Multifunctionele Haagse hotspot geopend

2 juni 2015 |
Multifunctionele Haagse hotspot geopend<

Op 29 juni opende voormalig winkelcentrum de Bazar aan de Hoefkade opnieuw haar deuren. Geheel getransformeerd tot een hub met meeting rooms,
ruimtes voor evenementen en een restaurant én onder een nieuwe naam: BAZAAR OF IDEAS. Deze nieuwste Haagse hotspot is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen gemeente Den Haag, woningbouwcorporatie Staedion en The Student Hotel en is vanaf vandaag open voor buurtbewoners, studenten en (young) professionals.

Koffiebar in Citroënbus
De officiële opening werd verricht door Mariska Eikenaar (directeur WOM), Joris Wijsmuller (wethouder stadsontwikkeling, wonen, duurzaamheid en cultuur), Jaap Uithof (directeur Ontwikkeling Staedion) en Frank Uffen (Directeur Partnerships The Student Hotel). Samen serveerden zij een drankje vanuit een tot koffiebar omgebouwde Citroënbus. Een handeling die symbool staat voor de energie en creativiteit die de bijzondere locatie uitstraalt.

Flexibiliteit
In de BAZAAR OF IDEAS bevinden zich zes flexibel in te delen ruimtes: meeting rooms, een overdekte ‘Winter Garden’ met espressobar, een ‘Catwalk’ en bar-restaurant ‘The Kitchen’. De BAZAAR OF IDEAS vormt hiermee de perfecte plek om te flexwerken of te studeren en is tevens eenvoudig te boeken voor uiteenlopende ontmoetingen en evenementen. Deze nieuwe plek staat geheel in het teken van gemak, inspiratie en flexibiliteit!

Studeren, werken en inspiratie
Frank Uffen van The Student Hotel vertelt: “De BAZAAR OF IDEAS is toegankelijk voor iedereen op zoek naar een mooie plek om te studeren, te werken of een bijeenkomst te hosten. Educatieve instellingen, start-ups, studenten maar ook bedrijven op zoek naar een inspirerende ruimte zullen zich hier thuis voelen.”

Connecting talent
Het vernieuwende concept speelt in op de behoefte van de ruim 30.000 ‘next generation’ studenten in Den Haag, die studeren en leren op een eigentijdse manier: innovatief, ondernemend en internationaal. Connecten staat daarbij centraal: in de traditie van de oosterse markten is de BAZAAR OF IDEAS een ontmoetingsplek voor zowel internationaal als lokaal talent. Een plek waar nieuwe ideeën ontstaan en co-creatie en kruisbestuivingen tot stand komen tussen buren, bewoners en bezoekers. Kortom een bijzondere plek waar leren, ontmoeten, ontspannen en overnachten (in het naastgelegen The Student Hotel) samenkomen.

Everything you can imagine is real
De Bazaar of Ideas beschikt over vier verschillende Classrooms, elk met een eigen karakter. Met afmetingen tussen de 35 en 45m² en een rijke variëteit aan set-ups, zijn deze rooms geschikt voor (bestuurs)vergaderingen en presentaties met gezelschappen van 4 tot 40 personen. Door het creatieve maar tegelijk ook corporate karakter zijn de Classrooms zowel aantrekkelijk voor een out-of-the-box brainstormsessie als voor een formele meeting. Wanneer je meer ruimte nodig hebt, zijn de rooms flexibel te combineren tot een oppervlakte van maar liefst 86m².

Wintergarden
Naast de Classrooms biedt de Bazaar de indoor Wintergarden van 284m², compleet met espressobar. Deze stylish ruimte kan worden geboekt voor grotere evenementen, congressen of beurzen, maar zal daarnaast ook open zijn voor student en freelancers. De Catwalk meet 155m² en is geschikt voor zeer uiteenlopend publiek. Wel eens gedacht aan een charity fair, talkshow of eindexamenpresentatie van jouw kunstopleiding? Steel de show op de Catwalk! Last but not least, is ook de Kitchen onderdeel van de Bazaar. Iets te vieren? Van een cocktailparty tot een chique diner - alles is mogelijk.

Wanneer de Kitchen niet geboekt is, ben je als individuele gast, meer dan welkom voor een voedzame lunch of snelle daghap. Iedere ruimte in De Bazaar is volledig uitgerust met hi-speed internet, audio-visuele ondersteuning en opvallende design features. Ook voor food & beverages wordt gezorgd: homemade, uit de eigen ‘Kitchen’. Alles vanaf vandaag te boeken met één simpele druk op de knop!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije* (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ne...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: