Hudson Bar & Kitchen nieuw in Rotterdam

24 oktober 2013
Hudson Bar & Kitchen nieuw in Rotterdam

Een vette knipoog naar Amerika. In Rotterdam opent restaurant Hudson Bar & Kitchen in november haar deuren. De horecazaak presenteert gerechten uit de Amerikaanse keuken. Chef’s Classic
Chili Con Carne, Smashing Salmon en All American Ribs met een Coca Cola BBQ glazuur, zijn een greep van de gerechten die op de kaart staan.

*Vegetarische Slager*
Aan de bar van Hudson is het goed vertoeven met cocktails als de Hudson Sinas Split, de Royal Mojito en de Long Island Ice Tea. Hudson heeft gedacht aan de vegetariërs. Speciaal voor de Rotterdamse vestiging ontwikkelde de Vegetarische Slager bovendien twee gerechten: een vega-kipspies en een vegetarische chili con carne.

*Interieur*
Het interieur van de zaak draagt bij aan de beleving van het restaurant: easy going en écht Amerikaans. De bar is het centrale punt in de zaak. Aan de Wall of Fame schitteren foto’s van beroemdheden als Kate Hudson en Jennifer Hudson. Rotterdamse kunstenaar Tinus Teder maakte speciaal voor de Rotterdamse zaak meerdere werken met een Amerikaans tintje.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws