Mensen zijn kerstmenu een beetje zat

15 december 2017 | Thijs Jacobs

De aloude Most Wonderful Time of the Year is voor MaMa ook echt de Most Wonderful Time of the Year. En dus is MaMa Kelly in Den Haag en Amsterdam al druk met alle voorbereidingen voor kerst. Eerste Kerstdag zijn beide zaken gesloten, maar Tweede Kerstdag, dinsdag 26 december, staat volledig in het teken van de gasten.

Dit jaar hoorde MaMa Kelly dat veel gasten ‘kerstmenu moe’ zijn. Ondernemer Rein Rambaldo: “Mensen willen een leuke kerst en verrast worden, maar daarbij wel een vrije keuze hebben om te bestellen wat ze willen. Wij hebben daarom heel bewust de keuze gemaakt om het kerstdiner dit jaar à la carte in te steken. Met als voordeel dat we weten waar we aan toe zijn en we geen rare calculaties hoeven te maken. Het kerstgevoel creëren we, naast lekker eten en drinken, met een sfeervolle ambiance in kerstsfeer.”

Het menu


Tijdens Tweede Kerstdag kan iedereen bij MaMa Kelly kiezen waar hij en zij zin in hebben. Van de legendarische kip en kreeft tot en met een waanzinnige truffelrisotto en verrassende vegetarische gerechten. Uiteraard voorzien van bijpassend entertainment voor de ultieme kerstbeleving.
 

Reserveren


MaMa Kelly Amsterdam is inmiddels vol gereserveerd. MaMa Kelly Den Haag heeft nog enkele tafels ter beschikking. Hiervoor kan gereserveerd worden tijdens de bekende kantooruren van maandag tot en met vrijdag, en graag even telefonisch. Het parkeren voor de deur in Den Haag, met kerst, is gratis.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Duurzaamheid
Heineken ambieert 20 procent minder plastic in 2025

Op initiatief van Staatssecretaris Stientje van Veldhoven heeft HEINEKEN Nederland Commercie het Plastic Pact mede ondertekend. Samen met 68 organisaties committeert de bierbrouwer zich om in 2025 20 procent minder plastic te gebruiken, meer plastic opnieuw te gebruiken en al het nieuwe plastic voor...

Duurzaamheid
Nestlé gaat voor 100 procent recyclebare verpakking in 2025

Nestlé heeft vanmiddag, tijdens de Nationale Circulaire Economie Conferentie in Den Haag, samen met meer dan 70 andere bedrijven en milieuorganisaties het ‘Plastic Pact’ ondertekend. Het pact is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De ondertekenaars ...

Opening Restaurant
Nieuw restaurant biedt gratis eten aan

Op woensdag 20 februari vond de opening van het nieuwe restaurant Dadawan plaats in Eindhoven. Dadawan heeft voor een originele inwijding gekozen, er kon namelijk gratis gegeten worden. Dit was een succes en zorgde voor een enorme rij, zo lezen we op omroepbrabant.nl. De verbouwing van het pand l...

trends Duurzaamheid
'The Future 50': gewassen met een lage foodprint

‘The Future 50 Foods’ is een lijst van 50 plantaardige voedingsmiddelen die de voedingswaarde van onze maaltijden kunnen verhogen terwijl tegelijkertijd het negatieve effect van de voedselproductie op de planeet drastisch wordt verminderd. Gisteren presenteerde Knorr, in samenwerking met...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: duurzaam

Sico de Moel is restaurateur. Als eigenaar van restaurant L'invité in Amsterdam maakt hij nogal wat mee. Zijn observaties en ervaringen deelt hij graag met de lezers van De RestaurantKrant en voortaan lees je maandelijks een bijdrage van Sico. Deze ochtend was ik door een leverancier u...

Achtergronden KHN
Gezondheid en horeca: kleinere porties en minder zout

73 procent van de horecaondernemers is volop bezig om zijn aanbod van eten en drinken gezonder te maken. Dat doen ze door het gebruik van dagverse, lokale producten, vloeibare vetten, minder zout en door meer vegetarische gerechten op de menukaart aan te bieden. Dat blijkt uit onderzoek van KHN. D...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: