Nieuw Texaans restaurant in Wageningen

19 mei 2015
Nieuw Texaans restaurant in Wageningen

Afgelopen vrijdag heeft Kelly’s haar deuren geopend, gevestigd op het 5 Mei Plein 13, tegenover Hotel de Wereld in Wageningen. Het is
volgens de ondernemers een uniek restaurant in Nederland; Echt, authentiek eten; vlees van de beste runderen, varkens en kippen klaargemaakt op een traditionele BBQ manier. Sommige gerechten zijn zeker 24 uur gegaard op eikenhout, totdat het malse vlees uit elkaar valt. Verder worden er Tex/Mex geserveerd en zijn er meerdere vegetarische gerechten op de kaart te vinden.

*Ontstaan van Restaurant Kelly's*
In een klein pittoresk plaatsje in Texas, genaamd Henriëtta, wonen Bill & Kelly in een zelfgebouwd huis op de prairie. Twee hardwerkende mensen die veel hebben meegemaakt. Gedurende hun leven merkten ze dat ze maar weinig nodig hebben om gelukkig te zijn. Weinig materiële spullen en weinig luxe, maar wel een plek om te wonen waar het goed voelt. Een plek waar je kunt genieten van kleine dingen; het zitten bij een kampvuur, het luisteren naar de stilte of naar de coyotes in de verte. Bill & Kelly zijn echte Texanen en hebben een fijne neus voor 'Good Food' en daar hebben ondernemers Jaap Venendaal en Kristian Monsma de kunst afgekeken.


~Bill en Kelly uit Texas~

*Authentieke wereld van de échte BBQ*
Jaap en Kristian hebben een kijkje mogen nemen in de Texaanse wereld, de authentieke wereld van de échte BBQ, zoals de cowboys ooit gebruikten. Met veel dankbaarheid kijken zij terug naar deze overweldigende ervaring en is er besloten het restaurant naar Kelly te vernoemen. Deze authentieke wereld wordt aan alle gasten van Kelly’s overgebracht. Het Texaanse koppel komt in augustus naar Nederland om het restaurant officieel te openen.



Overig nieuws