Nieuw Street Food Festival Den Haag

3 december 2014 |
Nieuw Street Food Festival Den Haag<

Bij december hoort lekker eten. Daar hoef je in Den Haag niet mee te wachten tot de feestdagen, want op 12, 13 en 14 december organiseert
horecaconcept-to-be MaMaKelly op het terrein van de Caballero Fabriek in Den Haag een Street Food Festival. Denk: stoer, puur, family & friends, drinks & bites met diverse foodtrucks en een geweldig entertainmentprogramma. Het festival geeft een mooi voorproefje van wat het terrein op culinair gebied nog te wachten staat. In 2015 zal in het voormalig Ketelhuis namelijk een geheel nieuwe culinaire hotspot geopend worden met de illustere naam MaMaKelly. Wordt vervolgd…

Smaken op rolletjes
Binnenkort rollen de foodtrucks Den Haag binnen voor de wintereditie van Street Food Festival Den Haag. Zo is er Haute Fritèz, een truck met heerlijke handgemaakte biologische frieten. Adams Appels staat bekend voor hun 100% eigentijdse, gezonde en biologische voeding geïnspireerd op de Mediterrane keuken. Bij Yoos wordt wereldse koffie & thee gemaakt met homemade taart of een bom van chocolade. Choripan heeft het beste recept voor broodjes met Argentijnse chorizo en chimichurri. Kortom: smakelijk eten!

Food, Fun & Friends
MaMaKelly organiseert het festival met een veelzijdig programma. Van een ongedwongen vrijdagmiddagborrel, MaMa’s market, kids workshops, een Sunday Roast tot aan een live optreden van Liptease! Drie dagen lang biedt het festival Food, Fun & Friends. Het is een voorproefje op wat het Cabellero terrein nog te wachten staat, want vanaf januari 2015 wordt het Ketelhuis druk verbouwd zodat MaMaKelly daar straks haar intrek kan nemen.

Programma
Vrijdag 12 december| 16.00 – 00.00 uur: Afterwork drinks, dj’s en foodtrucks
Zaterdag 13 december | 12.00 – 00.00 uur: MaMa’s market, kids workshops en
foodtrucks
Zondag 14 december |12.00 – 21.00 uur: Sunday Roast, Kids theater, Liptease Live en foodtrucks

Locatie
Caballero Fabriek | Saturnusstraat 60 |Den Haag





Persinformatie

Indien u geïnteresseerd bent in het afnemen van een interview met de organisatie, hoge resolutie beeldmateriaal wenst, of meer informatie, neemt u dan contact op met Esther Werkman via esther@misspublicity.nl of Tessa Dronzek via tessa@misspublicity.nl of bel 010 214 0593. Ook kunt u een kijkje nemen in de speciaal voor deze klant ingerichte press room via onze website www.misspublicity.nl In deze virtuele perskamer vindt u altijd actuele informatie. Buiten kantooruren belt u met 06 16 930 325.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sluiting Michelin
Voormalig sterrenrestaurant O Mundo in Hotel De Wereld sluit

Restaurant O Mundo, gevestigd in Hotel De Wereld in Wageningen, gaat definitief dicht. Omdat de bedrijfsresultaten van het restaurant tegenvallen, heeft Hotel De Wereld besloten om het aantal hotelkamers uit te breiden ten koste van het restaurant. De sluiting is al in november. Hiermee verliest ...

Personeel Culinair
Ook de veeleisende gast vormt een uitdaging binnen de horeca

Horeca- en cateringbedrijven ervaren financieel pittige tijden. Omzet- en rendementsverhogen en het verlagen van de kosten vormen een grote uitdaging. Dit blijkt uit onderzoek van GROUP7 met Het Nederlands Kokspanel onder ruim 500 horeca- en cateringprofessionals, dat afgelopen voorjaar werd gehoude...

Events
Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren gastvrouw en sommelier van De Librije, en Herman den Blijker, chef-kok en presentator, zullen de presentatie van het openingsprogramma voor hun rekening...

Bocuse d'Or
Jan Sobecki en Jannis Brevet in jury Bocuse d'Or

Voorzitter Soenil Bahadoer, chefkok Moshik Roth, chefkok Jarno Eggen en executive chef Sidney Schutte. Alle vier chefs die op topniveau koken. Bovendien nemen zij op maandag 23 september plaats aan de jurytafel bij de Nederlandse finale van Bocuse d'Or in de WedstrijdArena van Gastvrij Rotterdam...

Columns Blog
De jongeren van tegenwoordig

Mijn dochter is begonnen met vioolles. Al direct na de eerste les werd thuis de viool voorzichtig uit het kistje gehaald en begon ze er driftig op te tokkelen. In dit stadium kan ik er nog geen melodie in bespeuren, maar hey, wij hebben een instrument in huis dus het begin is gemaakt. Ze wist mij ze...

Interview Aardappel
Interview Garry de Boer: "De aardappel wordt culinair herontdekt"

Garry de Boer is al jaren culinair marketing manager van Hanos en inspireert met zijn gerechten honderden chefs in Nederland. Samen met hoofd inkoop dagvers Marcel Coulier bepaalt hij (deels) wat er bij talloze restaurants iedere dag aan producten binnenkomen. Aan de hand van een vijftal stellingen ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: