Nieuw geopend: all day breakfast bij Froh

10 februari 2020 | Thijs Jacobs

Vandaag te vroeg gewekt, of juist te laat gewekt? Geeft niks, bij het Utrechtse Froh word je weer opgewekt. Vanaf ’s ochtends vroeg tot diep in de middag serveert Froh heerlijk ontbijt, zowel klassiek als modern, zoet of hartig, simpel of uitgebreid. Daarnaast is het een ideale plek voor een goede bak Nordkapp-koffie, en is er genoeg ander lekkers om je werk even voor te laten liggen. En wat je niet bij Froh vindt, dat vind je bij hun te gekke buren van restaurant De Klub of brewpub De Kromme Haring. 

'Froh' word je van Lotte en Koen, die na het afronden van hun opleiding zelfstandig werkend kok stonden te trappelen een eigen plek te hebben om hun creativiteit en kunde op horecavlak verder te kunnen verkennen en uiten. Ze hebben een plek gecreëerd waar ze naast goed en bewust koken ook zorgen voor persoonlijke aandacht. Een plek waar je je welkom voelt. 

Samenwerking

Froh bevindt zich op het terrein van bedrijfsverzamelgebouw Vechtclub XL en is doordeweeks geopend van acht uur in de ochtend tot vier uur in de middag. De menukaart biedt ontbijtgerechten geschikt voor elk moment van de dag, perfect voor de kleine of grote trek. Daarbij wordt er samengewerkt met directe buren, zo wordt er koffie geschonken van Nordkapp, gebrand boven de keuken van Froh en gebruiken en verkopen ze het brood van Kontjes en Sneetjes, gebakken in hetzelfde gebouw. Om vier uur ‘s middags sluit de keuken van Froh maar kun je lekker blijven zitten voor een biertje van De Kromme Haring. 

Hoogtepunten op de kaart zijn gerechten waarbij Lotte en Koen zich hebben laten inspireren door de favoriete ontbijtjes en smaken uit hun jeugd. Zo zijn de huisgemaakte ontbijtkoek, de griesmeelpap met golden milk, en de briochetoast met vegetarische bloedworst en gebakken appeltjes het omfietsen meer dan waard. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Opening
Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gaat uitbreiden in Nederland

Sinds december 2018 is de Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gevestigd in Nederland. Na ruim een jaar succesvol te hebben gedraaid, is Stefan Boers – Master Franchisehouder Nederland – klaar om de volgende stap te nemen in het realiseren van zijn ambitie; 10 nieuwe full service ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: