Mess komt met nieuw concept: Ayla

2 november 2016 | Jorien Slager
Mess komt met nieuw concept: Ayla

Mess lanceert hiermee, na het succes van de Biergarten, Ontbijtbar en The Suicide Club, haar derde restaurant dat opnieuw inspeelt op internationale trends en (culinaire) behoeftes in Rotterdam. 

Bij Ayla staat Mediterrane gastvrijheid en cuisine centraal. Gasten worden omringd door de geuren, kleuren, sferen en smaken van Spanje, Italië, Griekenland, Noord-Afrika en Oost-Europa en wanen zich in verre oorden. Chefkok Hette Hettema tilt samen met zijn ervaren team de beleving van tapas naar een ongekend niveau. Waanzinnig lekker comfort food, onverwachte ontmoetingen, ultieme versheid van de producten, een on-Nederlands georganiseerde chaos, persoonlijke service en unieke dranken, dat is wat Ayla belooft. 

Ayla is alle dagen van het jaar geopend; van vroeg (8.00 uur) tot middernacht. Werkelijk de hele dag kun je binnenvallen voor een ontbijt, kop koffie, lunch, borrel of diner. Er wordt gewerkt met dagverse producten en de kaart, die wekelijks wisselt, staat vol seizoensgerechten. Het interieur op zich is al een bezoek waard.

Over Mess 

Van Rotterdam een culinaire wereldstad maken. Vanuit die ambitie ontwikkelt Mess culinaire kosmopolitische concepten. Met een feilloos gevoel voor trends weten zij de stad te verrassen met initiatieven die ‘spot on’ zijn. Zo gaven zij Rotterdam al haar eerste Biergarten (2012) en Ontbijtbar (2014), het foodfestival Rauwkost, maar ook haar eerste rooftop bar The Suicide Club (2015). De drijvende krachten achter Mess zijn Nikki van Dijk, Roeland Flierman en Tijmen Meijer.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
Wat betekent de lockdown-route van het kabinet voor restaurants?

Als de besmettingscijfers en ziekenhuisopnames verder dalen, dan gaan als eerste de basisscholen en kinderopvangcentra weer open. Dat was bij velen al bekend. Maar wanneer opent de horeca weer? Wanneer de scholen en kinderopvangcentra weer open zijn, kan de avondklok (daarna, maar nog onzeker op ...

Economie Achtergronden
Horeca Alliantie: 'starters vallen alsnog buiten de boot'

De Horeca Alliantie doet een klemmend beroep op het kabinet om de positie van starters in de horeca te verbeteren. Een groot aantal horecaondernemers die in 2019 hun zaak hebben geopend, dreigt ondanks het aangekondigde corona-steunpakket voor starters, buiten de boot te vallen. Dit komt doordat de ...

Achtergronden
BAZOOKA opent in de Kauwgomballenfabriek.

Je moet maar durven, midden in de lockdown een horecazaak openen. Het team van House of Watt (Elsa Jonker, Thomas Reekers en Felix Bekkers) doen het. “Je kan ook op de bank gaan zitten, wachten tot het voorbij is en dan hopen dat je nog bestaat”, aldus Elsa Jonker, één van ...

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

Corona
Download: werkgeversverklaring avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: