Meest Markante Horecaondernemer Drenthe

20 juni 2014 |
Meest Markante Horecaondernemer Drenthe

De jury van de Meest Markant Horecaondernemer Drenthe van Koninklijke Horeca Nederland regio Drenthe heeft op 18 juni 2014 drie
horecaondernemers genomineerd voor de Meest Markante Horecaondernemer in de regio Drenthe 2014/2015. De genomineerden zijn: Arnd Speelman en Kim Polman van De Koekoekshof in Elp, Jarno Eggen en Cindy Borger van De Groene Lantaarn in Zuidwolde en Tony Nijenhuis van British Pub Cheers in Assen. Zij dingen mee naar de begeerlijke titel. Deze bedrijven worden komende weken bezocht door de jury. Begin juli wordt bekend gemaakt wie van deze ondernemers zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe mag noemen en daarmee opvolger wordt van Hans ten Cate van Hotel ten Cate in Emmen.

Genomineerden
De jury heeft de volgende horecaondernemers genomineerd voor de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer in de regio Drenthe 2014/2015:

Arnd Speelman en Kim Polman van De Koekoekshof in Elp

Jarno Eggen en Cindy Borger van De Groene Lantaarn in Zuidwolde

Tony Nijenhuis van British Pub Cheers in Assen

Jury en verkiezingsproces
De jury bestaande uit Jan Tuin (eigenaar Dinercafé Bussemaker en voormalig Meest Markante Horecaondernemer), Mark Bergmans (eigenaar Hotel Wesseling, Hotel De Brink en Hotel Bieze en voormalig Meest Markante Horecaondernemer), Alfred Welink (Voorzitter VNO-NCW Drenthe), Roel Popma (voorzitter KHN Regio Drenthe) en Hans ten Cate (Eigenaar Hotel ten Cate en huidig Meest Markante Horecaondernemer) zal de komende weken de genomineerde bedrijven bezoeken en met de horecaondernemers in gesprek gaan. Op basis van deze bezoeken en gesprekken wordt uit deze kandidaten de Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe gekozen. Een van de belangrijkste criteria is dat een ondernemer een vernieuwend en origineel concept heeft neergezet dat succes heeft. Begin juli organiseert Koninklijke Horeca Nederland regio Drenthe een feestelijke bijeenkomst in het bedrijf van de verkozen ondernemer waarop de Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe wordt gehuldigd.

Toelichting Meest Markante Horecaondernemer
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs kennen wij toe aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. Op deze manier stimuleert KHN innovatie onder horecaondernemers. De Meest Markant-verkiezing begint bij regionale verkiezingen in veertien regio’s. Uit de veertien winnaars wordt begin januari 2015, tijdens Horecava, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. Voor meer informatie zie www.meestmarkant.nl.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: