Nieuw lunchconcept voor restaurant Roots, Rotterdam

19 mei 2017 | Thijs Jacobs

Het Rotterdamse restaurant Roots heeft een nieuw lunchconcept gelanceerd. Vanaf nu hoeft de middagmaal geen snelle hap meer te zijn, maar kan er worden genoten van de overheerlijke, kleurrijke gerechten van de nieuwe lunchkaart van Roots.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een overheerlijke sandwich met Hollandse bietjes, radijsje afkomstig van Hoek van Holland, witte waterkers en eetbare bloemen. Er valt opnieuw genoeg nieuws te proeven!

Roots Lunch Makreel

Lunchkaart

Roots is een ideale plek om met collega’s, zakenrelaties of gewoon met je ouders of vrienden even lekker aan te schuiven voor de lunch. Vanaf nu hoeft de gast geen (kleine) gerechten van de menukaart te kiezen, maar is er een speciale lunchkaart met een ruime keuze aan verschillende lunchgerechten.

Ga voor de soep van de dag of voor een salade met Rotterdamse oude kaas, zoetzuur, waterkers en mosterd. Of ga voor een broodje makreel met radijs en zoetzure groenten. Voor de stevige trek zijn er de Roots meals met onder andere lamsrack met ui, aubergine en artisjok. Óf kies voor het Roots lunchmenu voor 22,50 euro. Een snelle hap bestaande uit de keuze voor een broodje of salade, soep en een koffie compleet.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel
FNV: Al 2.000 personen zeggen 'nee' tegen cao-resultaat

Drie jaar lang is er geen cao in de horeca. Nu ligt er een onderhandelingsresultaat tussen KHN en CNV Vakmensen. Leden van CNV krijgen slechts zes dagen de tijd om aan te geven of zij akkoord gaan met het onderhandelingsresultaat. Het lijkt erop dat alles op stel en sprong geregeld moet worden. Lede...

Economie
'Winstwaarschuwing' voor MKB ondernemers

Bij de huidige groei van het midden- en kleinbedrijf in Nederland is een “winstwaarschuwing” op zijn plaats. Dat staat in het jaarbericht 2017, de ‘Staat van het MKB’ van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Door toenemende krapte op de arbeidsma...

Opening
Formule WOK& start in Rotterdamse Zwart Janstraat

De nieuwe fastserviceformule WOK& opent op 24 november 2017 haar eerste store in Rotterdam aan de Zwart Janstraat. Franchisenemer Nawal Hasan (35) gaat bevlogen aan de slag met een team van jonge medewerkers om gezond, Aziatisch natural food op de kaart te zetten. Rotterdam-Noord heeft de pri...

Diner
Amstel Boathouse organiseert 'charity diner'

Op woensdag 29 november 2017 organiseert het Amstel Boathouse samen met het Bhutan Youth Development Funds en de Mieke Huigen Stichting een charity diner. Deze avond staat in het teken van een betere toekomst voor jonge monniken uit Bhutan. Er wordt geld ingezameld om te streven naar onderwijs voor ...

Achtergronden Wijn
Mensheid drinkt al langer wijn dan werd aangenomen

Professor Patrick McGovern heeft een nieuw onderzoek gepubliceerd, waarin hij aangetoond heeft dat de mensheid al 5000 jaar langer wijn drinkt (en maakt) dan eerder werd aangenomen. Georgië De bio­moleculaire archeoloog van de universiteit van Pennsylvania vond in acht aar­dewerk...

Achtergronden Culinair
Fransen kiezen voor Boeuf Bourguignon als nationaal gerecht

De Fransen hebben gestemd op het gerecht dat volgens hen de Gallische gastronomie het beste uidraagt. Uiteraard bevat het gerecht vlees en wijn, hoe kan het ook anders. Boeuf Bourguignon is immers de grote winnaar. Vleesgerecht Het gestoofde vleesgerecht uit centraal Frankrijk wordt gemaakt me...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: