Nieuw: DOOR in Dordrecht

10 oktober 2016 | Jorien Slager

DOOR opent donderdag 12 oktober de deuren van het eetcafé. Vier dagen per week, van woensdag tot en met zaterdag, serveert de vernieuwde keuken zeer smakelijke maaltijden voor een uitermate schappelijke prijs.

Eetcafé DOOR serveert lunches en diners met veel aandacht voor vegetarische en veganistische gerechten (er zijn ook vleesgerechten). Altijd vers, vaak biologisch en meestal bijzonder origineel. Lunchen kan vanaf €3,00 en een diner kost ongeveer €7,50. Iedere woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 19.30.

Philadelphia en DOOR hebben het initiatief genomen voor het lunchcafé met als doel om een plek te creëren waar mensen kunnen werken die buiten de maatschappij dreigen te vallen. Om werkervaring op te doen, om deel uit te blijven maken van de samenleving of gewoon omdat iedereen een tweede kans verdient. Lunchcafé DOOR is een geliefde plek om te werken. De afgelopen twee weken heeft het café proefgedraaid en diverse mensen liepen spontaan binnen om te vragen of ook zij de mogelijkheid kunnen krijgen om te werken bij het lunchcafé.

DOOR is gevestigd op Voorstraat Noord 142 en is een vrijwilligersorganisatie die zich belangeloos inzet voor de levendigheid van de stad. Philadelphia zorg is een landelijke zorgaanbieder voor mensen met een beperking. Zij verzorgen de professionele begeleiding om het horecateam aan te sturen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Opening nieuwe club & restaurant op het Amsterdamse Rembrandtplein

Op de plek waar nachtclub Claire haar deuren afgelopen maand sloot, komt een nieuw restaurant in combinatie met een club. Het geheel is een initiatief dat de oude eigenaren samen met de teams achter feestconcepten Bambu, Terug Naar Toen, Happy Feelings en Rewind hebben opgezet. Op zaterdag 7 decembe...

Vega
Helft van de Nederlanders vindt iedere dag vlees eten niet meer van deze tijd

Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Dat vindt ongeveer de helft van alle Nederlanders. Meer dan 60% van de mensen is zich bewust van de impact van vlees op het klimaat. De milieuschade die de productie en consumptie van vlees oplevert moet in de winkelprijs worden verwerkt, vindt 1 op ...

Achtergronden Culinair
Chef Evert Thielen zoekt opvolger voor restaurant de Gertruda Hoeve in Son en Breugel

Eigenaren Marlies en Evert Thielen zoeken een opvolger voor hun restaurant de Gertruda Hoeve in het Brabantse Son en Breugel. Het 16e-eeuwse monumentale boerderijrestaurant tussen Eindhoven en Veghel is te koop of te huur als restaurant, maar kan ook als woonboerderij gebruikt worden. Totdat een opv...

Culinair Vega
Download: de Vega-Special van De RestaurantKrant

De zojuist verschenen uitgave van De RestaurantKrant staat helemaal in het teken van vegetarisch en vegan. Ook binnen de horeca is de opmars van groenten niet te stuiten, de grootte van de stukken vlees op het bord wordt gemiddeld toch echt wat kleiner binnen bepaalde segmenten en steeds vaker verwe...

Awards
Gouden Mossel prooi voor Robin van Persie en Sander de Kramer

Op woensdag 20 november heeft restaurant Kaat Mossel voor de 25ste keer een Gouden Mossel uitgereikt aan twee Rotterdammers die zich sterk inzetten voor de stad of een goed doel. Aan boord van het Spido-schip Abel Tasman kregen journalist en televisiepresentator Sander de Kramer en stervoetballer Ro...

Opening Rotterdam
Restaurant JAQ, dé hotspot in het Rotterdamse theaterdistrict

Op 12 december opent restaurant JAQ haar deuren in het theaterdistrict van Rotterdam, tegenover het Oude Luxor Theater en vlakbij het bruisende uitgaansgebied rondom het Hofplein. Het sfeervolle restaurant is dé plek om af te spreken voor een drankje tijdens of na het shoppen, voor een zakend...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: