Meld je aan voor de Lekkerste Wedstrijden

3 december 2018 | Thijs Jacobs

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert in 2019 voor de 35e (!) keer vakwedstrijden voor de horeca. In die tijd heeft de stichting zich ontwikkeld tot een professionele organisatie die maar liefst 12 verschillende wedstrijden op het programma heeft staan voor allerlei verschillende disciplines in de horeca.

De organisatie mag tevreden zijn met de aanmeldingen voor de diverse wedstrijden tot nu toe. Enkele zijn zelfs al vol: De Lekkerste Hamburger, De Lekkerste Pannenkoek en Het Lekkerste Lunchgerecht, categorie Horeca. Kennelijk is de nieuwe promotiefilm in de smaak gevallen. Er is door de organisatie niet gekozen voor voorrondes.

Er zijn ook nog wedstrijden waar nog enkele plaatsen vrij zijn: Het lekkerste Burgermenu, De lekkerste Hotdog, Het lekkerste Frietje of de Lekkerste Tosti. Ken of ben jij die creatieve persoon? Schrijf je in dan NU in! (www.wedstrijden.nl)

Pannenkoeken

Het NK Pannenkoeken bakken gaat ook in 2019 niet door, maar de stichting heeft het initiatief genomen om enthousiaste deelnemers tóch de mogelijkheid te geven met een wedstrijd hun kunnen te tonen: De Lekkerste Pannenkoek. De spelregels zijn niet anders en ook hier gaan we op zoek naar de allerlekkerste pannenkoek van het land!

Ook mag de organisatie met trots vertellen dat ze een nieuwe partner hebben: Chaud Devant. Zij steken de organisatie in mooie nette bedrijfskleding. Bernd Beekman: "We waren al één team, maar nu is dat nog duidelijker zichtbaar voor iedereen in de hal!"

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Par Hasard opent nieuwe vestiging in Alkmaar

Vandaag opent friterie Par Hasard haar deuren in Alkmaar. De vestiging wordt gerund door de ervaren en gedreven frietbakker Xander Poort die Par Hasard, gevestigd op de Pier in Scheveningen, op de kaart heeft gezet met de ambachtelijk bereide frites. Op de charmante locatie aan de Laat 179 in hartje...

Insipiratiedag: Hoe bereik je de horecaondernemer?

Horecaplatform BBB, Tippr en the Social Selling Company organiseren een inspirerende middag op donderdag 13 juni 2019 voor horecatoeleveranciers bij Soho House in Amsterdam. Deze stijlvolle Engelse keten opende vorig jaar zomer zijn deuren in het statige Bungehuis en is normaal alleen toegankelijk v...

Tech
Een e-mail is 10 keer effectiever dan een post op social media

E-mailadressen zijn goud waard, maar restaurateurs doen er tot op heden weinig mee. “Een gemiddelde restaurateur kan niet eens een database van zijn klanten bijhouden”, aldus e-mailmarketingexpert Frank Tromp. Dat laatste klopt en niet zelden wordt de waarde van een e-mailadres onderscha...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: op de knieën

Mijn gasten waren wat onrustig, de hele avond al, een beetje klef ook. Het was een jong stel, superverliefd. De man was wat zenuwachtig, stelde mij af en toe een ongemakkelijke vraag en moest iets te vaak naar buiten. Ze hadden een tafeltje midden in het restaurant. Een aanzoek zou hoe dan ook ku...

Restaurant
Restaurant Wadapartje breidt uit

Wadapartja, een apart restaurantje op ‘t Zuderdaip, gaat een nieuwe zaak openen. In de afgelopen jaren is winkelcentrum Westerhaven in Groningen uitgegroeid tot een centrum op zichzelf die verbonden is met de nieuwe Centrumhalte West, de vernieuwde Brugstraat naar de Vismarkt en de Museumbrug ...

Brouwerijen Chefs
Swinckels' slaat handen ineen met sterrenchef Jacob Jan Boerma

Swinckels’ gaat opnieuw een samenwerking aan met een sterrenchef. Naast Ron Blaauw, wordt nu ook Jacob Jan Boerma ambassadeur van het biermerk. Als ambassadeur schenkt Boerma het superior pilsner exclusief in restaurants De Leest en Parc Broekhuizen en vertegenwoordigt hij Swinckels’ op ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: