Nieuw Texaans restaurant in Wageningen

19 mei 2015 |
Nieuw Texaans restaurant in Wageningen<

Afgelopen vrijdag heeft Kelly’s haar deuren geopend, gevestigd op het 5 Mei Plein 13, tegenover Hotel de Wereld in Wageningen. Het is
volgens de ondernemers een uniek restaurant in Nederland; Echt, authentiek eten; vlees van de beste runderen, varkens en kippen klaargemaakt op een traditionele BBQ manier. Sommige gerechten zijn zeker 24 uur gegaard op eikenhout, totdat het malse vlees uit elkaar valt. Verder worden er Tex/Mex geserveerd en zijn er meerdere vegetarische gerechten op de kaart te vinden.

Ontstaan van Restaurant Kelly's
In een klein pittoresk plaatsje in Texas, genaamd Henriëtta, wonen Bill & Kelly in een zelfgebouwd huis op de prairie. Twee hardwerkende mensen die veel hebben meegemaakt. Gedurende hun leven merkten ze dat ze maar weinig nodig hebben om gelukkig te zijn. Weinig materiële spullen en weinig luxe, maar wel een plek om te wonen waar het goed voelt. Een plek waar je kunt genieten van kleine dingen; het zitten bij een kampvuur, het luisteren naar de stilte of naar de coyotes in de verte. Bill & Kelly zijn echte Texanen en hebben een fijne neus voor 'Good Food' en daar hebben ondernemers Jaap Venendaal en Kristian Monsma de kunst afgekeken.


Bill en Kelly uit Texas

Authentieke wereld van de échte BBQ
Jaap en Kristian hebben een kijkje mogen nemen in de Texaanse wereld, de authentieke wereld van de échte BBQ, zoals de cowboys ooit gebruikten. Met veel dankbaarheid kijken zij terug naar deze overweldigende ervaring en is er besloten het restaurant naar Kelly te vernoemen. Deze authentieke wereld wordt aan alle gasten van Kelly’s overgebracht. Het Texaanse koppel komt in augustus naar Nederland om het restaurant officieel te openen.



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: