Nieuw Indiaas restaurant in Rotterdam

24 april 2015 |
Nieuw Indiaas restaurant in Rotterdam<

Afgelopen woensdag opende The Pepper Trail zijn deuren in Rotterdam. Dit restaurant presenteert naar eigen zeggen exclusief in
Nederland de moderne beleving van de karakteristieke Indiase keuken. The Pepper Trail presenteert zijn gasten een combinatie van de intense smaken van traditionele specerijen met de hedendaagse foodcultuur.

Kennismaking met de moderne Indiase keuken
The Pepper Trail wil Nederland laten kennismaken met de hoogwaardige Indiase keuken. Eigenaresse Payal Moharir: "De Indiase keuken heeft zich de afgelopen dertig jaar snel ontwikkeld. Bij The Pepper Trail bieden we onze gasten een onvergetelijke kennismaking met de moderne Indiase keuken door middel van een unieke mix van traditie en trends. Wij noemen dit de Unique Indian FoodXperience."


De moderne Indiase keuken staat bij The Pepper Trail centraal

Pepper Touch
Moharir: "Onze gasten proeven onze passie voor de Indiase keuken in elke creatie. Achter ieder gerecht bij The Pepper Trail zit een bijzonder verhaal. Zo nemen we onze gasten echt mee op reis langs de verfijnde smaken en geuren van de Indiase keuken. Onze award-winning chef-kok Sanjay Bahl en zijn team kennen de Indiase keuken van binnenuit en brengen gerechten tot leven in moderne, smaakvolle creaties. Wij verfijnen het culinaire erfgoed van de Indiase keuken met onze eigen kenmerkende en inspirerende ‘Pepper Touch’. Dat je de chef-kok en zijn team vanuit het restaurant gepassioneerd ziet werken aan de culinaire creaties, voegt wat ons betreft een extra dimensie toe aan de Unique Indian FoodXperience."


De bar van The Pepper Trail

Locatie
The Pepper Trail is gevestigd in het stadshart van Rotterdam. De Kruiskade vormt het centrum van een hoogwaardige chique en culinaire buurt met gerenomeerde chef-koks. Zo zijn François Geurts en Mario de Ridder ook actief in deze straat. Boetieks van bekende wereldmerken, toonaangevende hotels en volop mogelijkheden voor een culturele avond uit complementeren het hoogwaardige karakter van de Kruiskade.

Christel Tuin


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: