Masterclass kaas door Wil Leppers

30 oktober 2014 |
Masterclass kaas door Wil Leppers<

Wil Leppers is een autoriteit op kaasgebied. Sterker nog: hij weet werkelijk alles van en over kaas. Even voor de duidelijkheid: op
de foto ziet u niet Wil, maar de kaasexpert van Makro Vianen. Op 3 november is Wil van de partij in de Makrovestiging in Vianen. Om 12.00 uur zal hij een masterclass kaas verzorgen die iedereen nog lang zal heugen. Om 16.00 uur is er bovendien nog een kans. Tot maandag!



Programma
12.00 – 12.45 Wil Leppers. Masterclass Kaas

13.10 – 13.30 Thijs Jacobs. Lunchroom Marktverkenning 2016. Waar liggen uw kansen?

13.40 – 14.00 Mark Tamsma. Uw loonkosten zijn te hoog!

14.10 – 14.20 Live interview met Joyce de Graas. Meer omzet met goed getraind personeel

14.20 – 14.40 Maarten van Opijnen. Contracten met uw personeel. Let op de kleine lettertjes

15.00 – 15.45 Wildleverancier Vogely Masterclass Wild

16.00 – 16.45 Wil Leppers Masterclass Kaas



Doorlopend programma op de afdelingen:

Demonstratie Rioba koffie:
Espresso: in 25 seconden de perfecte espresso, het afstellen van de molen, de basis bereidingstechnieken, uitleg over de verschillende bonen.

Opschuimen: Van schuim naar Microfoam, uitleg inschenktechniek

Felsgold: Uitleg over felsgold concept + proeven

Sweet Street: Sweet street gebak van topkwaliteit

Oesters: Oestercompanie met uitleg over verschillende soorten oesters, kweekmethoden, verschillende toepassingen en uiteraard een proeverij

Visfileren: Professionele demonstratie visfileren door Arie Kuijt

Paddenstoelen: Uitleg over de paddenstoelen en toepasbaarheden

Vleeswaren: Holland Best – proeverij gedroogde vleeswaren

Adresgegevens
De Makrovestiging in Vianen vind je aan de Edisonweg 4. Er is volop parkeergelegenheid.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sluiting
La Folie in Zaltbommel sluit de deuren

Lieke en Joris Kerkhofs sluiten de deuren van La Folie in Zaltbommel. De ondernemers zijn in het pand aan de Gamerschestraat uit hun jasje gegroeid en hebben tevergeefs gezocht naar een nieuwe locatie voor hun restaurant, dat op plaats 96 staat in de Lekker Top 100 voor 2019. ‘We zijn nu ti...

Interview Aardappel
In Friesland wordt de aardappel van de toekomst 'gemaakt'

In de komende decennia komt de wereld voor de uitdaging te staan om met beperkte landbouwgrond en een toenemende bevolking voldoende voedsel te produceren. Wereldwijd wordt op dit moment 35 procent van de grond gebruikt voor het verbouwen van voedsel. Dat percentage zal door milieuveranderingen en d...

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Advertorial
Een efficiëntere keuken dankzij Horeko

Of je nu een goede specialty koffie tijdens het studeren, een uitgebreide zakenlunch of een vrijdagmiddagborrel nodig hebt. Je kan bij Hotel Casa in Amsterdam niet alleen aan je behoefte voldoen, maar de eclectische mix van stijlen en ruimtes maakt dat iedereen zich thuis voelt. Van student tot pass...

Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: