MaMa Kelly viert moederdag met MaMa’s Market

3 april 2017 | Thijs Jacobs

Op zondag 14 mei 2017 organiseert MaMa Kelly op het parkeerterrein van de Cabellerofabriek de vierde editie van MaMa’s Market. Deze lifestylemarkt van Den Haag is een must visit voor iedereen die van shoppen houdt. Met fashion, accessoires, interieuritems en entertainment voor eigentijdse mama’s en hun kroost. Dit jaar is de markt uitgebreid met een Food Market, compleet met picknicktafels, foodtrucks en MaMa Kelly DJ’s. Met MaMa’s Market wordt moederdag voor iedereen een heerlijke dag.

Kids Playground
Kids blij, mama gelukkig. Moeder kan met een gerust hart op jacht naar de nieuwste musthaves, terwijl de kinderen zich vermaken bij de Kids Playground met luchtkussens, schminken en graffiti spuiten. Mama wordt in het zonnetje gezet, maar voor de kleintjes is het minstens zo leuk.

Interesse in deelname?
Mocht je willen deelnemen met jouw winkel, webshop, food truck of organiseer je leuke kinderpartijtjes? Mail dan naar events@mama-kelly.nl en ontvang alle informatie en prijzen. Let op: aanmelden kan tot en met donderdag 20 april 2017.

Over MaMa Kelly
In 2015 opende spraakmakende urban bistro MaMa Kelly haar deuren in het voormalig ketelhuis van De Caballerofabriek op een industrieterrein in Den Haag. MaMa Kelly houdt van spannende contrasten. Ze verbindt oude details met nieuwe elementen en serveert toegankelijke, doch onderscheidende gerechten met als signature dishes kreeft en kip. MaMa’s stoere looks en haar industriële karakter in combinatie met de sfeervolle inrichting en gastvrijheid zorgen voor een ultieme hospitality beleving op een intrigerende locatie die bijblijft.

Overige informatie over MaMa’s Market

Datum zondag 14 mei 2017
Openingstijden 10:00 – 17:00 uur
Entree Gratis toegang
Adres Parkeerterrein Caballerofabriek, Saturnusstraat 100, Den Haag
Website www.mama-kelly.nl
E-mail events@mama-kelly.nl
Facebook www.facebook.com/mamasmarket.nl
Instagram www.instagram.com/mamasmarket/

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel
FNV: Al 2.000 personen zeggen 'nee' tegen cao-resultaat

Drie jaar lang is er geen cao in de horeca. Nu ligt er een onderhandelingsresultaat tussen KHN en CNV Vakmensen. Leden van CNV krijgen slechts zes dagen de tijd om aan te geven of zij akkoord gaan met het onderhandelingsresultaat. Het lijkt erop dat alles op stel en sprong geregeld moet worden. Lede...

Economie
'Winstwaarschuwing' voor MKB ondernemers

Bij de huidige groei van het midden- en kleinbedrijf in Nederland is een “winstwaarschuwing” op zijn plaats. Dat staat in het jaarbericht 2017, de ‘Staat van het MKB’ van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Door toenemende krapte op de arbeidsma...

Opening
Formule WOK& start in Rotterdamse Zwart Janstraat

De nieuwe fastserviceformule WOK& opent op 24 november 2017 haar eerste store in Rotterdam aan de Zwart Janstraat. Franchisenemer Nawal Hasan (35) gaat bevlogen aan de slag met een team van jonge medewerkers om gezond, Aziatisch natural food op de kaart te zetten. Rotterdam-Noord heeft de pri...

Diner
Amstel Boathouse organiseert 'charity diner'

Op woensdag 29 november 2017 organiseert het Amstel Boathouse samen met het Bhutan Youth Development Funds en de Mieke Huigen Stichting een charity diner. Deze avond staat in het teken van een betere toekomst voor jonge monniken uit Bhutan. Er wordt geld ingezameld om te streven naar onderwijs voor ...

Achtergronden Wijn
Mensheid drinkt al langer wijn dan werd aangenomen

Professor Patrick McGovern heeft een nieuw onderzoek gepubliceerd, waarin hij aangetoond heeft dat de mensheid al 5000 jaar langer wijn drinkt (en maakt) dan eerder werd aangenomen. Georgië De bio­moleculaire archeoloog van de universiteit van Pennsylvania vond in acht aar­dewerk...

Achtergronden Culinair
Fransen kiezen voor Boeuf Bourguignon als nationaal gerecht

De Fransen hebben gestemd op het gerecht dat volgens hen de Gallische gastronomie het beste uidraagt. Uiteraard bevat het gerecht vlees en wijn, hoe kan het ook anders. Boeuf Bourguignon is immers de grote winnaar. Vleesgerecht Het gestoofde vleesgerecht uit centraal Frankrijk wordt gemaakt me...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: