Mensen zijn kerstmenu een beetje zat

15 december 2017 | Thijs Jacobs

De aloude Most Wonderful Time of the Year is voor MaMa ook echt de Most Wonderful Time of the Year. En dus is MaMa Kelly in Den Haag en Amsterdam al druk met alle voorbereidingen voor kerst. Eerste Kerstdag zijn beide zaken gesloten, maar Tweede Kerstdag, dinsdag 26 december, staat volledig in het teken van de gasten.

Dit jaar hoorde MaMa Kelly dat veel gasten ‘kerstmenu moe’ zijn. Ondernemer Rein Rambaldo: “Mensen willen een leuke kerst en verrast worden, maar daarbij wel een vrije keuze hebben om te bestellen wat ze willen. Wij hebben daarom heel bewust de keuze gemaakt om het kerstdiner dit jaar à la carte in te steken. Met als voordeel dat we weten waar we aan toe zijn en we geen rare calculaties hoeven te maken. Het kerstgevoel creëren we, naast lekker eten en drinken, met een sfeervolle ambiance in kerstsfeer.”

Het menu


Tijdens Tweede Kerstdag kan iedereen bij MaMa Kelly kiezen waar hij en zij zin in hebben. Van de legendarische kip en kreeft tot en met een waanzinnige truffelrisotto en verrassende vegetarische gerechten. Uiteraard voorzien van bijpassend entertainment voor de ultieme kerstbeleving.
 

Reserveren


MaMa Kelly Amsterdam is inmiddels vol gereserveerd. MaMa Kelly Den Haag heeft nog enkele tafels ter beschikking. Hiervoor kan gereserveerd worden tijdens de bekende kantooruren van maandag tot en met vrijdag, en graag even telefonisch. Het parkeren voor de deur in Den Haag, met kerst, is gratis.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Awards Culinair
Mark Captein van Orangerie De Pol is Chef van het Jaar bij JRE

Mark Captein, die samen met zijn partner Marjolein van der Ham Orangerie De Pol runt in Doetinchem, is door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. ‘Ik ben verrast en enorm trots op deze prijs’. JRE-Nederland is een van de toonaangevende restaurantverenig ...

Hotelketens
Van der Valk Hotel Amersfoort start 'restaurant take over'

Nu restaurants gesloten zijn, maar hotels wel nog open mogen, is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 een samenwerking gestart met lokale restaurants in Amersfoort. Een zogenoemde restaurant take over. Zo krijgen de koks van bekende restaurants in Amersfoort de mogelijkheid om hun gerechten klaar te mak ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je restaurant

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: