Nieuw horeca platform ‘Huisgemaakte Taart’

Auteur: Roy Spijker
17 mei 2017
Nieuw horeca platform ‘Huisgemaakte Taart’

Horeca ondernemers kiezen voor verse, ambachtelijke én betaalbare gerechten om de veeleisende gast te verrassen en verleiden. Huisgemaakte taart en desserts passen hier uitstekend in! Zij zorgen voor een hogere bonwaarde en een goed rendement. Het nieuwe online bakplatform huisgemaaktetaartopdekaart.nl inspireert, adviseert en helpt horeca ondernemers hierbij.

Het platform biedt alle handvaten om succesvol te zijn met huisgemaakte taart & desserts. Het zit vol inspirerende recepten, tips voor foodstyling en handige adviezen voor bijvoorbeeld het bewaren van gebak, het verbeteren van rendement en het voorkomen van waste. Het zelf maken van gebak en desserts moet rendabel zijn en daarom is het platform hier ook op gericht. Er wordt ook volop ruimte geboden aan ondernemers zelf om hun eigen menukaart te presenteren, recepten voor te stellen of technische vragen te stellen.

Toenemende druk op kennis en tijd
Het bakplatform is een initiatief van Dr. Oetker Professsional en Koopmans Professioneel. “Wij merken een toenemende druk op kennis en tijd in de keuken”, aldus Sandra van Ruiten, Product Manager bij Dr. Oetker Professional. “Wij begeleiden diverse grote horecaklanten om huisgemaakte taart te integreren binnen de mogelijkheden van hun keuken. Deze kennis willen we nu beschikbaar maken voor alle horecabedrijven die open staan voor huisgemaakt. Centraal staan daarom oplossingen met een optimaal gebruiksgemak en een ambachtelijk eindresultaat”.

Eigen tips en ervaringen
Het platform in nog volop in ontwikkeling en kennis opbouwen doe je niet alleen. Er wordt daarom ruimte geboden op het platform voor horecabedrijven die hun eigen tips en ervaringen met huisgemaakte taart en desserts willen delen. Ook fabrikanten die kennis bij willen dragen of deel willen nemen in het platform kunnen contact opnemen met Dr. Oetker Professional.

Overig nieuws