Mensen zijn kerstmenu een beetje zat

15 december 2017 | Thijs Jacobs

De aloude Most Wonderful Time of the Year is voor MaMa ook echt de Most Wonderful Time of the Year. En dus is MaMa Kelly in Den Haag en Amsterdam al druk met alle voorbereidingen voor kerst. Eerste Kerstdag zijn beide zaken gesloten, maar Tweede Kerstdag, dinsdag 26 december, staat volledig in het teken van de gasten.

Dit jaar hoorde MaMa Kelly dat veel gasten ‘kerstmenu moe’ zijn. Ondernemer Rein Rambaldo: “Mensen willen een leuke kerst en verrast worden, maar daarbij wel een vrije keuze hebben om te bestellen wat ze willen. Wij hebben daarom heel bewust de keuze gemaakt om het kerstdiner dit jaar à la carte in te steken. Met als voordeel dat we weten waar we aan toe zijn en we geen rare calculaties hoeven te maken. Het kerstgevoel creëren we, naast lekker eten en drinken, met een sfeervolle ambiance in kerstsfeer.”

Het menu


Tijdens Tweede Kerstdag kan iedereen bij MaMa Kelly kiezen waar hij en zij zin in hebben. Van de legendarische kip en kreeft tot en met een waanzinnige truffelrisotto en verrassende vegetarische gerechten. Uiteraard voorzien van bijpassend entertainment voor de ultieme kerstbeleving.
 

Reserveren


MaMa Kelly Amsterdam is inmiddels vol gereserveerd. MaMa Kelly Den Haag heeft nog enkele tafels ter beschikking. Hiervoor kan gereserveerd worden tijdens de bekende kantooruren van maandag tot en met vrijdag, en graag even telefonisch. Het parkeren voor de deur in Den Haag, met kerst, is gratis.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Grand Concours du Caviar op Folie Culinaire

Op woensdag 10 oktober organiseert Reitsma Seafood in samenwerking met Sturia Caviar de prestigieuze kaviaarkookwedstrijd ‘Grand Concours du Caviar’. Op dag drie van het exclusieve, gastronomische vakevenement Folie Culinaire strijden vier Nederlandse topchefs om de eer en om mooie pri...

Vis Achtergronden
Nederlands Oesterseizoen 2018-2019 officieel geopend

Op de Oosterschelde sleepte vandaag de YE155 de eerste oesters van het seizoen. Schipper Maurice Boone overhandigde de oesters aan de Nederlandse Oestervereniging en de gemeentebesturen van Reimerswaal en Schouwen-Duiveland. Daarmee is het oesterseizoen in Nederland en België officieel geopend....

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Fastservice Rotterdam
Herman Hell en Hugo Kruijssen nemen vestigingen SUGO Pizza over

Horecaondernemers Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, en Hugo Kruijssen hebben drie vestigingen van SUGO Pizza overgenomen. Daarmee gaat een jongensdroom van de twee vrienden in vervulling. Herman: "We hebben het product van SUGO Pizza verbeterd en voorspellen een groot...

Awards
De winnaars van Gaia Green Awards zijn...

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 18 september voor de derde keer de Gaia Green Awards uitgereikt. Op het inspiratiepaviljoen rondom duurzaam ondernemen in de horeca, het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen heeft ambassadeur Leon Keekstra (Stadsbemoeial Rotterdam) in de catego...

Awards Culinair
Manouk Wols (Restaurant Dell’arte) wint Young Chef Award 2018

Vijf zelfstandig werkende koks tot 25 jaar streden woensdag op Gastvrij Rotterdam om de Euro-Toques Young Chef Award 2018. De deelnemers waren: Jeremy Arrascaeta Restaurant Bougainville - Amsterdam, Xander Kleintjes Restaurant 't Vaantje – Reeuwijk, Joomay Steffens Restaurant Bentinck - Bu...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: