Nieuw junkfood concept THE GOAT opent vandaag in Rotterdam

Auteur: Thijs Jacobs
9 oktober 2020
Nieuw junkfood concept THE GOAT opent vandaag in Rotterdam

Rotterdam is een nieuwe hotspot rijker. THE GOAT heeft haar deuren geopend: een nieuw junkfood concept waar je terecht kunt voor fried chicken, loaded fries en burgers. Met bijzondere gerechten geïnspireerd op de Amerikaanse keuken, bieden ze iets unieks aan in de Nederlandse fastfoodscene. Op de kaart prijken klassiekers zoals Chicken & Waffles, maar ook bijzondere gerechten zoals smashed burgers en de Legendairy: fried chicken met een bol ijs en siroop. 

THE GOAT staat voor ‘The Greatest Of All Time’. Dit komt niet alleen terug in de topnotch junkfood, maar ook in de dranken. Zo zijn er slushies verkrijgbaar in verrassende smaken, waar ook een shot alcohol aan toegevoegd kan worden. De gerechten zijn geïnspireerd op de Amerikaanse diner scene en deze invloeden zijn met een moderne twist terug te vinden in het interieur. Zo worden overal frisse kleuren gebruikt, zijn er zithoekjes van houten dining booths en is er een echte arcade hoek gecreeerd met onder andere een flipperkast en grijpautomaat met toffe merchandise. 

Foodtruckondernemer

THE GOAT is opgericht door ondernemers Rolf Leliveld en Rob van den Broek. Rolf is één van de eerste echte foodtruckondernemers, die mede de tortilla op de kaart heeft gezet in Nederland. Hij heeft jarenlang op alle grote festivals zijn gerechten geserveerd. Rob is creatief ondernemer en heeft diverse bedrijven waarin zijn gevoel voor eten, concepten en styling naar voren komt. Samen zijn ze op zoek gegaan naar een hoge kwaliteit junkfood, in combinatie met een uniek concept.

De oprichters zeggen over THE GOAT: ‘In Nederland zijn nog weinig restaurants die goede kwaliteit junkfood serveren. Daarom biedt THE GOAT unieke gerechten gemaakt van hoge kwaliteit en bereid met verse ingrediënten. Rotterdam is hiervoor de perfecte plek omdat hier veel gebeurt op het gebied van eten en vooruitstrevende concepten. Tijdens een bezoek aan THE GOAT worden alle zintuigen geprikkeld. Het restaurant is een perfecte hangout voor groepen vrienden en families die trek hebben in een lekkere portie junkfood van hoogwaardige kwaliteit.’

THE GOAT is vanaf vandaag geopend in Rotterdam, op de Schiedamse Vest nummer 14. Dagelijks geopend van 15:00 tot 22:00.

Overig nieuws