Meld je aan voor de Lekkerste Wedstrijden

3 december 2018 | Thijs Jacobs

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert in 2019 voor de 35e (!) keer vakwedstrijden voor de horeca. In die tijd heeft de stichting zich ontwikkeld tot een professionele organisatie die maar liefst 12 verschillende wedstrijden op het programma heeft staan voor allerlei verschillende disciplines in de horeca.

De organisatie mag tevreden zijn met de aanmeldingen voor de diverse wedstrijden tot nu toe. Enkele zijn zelfs al vol: De Lekkerste Hamburger, De Lekkerste Pannenkoek en Het Lekkerste Lunchgerecht, categorie Horeca. Kennelijk is de nieuwe promotiefilm in de smaak gevallen. Er is door de organisatie niet gekozen voor voorrondes.

Er zijn ook nog wedstrijden waar nog enkele plaatsen vrij zijn: Het lekkerste Burgermenu, De lekkerste Hotdog, Het lekkerste Frietje of de Lekkerste Tosti. Ken of ben jij die creatieve persoon? Schrijf je in dan NU in! (www.wedstrijden.nl)

Pannenkoeken

Het NK Pannenkoeken bakken gaat ook in 2019 niet door, maar de stichting heeft het initiatief genomen om enthousiaste deelnemers tóch de mogelijkheid te geven met een wedstrijd hun kunnen te tonen: De Lekkerste Pannenkoek. De spelregels zijn niet anders en ook hier gaan we op zoek naar de allerlekkerste pannenkoek van het land!

Ook mag de organisatie met trots vertellen dat ze een nieuwe partner hebben: Chaud Devant. Zij steken de organisatie in mooie nette bedrijfskleding. Bernd Beekman: "We waren al één team, maar nu is dat nog duidelijker zichtbaar voor iedereen in de hal!"

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Culinair
Coperto Restobar in Zwolle is erkend met een Bib Gourmand

Chef-kok Remco Jansen en zijn brigade zijn er dolgelukkig mee: “Al sinds de opening twee jaar geleden hebben we de ambitie om op dit niveau te acteren. We konden niet gelukkiger zijn nu het is gelukt om daadwerkelijk beloond te worden met een Bib.” De nieuwe Bib Gourmand restaurantgid...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: