Nieuw Indiaas restaurant in Rotterdam

24 april 2015 |
Nieuw Indiaas restaurant in Rotterdam<

Afgelopen woensdag opende The Pepper Trail zijn deuren in Rotterdam. Dit restaurant presenteert naar eigen zeggen exclusief in
Nederland de moderne beleving van de karakteristieke Indiase keuken. The Pepper Trail presenteert zijn gasten een combinatie van de intense smaken van traditionele specerijen met de hedendaagse foodcultuur.

Kennismaking met de moderne Indiase keuken
The Pepper Trail wil Nederland laten kennismaken met de hoogwaardige Indiase keuken. Eigenaresse Payal Moharir: "De Indiase keuken heeft zich de afgelopen dertig jaar snel ontwikkeld. Bij The Pepper Trail bieden we onze gasten een onvergetelijke kennismaking met de moderne Indiase keuken door middel van een unieke mix van traditie en trends. Wij noemen dit de Unique Indian FoodXperience."


De moderne Indiase keuken staat bij The Pepper Trail centraal

Pepper Touch
Moharir: "Onze gasten proeven onze passie voor de Indiase keuken in elke creatie. Achter ieder gerecht bij The Pepper Trail zit een bijzonder verhaal. Zo nemen we onze gasten echt mee op reis langs de verfijnde smaken en geuren van de Indiase keuken. Onze award-winning chef-kok Sanjay Bahl en zijn team kennen de Indiase keuken van binnenuit en brengen gerechten tot leven in moderne, smaakvolle creaties. Wij verfijnen het culinaire erfgoed van de Indiase keuken met onze eigen kenmerkende en inspirerende ‘Pepper Touch’. Dat je de chef-kok en zijn team vanuit het restaurant gepassioneerd ziet werken aan de culinaire creaties, voegt wat ons betreft een extra dimensie toe aan de Unique Indian FoodXperience."


De bar van The Pepper Trail

Locatie
The Pepper Trail is gevestigd in het stadshart van Rotterdam. De Kruiskade vormt het centrum van een hoogwaardige chique en culinaire buurt met gerenomeerde chef-koks. Zo zijn François Geurts en Mario de Ridder ook actief in deze straat. Boetieks van bekende wereldmerken, toonaangevende hotels en volop mogelijkheden voor een culturele avond uit complementeren het hoogwaardige karakter van de Kruiskade.

Christel Tuin


Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Interview Longread
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Anne-Marie van Leggelo is expert op het gebied van etiquette. Ze brengt ons graag de fijne kneepjes van haar vak bij. Dit keer behandelen we de Kerst-, nieuwjaars- en netwerkborrel. Binnen de horeca zijn daar ook aardig wat valkuilen, zo blijkt. Zowel voor de gast als voor het horecapersoneel! De...

Culinair
Restaurant ‘t Kalkoentje Rhenen viert 30-jarig bestaan

Restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen bestaat 30 jaar en viert dat met een speciaal jubileummenu waarin toppers uit de afgelopen 30 jaar. Het restaurant van chef-eigenaar Nico Klaver is tevens geïnaugureerd als lid van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland. Het jubileum werd op 8 novemb...

Blog
Blog URBN FOLKS: het team klaarstomen

De RestaurantKrant volgt de ervaringen van ondernemer Martijn van den Hurk en gastoloog Jeannine Sok uit Nijmegen. Maandelijks plaatsen we een blog over de ontwikkelingen en hun ervaringen, ze houden jou op de hoogte van de opening van een nieuw merk in Nijmegen tegenover het station - URBN FOLKS. ...

Amsterdam Culinair
Nieuw: private dining bij MOMO

Als pionier van de high-end Aziatische cuisine in Amsterdam lanceert Yossi Eliyahoo, oprichter en eigenaar van THE ENTOURAGE GROUP, het nieuwe exclusieve private dining concept van MOMO Restaurant, Bar & Lounge na een decennium van ongeëvenaarde service en design. Met de lancering van deze ...

Franchise Friendly Concepts sluit zich aan bij NLVVM

Franchise Friendly Concepts – de onderneming die de ketens Kwalitaria en Délifrance in beheer heeft – sluit zich aan bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers. Sinds 2014 bundelen de grootste namen binnen deze branche hun krachten en streven naar een strak georganiseerde...

Wet- en regelgeving Amsterdam
Ministerie sluit horecazaken vanwege arbeidsmarktfraude

Vervalsing van loonstroken, het tewerkstellen van vreemdelingen zonder vergunning, sjoemelen met arbeidstijden en onderbetaling. De Inspectie SZW constateerde deze overtredingen bij diverse horecaondernemingen in de Amsterdamse binnenstad. Ook bij hercontroles bleek er geen verbetering te zijn. In s...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: