Masterclass kaas door Wil Leppers

30 oktober 2014 |
Masterclass kaas door Wil Leppers<

Wil Leppers is een autoriteit op kaasgebied. Sterker nog: hij weet werkelijk alles van en over kaas. Even voor de duidelijkheid: op
de foto ziet u niet Wil, maar de kaasexpert van Makro Vianen. Op 3 november is Wil van de partij in de Makrovestiging in Vianen. Om 12.00 uur zal hij een masterclass kaas verzorgen die iedereen nog lang zal heugen. Om 16.00 uur is er bovendien nog een kans. Tot maandag!



Programma
12.00 – 12.45 Wil Leppers. Masterclass Kaas

13.10 – 13.30 Thijs Jacobs. Lunchroom Marktverkenning 2016. Waar liggen uw kansen?

13.40 – 14.00 Mark Tamsma. Uw loonkosten zijn te hoog!

14.10 – 14.20 Live interview met Joyce de Graas. Meer omzet met goed getraind personeel

14.20 – 14.40 Maarten van Opijnen. Contracten met uw personeel. Let op de kleine lettertjes

15.00 – 15.45 Wildleverancier Vogely Masterclass Wild

16.00 – 16.45 Wil Leppers Masterclass Kaas



Doorlopend programma op de afdelingen:

Demonstratie Rioba koffie:
Espresso: in 25 seconden de perfecte espresso, het afstellen van de molen, de basis bereidingstechnieken, uitleg over de verschillende bonen.

Opschuimen: Van schuim naar Microfoam, uitleg inschenktechniek

Felsgold: Uitleg over felsgold concept + proeven

Sweet Street: Sweet street gebak van topkwaliteit

Oesters: Oestercompanie met uitleg over verschillende soorten oesters, kweekmethoden, verschillende toepassingen en uiteraard een proeverij

Visfileren: Professionele demonstratie visfileren door Arie Kuijt

Paddenstoelen: Uitleg over de paddenstoelen en toepasbaarheden

Vleeswaren: Holland Best – proeverij gedroogde vleeswaren

Adresgegevens
De Makrovestiging in Vianen vind je aan de Edisonweg 4. Er is volop parkeergelegenheid.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: parelhoen en guilty pleasures

Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS heeft volgens mij direct op het moment dat hij te horen kreeg dat de horeca moest sluiten, besloten om te gaan bezorgen. Ik volg hem op Instagram en een diepe buiging voor zijn organisatorische kwaliteiten. Over de duizend gerechten gingen de afgelopen dagen doo...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Een 'gedwongen' test-case

Mark en ik lopen al een tijdje rond met het idee om een tweede restaurant te openen: 'Fernando’s kookt'. Een restaurant waar we op een toegankelijke manier comfort-food willen aanbieden. Zowel in het restaurant, als afhaal- én bezorgdienst. Het is voor nu nog verre toekomstm...

Rotterdam
De Euromast is verkocht

Bijna 20 jaar geleden begon Willem Tieleman met het exploiteren van de de Euromast, iconisch silhouette in de skyline van Rotterdam. In 2016 was het tijd voor een nieuwe stap, en dat was eigenaar van het imposante bouwwerk worden. Investeringen die voor die tijd niet werden gedaan, konden nu volo...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: