Nieuw McDonald's restaurant in kerstsfeer geopend

23 december 2016 | Jorien Slager

Dinsdagavond is McDonald's restaurant Harderwijk feestelijk geopend met het ontsteken van een gigantische kerstboom. Sindsdien verwelkomt een enthousiast team van nieuwe medewerkers uit de directe omgeving de eerste gasten.

Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald's Nederland: ,,Met het nieuwe restaurant in Harderwijk zijn we met 248 restaurants altijd dicht bij onze gasten in de buurt. Dit restaurant, met twee verdiepingen, heeft een warme en moderne inrichting. En ook de gasten van dit restaurant bieden we nieuwe services met Table Service en McCafé. Dit is alweer het elfde McCafé in Nederland waar onze gasten kunnen genieten van heerlijke koffievariaties en lekkernijen die we vers afbakken. Ook in Harderwijk zullen de gasten onze gastvrijheid ervaren", aldus Steijaert.

Het nieuwe McDonald's restaurant is zeven dagen per week geopend van 7.00 tot 0.00 uur. De McDrive is open van 7.00 tot 1.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 7.00 tot 2.00 uur. Dus ook voor wie vroeg achter het stuur zit en zin heeft in een ontbijtje.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin

"Waarin Nederland zich als gastronomisch land onderscheidt is duurzaamheid, de aandacht voor lokale producten, duurzame vis en eerlijk vlees. Daarin loopt Nederland echt een stapje voor op de buurlanden", aldus Michelin hoofdinspecteur Loens dit jaar tijdens de uitreiking van de sterren. ...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: