Nieuw franchise-lunchconcept

30 oktober 2014 |
Nieuw franchise-lunchconcept<

Op 1 november is het zover, dan opent de eerste GrabaMelt in Nederland haar deuren. De pilotstore van de nieuwe franchiseformule is te
vinden aan de vernieuwde Diagonaal in Citymall Almere.

Nieuw franchiseconcept
Na jarenlange ervaring met het opzetten en managen van diverse horecaconcepten in de fastservice sector, op onder meer Schiphol, besloten de initiatiefnemers na een onderzoeksperiode in binnen- en buitenland om het GrabaMelt concept verder uit te werken. Een nieuwe ontbijt- en lunchformule ontstond, met als doel meerdere eigen en franchise vestigingen in Nederland te openen.

Interactieve tosti
GrabaMelt (oftewel: ‘Pak een Tosti’) is een formule die zich helemaal heeft toegelegd op het vers en snel bereiden van de lekkerste Melts in verschillende variaties. Dikke sneden puur en smaakvol zuurdesembrood van zuurdesembroodspecialist Edwin Klaasen, met de lekkerste ingrediënten. Volgers van GrabaMelt via Facebook kunnen stemmen welke Melt ze graag zouden willen zien. Daaruit wordt de 'Melt of the Month' gekozen. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Stichting Make-A-Wish.

Lunchcultuur
“Met GrabaMelt spelen we in op de trend van het meer en meer buiten de deur eten. In Nederland ontstaat steeds meer een lunchcultuur. Met flinke sneden zuurdesembrood en goede ingrediënten, bieden wij onze gasten met de Tosti 2.0, een mooi alternatief voor de fastfood van de gevestigde orde”, aldus Lloyd Vandenberg, één van de drie initiatiefnemers van GrabaMelt.

Maatschappelijk
De ondernemers achter GrabaMelt vinden het belangrijk om ook hun maatschappelijke betrokkenheid in hun ondernemersavontuur terug te laten komen. Voor de vestiging GrabaMelt Almere is gekozen voor Make-A-Wish, waarvoor een aantal acties zullen worden opgezet. Zo zal elke volgende vestiging van GrabaMelt aan haar eigen doel gekoppeld worden.

Acties
De komende maanden zijn er diverse aantrekkelijke aanbiedingen en acties. Zo krijgen kinderen bij een Kids Melt een ballon, 50% korting op tickets voor de Kartopia Express en zijn er leuke traktaties gedurende alle feestdagen en zal er in de maand januari een tombola worden gehouden.

De eerste vestiging van de Tosti Bar 2.0 in Almere start met een enthousiast team bestaand uit 10 servicegerichte medewerkers. GrabaMelt Almere is maandag geopend van 12 tot 18.00 uur, van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 18 uur, en op koopavond tot 21.00 uur. Op zaterdag is GrabaMelt open van 10 tot 18.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Over GrabaMelt
De Tosti 2.0 gaat Nederland veroveren. GrabaMelt is een nieuwe ontbijt- en lunchformule waar de lekkerste Melts, supersnel bereid worden door een enthousiast team van Melters. Een winkel waar je snel van een lekkere Melt met de beste ingrediënten kunt genieten en waar wordt gewerkt met eerlijke producten met eerlijke prijzen. De eerste vestiging van dit nieuwe franchiseconcept opent 1 november haar deuren openen in City Mall Almere, tegenover de HEMA. De komende jaren zullen er meerdere vestigingen in Nederland volgen. GrabaMelt is te volgen op www.grabamelt.com en op www.facebook.com/grabamelt en twitter @grabamelt

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: