Nieuw franchise-lunchconcept

30 oktober 2014 |
Nieuw franchise-lunchconcept<

Op 1 november is het zover, dan opent de eerste GrabaMelt in Nederland haar deuren. De pilotstore van de nieuwe franchiseformule is te
vinden aan de vernieuwde Diagonaal in Citymall Almere.

Nieuw franchiseconcept
Na jarenlange ervaring met het opzetten en managen van diverse horecaconcepten in de fastservice sector, op onder meer Schiphol, besloten de initiatiefnemers na een onderzoeksperiode in binnen- en buitenland om het GrabaMelt concept verder uit te werken. Een nieuwe ontbijt- en lunchformule ontstond, met als doel meerdere eigen en franchise vestigingen in Nederland te openen.

Interactieve tosti
GrabaMelt (oftewel: ‘Pak een Tosti’) is een formule die zich helemaal heeft toegelegd op het vers en snel bereiden van de lekkerste Melts in verschillende variaties. Dikke sneden puur en smaakvol zuurdesembrood van zuurdesembroodspecialist Edwin Klaasen, met de lekkerste ingrediënten. Volgers van GrabaMelt via Facebook kunnen stemmen welke Melt ze graag zouden willen zien. Daaruit wordt de 'Melt of the Month' gekozen. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Stichting Make-A-Wish.

Lunchcultuur
“Met GrabaMelt spelen we in op de trend van het meer en meer buiten de deur eten. In Nederland ontstaat steeds meer een lunchcultuur. Met flinke sneden zuurdesembrood en goede ingrediënten, bieden wij onze gasten met de Tosti 2.0, een mooi alternatief voor de fastfood van de gevestigde orde”, aldus Lloyd Vandenberg, één van de drie initiatiefnemers van GrabaMelt.

Maatschappelijk
De ondernemers achter GrabaMelt vinden het belangrijk om ook hun maatschappelijke betrokkenheid in hun ondernemersavontuur terug te laten komen. Voor de vestiging GrabaMelt Almere is gekozen voor Make-A-Wish, waarvoor een aantal acties zullen worden opgezet. Zo zal elke volgende vestiging van GrabaMelt aan haar eigen doel gekoppeld worden.

Acties
De komende maanden zijn er diverse aantrekkelijke aanbiedingen en acties. Zo krijgen kinderen bij een Kids Melt een ballon, 50% korting op tickets voor de Kartopia Express en zijn er leuke traktaties gedurende alle feestdagen en zal er in de maand januari een tombola worden gehouden.

De eerste vestiging van de Tosti Bar 2.0 in Almere start met een enthousiast team bestaand uit 10 servicegerichte medewerkers. GrabaMelt Almere is maandag geopend van 12 tot 18.00 uur, van dinsdag tot vrijdag van 10 tot 18 uur, en op koopavond tot 21.00 uur. Op zaterdag is GrabaMelt open van 10 tot 18.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Over GrabaMelt
De Tosti 2.0 gaat Nederland veroveren. GrabaMelt is een nieuwe ontbijt- en lunchformule waar de lekkerste Melts, supersnel bereid worden door een enthousiast team van Melters. Een winkel waar je snel van een lekkere Melt met de beste ingrediënten kunt genieten en waar wordt gewerkt met eerlijke producten met eerlijke prijzen. De eerste vestiging van dit nieuwe franchiseconcept opent 1 november haar deuren openen in City Mall Almere, tegenover de HEMA. De komende jaren zullen er meerdere vestigingen in Nederland volgen. GrabaMelt is te volgen op www.grabamelt.com en op www.facebook.com/grabamelt en twitter @grabamelt

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: