Nieuw Indiaas restaurant in Rotterdam

24 april 2015 |
Nieuw Indiaas restaurant in Rotterdam

Afgelopen woensdag opende The Pepper Trail zijn deuren in Rotterdam. Dit restaurant presenteert naar eigen zeggen exclusief in
Nederland de moderne beleving van de karakteristieke Indiase keuken. The Pepper Trail presenteert zijn gasten een combinatie van de intense smaken van traditionele specerijen met de hedendaagse foodcultuur.

Kennismaking met de moderne Indiase keuken
The Pepper Trail wil Nederland laten kennismaken met de hoogwaardige Indiase keuken. Eigenaresse Payal Moharir: "De Indiase keuken heeft zich de afgelopen dertig jaar snel ontwikkeld. Bij The Pepper Trail bieden we onze gasten een onvergetelijke kennismaking met de moderne Indiase keuken door middel van een unieke mix van traditie en trends. Wij noemen dit de Unique Indian FoodXperience."


De moderne Indiase keuken staat bij The Pepper Trail centraal

Pepper Touch
Moharir: "Onze gasten proeven onze passie voor de Indiase keuken in elke creatie. Achter ieder gerecht bij The Pepper Trail zit een bijzonder verhaal. Zo nemen we onze gasten echt mee op reis langs de verfijnde smaken en geuren van de Indiase keuken. Onze award-winning chef-kok Sanjay Bahl en zijn team kennen de Indiase keuken van binnenuit en brengen gerechten tot leven in moderne, smaakvolle creaties. Wij verfijnen het culinaire erfgoed van de Indiase keuken met onze eigen kenmerkende en inspirerende ‘Pepper Touch’. Dat je de chef-kok en zijn team vanuit het restaurant gepassioneerd ziet werken aan de culinaire creaties, voegt wat ons betreft een extra dimensie toe aan de Unique Indian FoodXperience."


De bar van The Pepper Trail

Locatie
The Pepper Trail is gevestigd in het stadshart van Rotterdam. De Kruiskade vormt het centrum van een hoogwaardige chique en culinaire buurt met gerenomeerde chef-koks. Zo zijn François Geurts en Mario de Ridder ook actief in deze straat. Boetieks van bekende wereldmerken, toonaangevende hotels en volop mogelijkheden voor een culturele avond uit complementeren het hoogwaardige karakter van de Kruiskade.

Christel Tuin


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Rechter oordeelt: horeca blijft dicht

De horeca blijft voorlopig dicht. Zo oordeelde de rechter vanmiddag in de rechtbank in Den Haag. Een aantal horecaondernemers had een kort geding tegen de Staat aangespannen met als inzet dat de horeca weer de deuren mocht openen. De rechter ging daar niet in mee. Over twee weken volgt de motivering ...

Financieel Ondernemen
3 vragen over loon van horecapersoneel

Werken in de horeca is in vele opzichten niet te vergelijken met een standaard '9-tot-5-baan’. Daarom spelen er ook vragen over de loonbelasting die in andere sectoren niet of minder aan bod komen. Te denken valt aan de volgende vragen: Moet een werkgever fooien van zijn personeel aange ...

Internationaal Coronacrisis
Ook België sluit de horeca

Ook in België moeten cafés en restaurants vanaf vandaag (maandag) vier weken de deuren sluiten. De Belgen gaan zelfs iets verder dan wij, want er gaat een avondklok gelden van middernacht tot 05.00 uur 's ochtends. In België is thuiswerken weer de standaard en worden ook de soci ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Horecaondernemers vechten sluiting van de horeca aan bij de rechter

De door het kabinet opgelegde sluiting van de horeca wordt door de Haagse bodega De Posthoorn aangevochten middels een een kort geding aan tegen de Nederlandse staat. Dinsdag komt de zaak voor de rechter en inmiddels hebben zich veel horecazaken bij het intiatief aangesloten, zo verklaart horecaonde ...

Columns
Column Sico de Moel: Lockdown Deal

"Ik heb straks een deal voor je!" Mijn gasten waren net in onze straat komen wonen en ze waren blij met een leuk restaurantje zo vlak in de buurt. Leuk, nieuwe buren. Het was de avond dat Rutte zijn tweede lockdown afkondigde; een horeca-lockdown deze keer. Veel onbegrip bij mij en b ...

Personalia
Bob Hutten draagt leiding Hutten over aan Drees Peter van den Bosch

Algemeen directeur Bob Hutten geeft de leiding van Hutten per 1 januari 2021 uit handen. Na 91 jaar en drie generaties komt de aansturing van het familiebedrijf nu in handen van Drees Peter van den Bosch, momenteel Innovatiemanager bij Foodsquad en Hutten. “In Drees zie ik iemand met heel veel ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: