Nieuw lunchconcept voor restaurant Roots, Rotterdam

19 mei 2017 | Thijs Jacobs

Het Rotterdamse restaurant Roots heeft een nieuw lunchconcept gelanceerd. Vanaf nu hoeft de middagmaal geen snelle hap meer te zijn, maar kan er worden genoten van de overheerlijke, kleurrijke gerechten van de nieuwe lunchkaart van Roots.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een overheerlijke sandwich met Hollandse bietjes, radijsje afkomstig van Hoek van Holland, witte waterkers en eetbare bloemen. Er valt opnieuw genoeg nieuws te proeven!

Roots Lunch Makreel

Lunchkaart

Roots is een ideale plek om met collega’s, zakenrelaties of gewoon met je ouders of vrienden even lekker aan te schuiven voor de lunch. Vanaf nu hoeft de gast geen (kleine) gerechten van de menukaart te kiezen, maar is er een speciale lunchkaart met een ruime keuze aan verschillende lunchgerechten.

Ga voor de soep van de dag of voor een salade met Rotterdamse oude kaas, zoetzuur, waterkers en mosterd. Of ga voor een broodje makreel met radijs en zoetzure groenten. Voor de stevige trek zijn er de Roots meals met onder andere lamsrack met ui, aubergine en artisjok. Óf kies voor het Roots lunchmenu voor 22,50 euro. Een snelle hap bestaande uit de keuze voor een broodje of salade, soep en een koffie compleet.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen Column David Bakker
Column: Haal die laptopzombie binnen!

Het aantal flexibele werknemers is de afgelopen vijftien jaar toegenomen van 1,1 miljoen naar bijna 2 miljoen. Het aantal zzp’ers groeide van ruim 630 duizend in 2003 naar 1,1 miljoen in 2018. Dat meldde het CBS vorige maand. Dat zijn ruim drie miljoen potentiele gasten. Steeds meer zelfsta...

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Personalia Culinair Michelin
Sterrenchef-kok André van Doorn neemt afscheid van Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 neemt SVH Meesterkok André van Doorn na 17 jaar afscheid van Kasteel Heemstede. De talentvolle chef Ollie Schuiling, nu nog werkzaam als keukenchef bij Schloss Schauenstein (*) neemt de scepter in de keuken van hem over. Samen met ondernemer Frans den Boer wordt ...

Internationaal
Europa’s eerste onderwaterrestaurant geopend aan Noorse zuidkust

Het woord ‘Under’ betekent zowel 'onder’ als ‘wonder’ in het Noors. Beide woorden komen tot zijn recht bij het eerste onderwaterrestaurant van Europa, dat op 20 maart 2019 haar deuren opende. Het 34 meter lange gebouw in de vorm van een monoliet is ontworpen door he...

Interview Bocuse d'Or
Soenil Bahadoer nieuwe voorzitter Bocuse d'Or Nederland

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer volgt per 1 april driesterrenchef Jonnie Boer op als bestuursvoorzitter van Bocuse d'Or Nederland. De Patron Cuisinier van restaurant De Lindehof is trots op zijn benoeming en spreekt zijn ambities uit. "De gastronomie in Nederland ontwikkelt zich razendsnel....

Culinair Michelin Wijn
Edger Groeneveld geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester

Op woensdag 20 maart 2019 is Edger Groeneveld, Sommelier bij Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Wijnmeester. Na zijn inauguratie mag Edger als 35ste SVH Wijnmeester toetreden tot de SVH Meesterfamilie. Tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje wordt daarmee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: