Mensen zijn kerstmenu een beetje zat

15 december 2017 | Thijs Jacobs

De aloude Most Wonderful Time of the Year is voor MaMa ook echt de Most Wonderful Time of the Year. En dus is MaMa Kelly in Den Haag en Amsterdam al druk met alle voorbereidingen voor kerst. Eerste Kerstdag zijn beide zaken gesloten, maar Tweede Kerstdag, dinsdag 26 december, staat volledig in het teken van de gasten.

Dit jaar hoorde MaMa Kelly dat veel gasten ‘kerstmenu moe’ zijn. Ondernemer Rein Rambaldo: “Mensen willen een leuke kerst en verrast worden, maar daarbij wel een vrije keuze hebben om te bestellen wat ze willen. Wij hebben daarom heel bewust de keuze gemaakt om het kerstdiner dit jaar à la carte in te steken. Met als voordeel dat we weten waar we aan toe zijn en we geen rare calculaties hoeven te maken. Het kerstgevoel creëren we, naast lekker eten en drinken, met een sfeervolle ambiance in kerstsfeer.”

Het menu


Tijdens Tweede Kerstdag kan iedereen bij MaMa Kelly kiezen waar hij en zij zin in hebben. Van de legendarische kip en kreeft tot en met een waanzinnige truffelrisotto en verrassende vegetarische gerechten. Uiteraard voorzien van bijpassend entertainment voor de ultieme kerstbeleving.
 

Reserveren


MaMa Kelly Amsterdam is inmiddels vol gereserveerd. MaMa Kelly Den Haag heeft nog enkele tafels ter beschikking. Hiervoor kan gereserveerd worden tijdens de bekende kantooruren van maandag tot en met vrijdag, en graag even telefonisch. Het parkeren voor de deur in Den Haag, met kerst, is gratis.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Ondernemen Longread
Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar

In het pand waar het allemaal begonnen is, Maxwell aan het Beukenplein in Amsterdam Oost, druppelen Piet van der Graaf, Jason Berg en Riad Farhat binnen. Een vaderlijke knuffel voor de gastheer, bezoekende gasten worden begroet met een lach, een stevige hand en een knipoog, de jassen gaan uit, koffi...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Evenement organiseren, simpel of niet?

Toen ik kortgeleden met een leuk gezelschap over een kerstmarkt wandelde, kon ik het niet laten er even bij stil te staan. Dit soort initiatieven kunnen de lokale (horeca)ondernemers namelijk een flinke ‘boost’ geven. Winkeliers en horecaondernemers slaan dan ook steeds vaker de handen i...

Achtergronden
Onderzoek: melk en kaas zijn beperkte bron van vitamine B12

Niet alleen vlees en vis, maar ook zuivelproducten als melk en kaas dragen bij aan de vitamine B12-voorziening van het lichaam. Alleen is de hoeveelheid vitamine B12 in melkproducten aan de krappe kant om een tekort te voorkomen als vlees en vis niet op het menu staan. Dat blijkt uit onderzoek van d...

Economie Achtergronden
Verhoging btw-tarief: doorberekenen of niet?

De btw-verhoging van het lage tarief (van 6 naar 9 procent) komt akelig dichtbij. Op 1 januari 2019 moet de horeca daarom bij vrijwel de gehele inkoop, met uitzondering van alcoholhoudende dranken, rekening houden met een prijsverhoging. Goed om te weten: bier tot 0,5% en wijn tot 1,2% vallen onder ...

KHN
Nierstichting en KHN organiseren opnieuw Restaurant Driedaagse

Op 12, 13 en 14 maart 2019 organiseren de Nierstichting en KHN de tweede landelijke editie van de Nierstichting Restaurant Driedaagse. Tijdens deze dagen laten we Nederland een speciaal tasting-menu proeven, waarbij de focus ligt op pure smaken, verse ingrediënten en minder zout. Met dit evenem...

Achtergronden
Download: HorecaMarketingKalender 2019

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2019 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: