Nieuw lid Euro-Toques

6 januari 2015
Nieuw lid Euro-Toques

Op 15 januari 2015 zal het jongste lid van Euro-Toques feestelijk toetreden tot Euro-Toques. Dit zal gebeuren onder
het toeziend oog van
Jurriaan Geldermans. Ook Burgemeester Harry Brinkman uit de Beemster zal hierbij aanwezig zijn.

*Puur*
Puur en eerlijk; hiermee is meteen alles gezegd; dit is waar het Poterne Restaurant en Fort Resort Beemster voor staan. Het fort aan de Nekkerweg is in 2012 omgetoverd tot luxe resort met hotel, wellness en twee restaurants.

*Regionaal*
Chef-kok Paul de Graaf kiest ingrediënten met zorg uit de regio. Dagelijks wisselende gerechten worden bereid met seizoensgebonden producten uit de streek. Een goede aanleiding om de restaurants regelmatig te bezoeken.
De restaurants sluiten precies aan bij de doelstellingen van Euro-Toques, een internationaal samenwerkingsverband van 2500 Europese koks. Zij staan voor waarborg van kwaliteit en
smaak, behoud van culinaire tradities en bescherming van kleine producenten. Daarmee ligt de toetreding van het Poterne Restaurant en Fort Resort Beemster voor de hand.

*Gevelschild*
Tijdens de inauguratie op donderdag 15 december zal het Euro-Toques gevelschild worden onthuld, waarna Jurriaan Geldermans en voorzitter Ted Janssen het woord nemen. Om het geheel een feestelijke tint te geven volgt een sabrage.

Overig nieuws