Nieuw: DOOR in Dordrecht

10 oktober 2016 | Jorien Slager

DOOR opent donderdag 12 oktober de deuren van het eetcafé. Vier dagen per week, van woensdag tot en met zaterdag, serveert de vernieuwde keuken zeer smakelijke maaltijden voor een uitermate schappelijke prijs.

Eetcafé DOOR serveert lunches en diners met veel aandacht voor vegetarische en veganistische gerechten (er zijn ook vleesgerechten). Altijd vers, vaak biologisch en meestal bijzonder origineel. Lunchen kan vanaf €3,00 en een diner kost ongeveer €7,50. Iedere woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 19.30.

Philadelphia en DOOR hebben het initiatief genomen voor het lunchcafé met als doel om een plek te creëren waar mensen kunnen werken die buiten de maatschappij dreigen te vallen. Om werkervaring op te doen, om deel uit te blijven maken van de samenleving of gewoon omdat iedereen een tweede kans verdient. Lunchcafé DOOR is een geliefde plek om te werken. De afgelopen twee weken heeft het café proefgedraaid en diverse mensen liepen spontaan binnen om te vragen of ook zij de mogelijkheid kunnen krijgen om te werken bij het lunchcafé.

DOOR is gevestigd op Voorstraat Noord 142 en is een vrijwilligersorganisatie die zich belangeloos inzet voor de levendigheid van de stad. Philadelphia zorg is een landelijke zorgaanbieder voor mensen met een beperking. Zij verzorgen de professionele begeleiding om het horecateam aan te sturen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: