Jaap Istha van restaurant De Bokkepruik in Hardenberg, Arjan Bisschop van restaurant De Zon in Ommen, Bert Halman van Herberg de Klomp
in Vlisteren en Daniël Poolman van de Rheezer Bistro in Hardenberg vertellen over hun passie voor koken met lokale producten en geven in tientallen recepten hun keukengeheimen prijs in het boek 'Keukengeheimen uit het Vechtdal'.
Over het boek
In het foto, lees- en kookboek vertellen ook twaalf kleinschalige lokale producenten waaronder een wijnbouwer, een biologisch groenteteler en een scharrelvarkenshouder over hun pure producten en presenteren ze hun lekkerste familiegerecht.
ISBN 978-94-91640-12-4
€ 24,95
Uitgeverij: Heinink Media - Denekamp
Bestellen kan via "info@boekwinkelheinink.nl"
of via de site.
Christel Tuin
Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!