Nieuw geopend: all day breakfast bij Froh

10 februari 2020 | Thijs Jacobs

Vandaag te vroeg gewekt, of juist te laat gewekt? Geeft niks, bij het Utrechtse Froh word je weer opgewekt. Vanaf ’s ochtends vroeg tot diep in de middag serveert Froh heerlijk ontbijt, zowel klassiek als modern, zoet of hartig, simpel of uitgebreid. Daarnaast is het een ideale plek voor een goede bak Nordkapp-koffie, en is er genoeg ander lekkers om je werk even voor te laten liggen. En wat je niet bij Froh vindt, dat vind je bij hun te gekke buren van restaurant De Klub of brewpub De Kromme Haring. 

'Froh' word je van Lotte en Koen, die na het afronden van hun opleiding zelfstandig werkend kok stonden te trappelen een eigen plek te hebben om hun creativiteit en kunde op horecavlak verder te kunnen verkennen en uiten. Ze hebben een plek gecreëerd waar ze naast goed en bewust koken ook zorgen voor persoonlijke aandacht. Een plek waar je je welkom voelt. 

Samenwerking

Froh bevindt zich op het terrein van bedrijfsverzamelgebouw Vechtclub XL en is doordeweeks geopend van acht uur in de ochtend tot vier uur in de middag. De menukaart biedt ontbijtgerechten geschikt voor elk moment van de dag, perfect voor de kleine of grote trek. Daarbij wordt er samengewerkt met directe buren, zo wordt er koffie geschonken van Nordkapp, gebrand boven de keuken van Froh en gebruiken en verkopen ze het brood van Kontjes en Sneetjes, gebakken in hetzelfde gebouw. Om vier uur ‘s middags sluit de keuken van Froh maar kun je lekker blijven zitten voor een biertje van De Kromme Haring. 

Hoogtepunten op de kaart zijn gerechten waarbij Lotte en Koen zich hebben laten inspireren door de favoriete ontbijtjes en smaken uit hun jeugd. Zo zijn de huisgemaakte ontbijtkoek, de griesmeelpap met golden milk, en de briochetoast met vegetarische bloedworst en gebakken appeltjes het omfietsen meer dan waard. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije* (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ne...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: