Nieuw event: Hartelijk Horeca

10 november 2015 |
Nieuw event: Hartelijk Horeca<

Organisator Mimicry lanceert het event Hartelijk Horeca, supplier expo voor horecaondernemers. Op maandag 25 en dinsdag 26 april
2016 vindt het nieuwe horeca-evenement plaats in het unieke en sfeervolle monumentale fabriekscomplex Hazemeijer Hengelo.

Foto: Mimicry organiseert ook het HorecaEvenTT in Assen

Horecabeurs in de Achterhoek
"Het idee van een horecabeurs in de Achterhoek is ontstaan vanuit de markt", legt Mimicry-eigenaar Jan Vlap uit. "Een groep ondernemers benaderde ons vorig jaar om te kijken naar de mogelijkheden van een nieuw op te zetten horecabeurs in hun eigen omgeving." Mimicry uit Sneek organiseert al bijna tien jaar HoreaEvenTT in de TT-hallen in Assen en heeft op deze manier een goede naam opgebouwd. "Men weet inmiddels hoe we grote evenementen organiseren, hoe we communiceren en dat we de lat altijd hoog leggen. Men heeft vertrouwen in ons."

Beleving
Vlap weet waarom de vraag naar een beurs in de Achterhoek is ontstaan. "De horecaleveranciers in deze omgeving bevinden zich in een soort niemandsland als het gaat om horecabeurzen: Hardenberg ligt een stuk noordelijker en als we naar het zuiden kijken, kom je al snel helemaal in Venlo terecht. Daarbij: wat is er mooier dan een eigen beurs, met een lokale en gemoedelijke sfeer?"

Compleet andere beurs
Hartelijk Horeca wordt volgens Vlap compleet anders dan de bestaande beurzen. Hij legt uit: "Wij maken geen gebruik van easy units, maar gebruiken zo’n veertig kopstands met alleen een achterwand. Iedereen behoudt hierdoor zijn eigen identiteit en uitstraling. Daarnaast zullen er presentatietafels en meerdere foodtrucks te vinden zijn en bovendien wordt er live gekookt." Het fabriekscomplex Hazemeijer Hengelo maakt het plaatje compleet en zorgt voor een uniek en industrieel karakter. "De sfeer van het gebouw voeren we in vele facetten en details door. Beleving is het sleutelwoord."

Goede bezoekers
Mimicry zet in op het aantrekken van goede bezoekers. "Uiteraard net zoals ze van ons gewend zijn in Assen", vertelt hij trots. Vlap weet dat de introductie van Hartelijk Horeca in de markt goed wordt ontvangen en nu al breed wordt gedragen. "Dat is fantastisch en geeft ons veel vertrouwen. De jaarlijkse terugkerende regiobeurs wordt het feestje van de Achterhoek."

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Bier
Horecaconcern IQ Creative stapt over op Bud

IQ Creative, een van de belangrijkste spelers in de Amsterdamse horeca, maakt vandaag bekend te kiezen voor Bierbrouwerij AB InBev. Het bedrijf van Bert van der Leden en ’s werelds grootste brouwer zijn al sinds de introductie van Bud in Nederland in gesprek. De samenwerking wordt vandaag door...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Awards
Restaurant ’t Havenmantsje Harlingen Beste Leerbedrijf Horeca

Tijdens de finale op de Horecava is donderdag 16 januari op de stand van SVH Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca. De tweede plaats ging naar Hotel Pulitzer uit Amsterdam. Le Brasseur uit Maarssen maakt op de derde plaats de...

Ondernemen
Wees goed voorbereid: download de gloednieuwe HorecaMarketingKalender

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2020 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: