Meest markante horecaondernemer Zeeland

15 oktober 2014
Meest markante horecaondernemer Zeeland

Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Zeeland heeft Robbert Roggeband (39 jaar) van Café de Gekroonde Suikerbiet (Zierikzee) en
panellid voor "De Cafékrant":http://www.decafekrant.nl/?q=robbert+roggeband&x=zoeken, uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer in de regio Zeeland 2014/2015. Hij dingt in januari 2015 mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2014/2015, die tijdens de Horecava bekend wordt gemaakt. Met deze sectorbrede prijs worden inspirerende horecaondernemers onderscheiden en stimuleert KHN innovatie.

*Roggeband: van oud bruin naar nieuw bruin met kleur*
Zeeland kent uiteraard vele markante ondernemers. De sector heeft de laatste jaren een moeilijke tijd doorgemaakt. Stringentere regelgeving en veranderend uitgaansgedrag waren hier debet aan. Robbert Roggeband, eigenaar van café de Gekroonde Suikerbiet in Zierikzee, heeft deze 'bedreigingen' (leeftijdsgrens, rookverbod) omgezet in kansen. Robbert speelt in op trends en vertaalt deze naar lokaal niveau. Het pannellid speelt in op veranderend consumentengedrag, vrije tijdsbeleving en zoekt nieuwe doelgroepen. In 2002 nam hij samen met Ton Dankers café de Gekroonde Suikerbiet over. In 2006 is Robbert zelfstandig verder gegaan. Onder zijn leiding werden een aantal vernieuwingen doorgevoerd in zijn bedrijf onder het motto: van oud bruin naar nieuw bruin met kleur.

"*Meer lezen over Robbert Roggeband? Klik hier!*":http://www.decafekrant.nl/?q=robbert+roggeband&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws