Mensen zijn kerstmenu een beetje zat

15 december 2017 | Thijs Jacobs

De aloude Most Wonderful Time of the Year is voor MaMa ook echt de Most Wonderful Time of the Year. En dus is MaMa Kelly in Den Haag en Amsterdam al druk met alle voorbereidingen voor kerst. Eerste Kerstdag zijn beide zaken gesloten, maar Tweede Kerstdag, dinsdag 26 december, staat volledig in het teken van de gasten.

Dit jaar hoorde MaMa Kelly dat veel gasten ‘kerstmenu moe’ zijn. Ondernemer Rein Rambaldo: “Mensen willen een leuke kerst en verrast worden, maar daarbij wel een vrije keuze hebben om te bestellen wat ze willen. Wij hebben daarom heel bewust de keuze gemaakt om het kerstdiner dit jaar à la carte in te steken. Met als voordeel dat we weten waar we aan toe zijn en we geen rare calculaties hoeven te maken. Het kerstgevoel creëren we, naast lekker eten en drinken, met een sfeervolle ambiance in kerstsfeer.”

Het menu


Tijdens Tweede Kerstdag kan iedereen bij MaMa Kelly kiezen waar hij en zij zin in hebben. Van de legendarische kip en kreeft tot en met een waanzinnige truffelrisotto en verrassende vegetarische gerechten. Uiteraard voorzien van bijpassend entertainment voor de ultieme kerstbeleving.
 

Reserveren


MaMa Kelly Amsterdam is inmiddels vol gereserveerd. MaMa Kelly Den Haag heeft nog enkele tafels ter beschikking. Hiervoor kan gereserveerd worden tijdens de bekende kantooruren van maandag tot en met vrijdag, en graag even telefonisch. Het parkeren voor de deur in Den Haag, met kerst, is gratis.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Culinair
Masterclass Talenten Academie in kookstudio Hotel Okura Amsterdam

Deze week vond in de kookstudio van Hotel Okura Amsterdam de eerste editie van ‘Masterclass Talenten Academie’ plaats. Dit is een trainingsprogramma voor achttien talenten vanaf het niveau zelfstandig werkend kok tot beginnend chef, die samen met gerenommeerde chefs uit het vak het traje...

Achtergronden
Konijn gevonden in Chinees restaurant

In een Chinees restaurant in Amstelveen is gisteren een hangoorkonijntje gevonden. Het beestje werd aangetroffen door het personeel, terwijl het knabbelde aan wat blaadjes sla. De politie Amstelveen deelde een foto van het dier om zodoende de eigenaar te vinden. Eigenaar gevonden Konijntje Boe...

Culinair Michelin
’t Nonnetje in Harderwijk volledig vernieuwd

Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk is volledig gerestyled. Het door Michelin met twee sterren bekroonde restaurant aan de Vischmarkt is lichter van kleur en heeft een exclusievere sfeer, zonder het informele karakter van het restaurant te verliezen. Lichtere kleuren, exclusievere stoffen,...

Restaurant Biologisch
Restaurant Veldzicht aangesloten bij Euro-Toque

Restaurant Veldzicht uit Oosterwijtwerd is toegetreden tot Euro-Toques. Euro-Toques Nederland is een vereniging van professionele koks en restaurateurs die staan voor gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met natuurzuivere producten van goede kwaliteit, zonder kunstmatige additieven. Burg...

trends Restaurant
De foodtrends van 2018 voor restaurants

De wereld van de gastronomie staat nooit stil; ook 2017 was een jaar vol foodtrends en inspirerende restaurantervaringen. Uit onderzoek blijkt dat de online restaurantreserveringen op IENS in het laatste kwartaal van 2017 maar liefst met 200% zijn gestegen ten opzichte van het laatste kwartaal van 2...

Amsterdam Culinair
Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent pop-up restaurant

Van 22 januari tot 12 maart tovert Sofitel Legend The Grand Amsterdam haar lobby en Library ‘Or’ om tot een Italiaans pop-up restaurant genaamd La Gita. La Gita wordt een all-day dining concept met van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat de meest heerlijke Italiaanse bites en ge...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: