MaMa Kelly viert moederdag met MaMa’s Market

3 april 2017 | Thijs Jacobs

Op zondag 14 mei 2017 organiseert MaMa Kelly op het parkeerterrein van de Cabellerofabriek de vierde editie van MaMa’s Market. Deze lifestylemarkt van Den Haag is een must visit voor iedereen die van shoppen houdt. Met fashion, accessoires, interieuritems en entertainment voor eigentijdse mama’s en hun kroost. Dit jaar is de markt uitgebreid met een Food Market, compleet met picknicktafels, foodtrucks en MaMa Kelly DJ’s. Met MaMa’s Market wordt moederdag voor iedereen een heerlijke dag.

Kids Playground
Kids blij, mama gelukkig. Moeder kan met een gerust hart op jacht naar de nieuwste musthaves, terwijl de kinderen zich vermaken bij de Kids Playground met luchtkussens, schminken en graffiti spuiten. Mama wordt in het zonnetje gezet, maar voor de kleintjes is het minstens zo leuk.

Interesse in deelname?
Mocht je willen deelnemen met jouw winkel, webshop, food truck of organiseer je leuke kinderpartijtjes? Mail dan naar events@mama-kelly.nl en ontvang alle informatie en prijzen. Let op: aanmelden kan tot en met donderdag 20 april 2017.

Over MaMa Kelly
In 2015 opende spraakmakende urban bistro MaMa Kelly haar deuren in het voormalig ketelhuis van De Caballerofabriek op een industrieterrein in Den Haag. MaMa Kelly houdt van spannende contrasten. Ze verbindt oude details met nieuwe elementen en serveert toegankelijke, doch onderscheidende gerechten met als signature dishes kreeft en kip. MaMa’s stoere looks en haar industriële karakter in combinatie met de sfeervolle inrichting en gastvrijheid zorgen voor een ultieme hospitality beleving op een intrigerende locatie die bijblijft.

Overige informatie over MaMa’s Market

Datum zondag 14 mei 2017
Openingstijden 10:00 – 17:00 uur
Entree Gratis toegang
Adres Parkeerterrein Caballerofabriek, Saturnusstraat 100, Den Haag
Website www.mama-kelly.nl
E-mail events@mama-kelly.nl
Facebook www.facebook.com/mamasmarket.nl
Instagram www.instagram.com/mamasmarket/

Overig nieuws

Food Achtergronden
Goed voedsel wordt gesubsidieerd vergist

De overheid subsidieert de vergisting van goed voedsel om groene energie op te wekken. Dat bleek uit de uitzending van onderzoeksprogramma De Monitor (KRO-NCRV) over voedselverspilling. Staatssecretaris Van Dam (Economische Zaken, PvdA) overweegt de subsidieregeling voor groene ener...

Personalia Culinair
Promoties bij Oostwegel Collection: nieuwe Chef de Cuisine

Vandaag zijn er twee promoties in het gastronomische team van Château St. Gerlach aangekondigd. Chefkok Otto Nijenhuis wordt Executive Chef en Guido Le Bron de Vexela wordt Chef de Cuisine van Restaurant Château St. Gerlach. SVH Meesterkok Otto Nijenhuis (55) is sinds 2004 werkzaam al...

Culinair Internationaal
Chef Jacob Jan Boerma te gast in culinair mekka Ischgl

In het tweede weekend van juli bereidt en presenteert Nederlandse sterren-kok Jacob Jan Boerma van Restaurant De Leest in Vaassen zijn creatie voor de ‘Kulinarischer Jakobsweg’ in het Oostenrijkse Paznauntal. Voor dit culinaire concept worden ieder jaar andere internationale sterren-chef...

Opening Restaurant
Restaurant Vlaar opent vernieuwd terras

Restaurant Vlaar aan het Noordereinde in ’s-Graveland (centraal in het Gooi) heeft haar terras geheel vernieuwd. Met nieuwe stijlvolle bestrating, comfortabel en modern meubilair, mediterrane planten, loungemuziek en fijne sfeerverlichting zijn ze helemaal klaar voor de zomer. Want buiten eten...

Events Culinair
Eerste internationale congres over smaak en proeven: Taste Summit

Een nieuw, internationaal congres over smaak en proeven maakt zijn entree in Nederland! 12 juli 2017 wordt de allereerste editie van TASTE Summit georganiseerd door Peter Klosse en staat de Hogere hotelschool Maastricht geheel in het teken van ‘Deliciousness’. Specialisten en grote na...

Café Opening Culinair
Sergio Herman opent café met zelfbediening en snacks

Volgende maand opent de befaamde chef-kok Sergio Herman een nieuwe zaak, genaamd AIRcafé. Dat wordt een take-away en zelfbedieningsgedeelte in zijn pas geopende restaurant AIRRepublic. Dit restaurant vind je in Cadzand. Laagdrempelig en relatief eenvoudig In zijn nieuwsbrief rept Herm...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: