Michelin maakt datum jaarlijkse sterrenceremonie bekend

Auteur: Redactie
Michelin 7 februari 2023
Michelin maakt datum jaarlijkse sterrenceremonie bekend

Michelin maakt dit jaar de 2023 selectie van hun Nederlandse gids bekend op maandag 24 april in het DeLaMar Theater in Amsterdam, laat de bandenproducent vandaag weten.

Alle chefs van restaurants die in Nederland zijn opgenomen in de Michelingids worden samen met diverse collega’s uit de horecasector verwacht op de uitreiking. Gwendal Poullennec, Internationaal directeur van de Michelingidsen: “We zijn zeer verheugd om naar jaarlijkse gewoonte alle professionals uit de sector bijeen te brengen om de Nederlandse gastronomie te vieren en om samen de selectie van 2023 te ontdekken. Een selectie die tot stand is gekomen dankzij het harde werk van onze enthousiaste inspecteurs, die steeds nauwgezet te werk gaan.” De ceremonie wordt live uitgezonden via het YouTube kanaal van de Michelingids. De selectie komt alleen digitaal beschikbaar.

Hier vind je het complete overzicht van Michelinsterren Nederland 2022. 

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws