MaMa Kelly viert moederdag met MaMa’s Market

3 april 2017 | Thijs Jacobs

Op zondag 14 mei 2017 organiseert MaMa Kelly op het parkeerterrein van de Cabellerofabriek de vierde editie van MaMa’s Market. Deze lifestylemarkt van Den Haag is een must visit voor iedereen die van shoppen houdt. Met fashion, accessoires, interieuritems en entertainment voor eigentijdse mama’s en hun kroost. Dit jaar is de markt uitgebreid met een Food Market, compleet met picknicktafels, foodtrucks en MaMa Kelly DJ’s. Met MaMa’s Market wordt moederdag voor iedereen een heerlijke dag.

Kids Playground
Kids blij, mama gelukkig. Moeder kan met een gerust hart op jacht naar de nieuwste musthaves, terwijl de kinderen zich vermaken bij de Kids Playground met luchtkussens, schminken en graffiti spuiten. Mama wordt in het zonnetje gezet, maar voor de kleintjes is het minstens zo leuk.

Interesse in deelname?
Mocht je willen deelnemen met jouw winkel, webshop, food truck of organiseer je leuke kinderpartijtjes? Mail dan naar events@mama-kelly.nl en ontvang alle informatie en prijzen. Let op: aanmelden kan tot en met donderdag 20 april 2017.

Over MaMa Kelly
In 2015 opende spraakmakende urban bistro MaMa Kelly haar deuren in het voormalig ketelhuis van De Caballerofabriek op een industrieterrein in Den Haag. MaMa Kelly houdt van spannende contrasten. Ze verbindt oude details met nieuwe elementen en serveert toegankelijke, doch onderscheidende gerechten met als signature dishes kreeft en kip. MaMa’s stoere looks en haar industriële karakter in combinatie met de sfeervolle inrichting en gastvrijheid zorgen voor een ultieme hospitality beleving op een intrigerende locatie die bijblijft.

Overige informatie over MaMa’s Market

Datum zondag 14 mei 2017
Openingstijden 10:00 – 17:00 uur
Entree Gratis toegang
Adres Parkeerterrein Caballerofabriek, Saturnusstraat 100, Den Haag
Website www.mama-kelly.nl
E-mail events@mama-kelly.nl
Facebook www.facebook.com/mamasmarket.nl
Instagram www.instagram.com/mamasmarket/

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

opleiding
Horeca Academie biedt studiebeurs koksopleiding voor vluchtelingen

De Horeca Academie wil een blijvende positieve bijdrage leveren aan de succesvolle integratie van nieuwkomers in Nederland. Daarom biedt zij per september 2017 opnieuw een statushouder de kans om een studiebeurs te krijgen voor een opleiding aan de particuliere Horeca Academie in Den Haag. Volgen...

Achtergronden
Nieuw seizoen Koken met Van Boven

Yvette van Boven is vanaf 4 september weer bij de VPRO te zien met 10 nieuwe afleveringen van Koken met Van Boven; ook voor niet-keukenprinsen en prinsessen een lust om naar te kijken. Naast haar keukengeheimen deelt Van Boven ook interessante wetenswaardigheden over de ingrediënten die zij haa...

cijfers
Restaurants in Flevoland telefonisch het slechtst bereikbaar

In 2016 stonden 129 restaurants onder verscherpt toezicht van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De restaurants stonden onder streng toezicht omdat zij meerdere keren een boete kregen voor slechte hygiëne of voedselveiligheid. Hoewel het eten en hygiëne een van de belangrij...

Internationaal Tech
Restaurant deelt Instagram-kit uit voor mooie foto’s

De komst van mobiele telefoons met camera’s en apps als Instagram heeft er voor gezorgd dat steeds meer mensen foto’s maken van de gerechten die ze bestellen. Het Londense restaurant Dirty Bones moet dat ook hebben gezien, en deelt nu een speciale Instagram-kit uit aan haar klanten. Zo k...

Wijn
Dramatische terugval productie Franse wijnen

Het Franse ministerie van Landbouw verwacht dat de wijnproductie van Bordeaux tot Alsace dit jaar met 17 procent terugvalt. Dit komt doordate koudeprikken in de lente verschillende wijngaarden hebben beschadigd, met name in de regio Bordeaux. Naar verwachting wordt er dit jaar 37,6 miljoen hectol...

Amsterdam Opening
Spingaren opent restaurant en proeflokaal

Spingaren werd begin 2017 in Amsterdam gelanceerd door een team van vijf gepassioneerde mensen die hun liefde voor lekkere charcuterie met Amsterdam willen delen. Vol toewijding storten zij zich het op artisanaal maken van charcuterie en het inleggen en fermenteren van groente en vis. De afgelopen m...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: