenteel niet in. Maar wie toch een avondje dat heerlijke vakantiegevoel wil ervaren en tegelijkertijd wil genieten van een heerlijk diner kan vanaf 1 juni terecht op de Wellnessboot bij City Resort Hotel Mill. De Wellnessboot is normaal gezien ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: