Meinders Catering nieuwe eigenaar Studio’s Aalsmeer Evenementen

15 mei 2018 | Thijs Jacobs

Meinders Catering neemt per 1 juni de exploitatie van evenementen in Studio’s Aalsmeer over. Hiermee versterkt Meinders Catering de positie in de evenementenbranche met een eerste vaste locatie met een maximale capaciteit van 3000 pax. Voor Studio’s Aalsmeer betekent de overname de mogelijkheid een kwalitatief hoge ‘one stop shop’ te worden. Catering, personeel en locatie zijn in eigen beheer. 

Meinders Catering heeft met haar dienstverlening een landelijke dekking en ziet groeipotentie in evenementencatering. Rene Niemarkt (Commercieel directeur Meinders Catering) spreekt enthousiast over de overname: “De exploitatie van Studio’s Aalsmeer past in de ambitie van Meinders Catering om een speler van formaat te worden in evenementencatering. Door de prettige relatie en het vertrouwen in elkaar kunnen we elkaar versterken. Met de gebundelde krachten leggen we een fundering voor de gewenste groei.”

Samenwerking

De overname vloeit voort uit een jarenlange intensieve samenwerking. Meinders Catering was preferred supplier en verantwoordelijk voor de culinaire invulling van ruim 250 evenementen. Beide partijen staan voor gastvrijheid, kwaliteit, vernieuwende concepten en kennen een ondernemende bedrijfscultuur. Er wordt daarom gesproken over een natuurlijke match, aldus Ernst-Jan Beck (Commercieel manager Studio’s Aalsmeer): “Voor mij was deze overname een stille wens. De synergie was altijd aanwezig. Studio’s Aalsmeer onderscheidt zich met conceptontwikkeling op het gebied van evenementen. De culinaire invulling kan deze concepten tot een hoger niveau brengen.”

Ook de samenwerking met Wentink Forno & Partners, producent van de Dinnershow Brooklyn Nights, wordt voortgezet. Frank Wentink en Marc Forno zijn blij met deze ontwikkeling en kijken uit naar een spectaculair jubileumseizoen.

Voormalig exploitant De Raad Vastgoed, blijft de televisiestudio’s en kantoren in Studio’s Aalsmeer beheren.

Over Meinders Catering

Meinders Catering is een full-service cateringorganisatie met eigen productielocaties. Van een kleine lunch tot een event voor 6000 personen. Meinders Catering regelt het. We leveren alles via onze eigen distributie, de groothandel komt er niet aan te pas. Naast een eigen bakkerij, Brood BV, heeft Meinders Catering tevens een eigen uitzendbureau: WerQdag. Selectie en training van onze mensen gebeurt in huis. Meinders Catering is een Nederlands bedrijf en heeft 72 medewerkers in dienst. Via ons uitzendbureau werken we met 150 mensen. Al deze mensen staan garant voor een uitstekende dienstverlening in elk segment.

Over Studio’s Aalsmeer

Studio’s Aalsmeer, een bijzondere locatie met een rijke geschiedenis: ooit begonnen als veilinghuis voor bloemen en uitgegroeid tot een nationaal monument waar Joop van den Ende later zijn televisiestudio’s huisvestte. Tegenwoordig is Studio’s Aalsmeer het decor voor congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: