Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava

11 december 2015 |
Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava<

Restaurant MaMa Kelly presenteert zich tijdens de Horecava samen met De Horecafabriek in een pop-up versie van MaMa Kelly waar
gasten van de Horecava kip en kreeft kunnen komen eten, de signature gerechten van het Haagse restaurant. Overigens heeft de MaMa Kelly pop-up een eigen ingang, waardoor ook gasten na sluiting van de beurs kunnen plaatsnemen. MaMa Kelly bedenker Rein Rambaldo zal tijdens de beurs bovendien verschillende masterclasses geven over succesvol ondernemen in de horeca.

300 gasten
Chefkoks IJsbrant Wilbrenninck en Robbert Frans zullen tijdens de Horecava de signaturegerechten bereiden waarbij twee eerlijke en pure producten de absolute hoofdrol spelen: kip en kreeft, ambachtelijk bereid op de houtskoolgrill. Zoals dat ook bij MaMa Kelly in Den Haag het geval is. Er kunnen maar liefst 300 gasten eten, zelfs als de beurs gesloten is. De pop-up versie van MaMa Kelly heeft namelijk een eigen ingang en is tot 23:00 uur geopend. Het pop-up restaurant is voor iedereen toegankelijk, ook voor gasten die de Horecava niet bezoeken. Bij lekker eten hoort natuurlijk een drankje en dat kan gerust overgelaten worden aan David Trampe, één van Neerlands beste barmannen. Hij vond bijvoorbeeld de ‘kopstoot’ opnieuw uit en zal tijdens de Horecava de mooiste cocktails bereiden.

Horeca masterclass
MaMa Kelly is voortgekomen uit de creatieve geest van De Horecafabriek, trendsetter op het gebied van horeca interieur en horecaconcepten. Oprichter Rein Rambaldo staat in de wereld van de horeca bekend om zijn jaarlijkse do’s en don’ts op het gebied van hospitality. Samen met Koninklijke Horeca Nederland bedacht hij de Trend Room, een sfeervolle ruimte op de Horecava waar verschillende presentaties, interviews en masterclasses worden gegeven. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer ‘Van hospitality naar detailhandel en terug’ en ‘het gebruik van pr-bureaus in de horeca’. Daarnaast komen verschillende markante ontwerpers en horecaondernemers aan het woord, waaronder ook Rein Rambaldo zelf. Hij geeft een masterclass met de titel ‘Succes kun je creëren’.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
In beeld: Feestelijke opening Amber Garden, True Chinese Cuisine

Amber Garden, onderdeel van de internationale 'Yisheng Group' heeft gisteren haar deuren in Amstelveen op feestelijke wijze geopend. Eigenaar, Stark Li, derde generatie gerespecteerde Chinese restaurateurs, opende samen met Facility Manager, Ronald Ting, restaurant Amber Garden in het gezels...

Culinair
Chris Naylor geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok 

Op maandag 23 september jl. is Chris Naylor, chefkok bij Restaurant Vermeer * in Amsterdam, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Chris wordt hiermee na zijn inauguratie de 148ste SVH Meesterkok van Nederland. Prestatie op Meesterlijk niveau SVH Meesterkoks Marc van Gulick (Landgoe...

Interview Longread
Dit stel bouwde een lunchroom en B&B in een modern kasteel

De Buytenplaets is een ‘brasserij’ en B&B in een van de modernste wijken van Rijswijk en omstreken. Wanneer je aan komt rijden, verrijst er ineens een soort van kasteel midden tussen de prachtige nieuwbouwwoningen. Dat imposante gebouw is de verwezenlijking van de droom van Laura Bro...

Vlees Vega
Nederlanders eten weer meer vlees, mede door de horeca

Nieuwe cijfers van de Wageningen Universiteit over de vleesconsumptie doen bij velen de wenkbrauwen fronsen. We blijken namelijk weer meer vlees te eten in Nederland. De uitkomst van het onderzoek, in opdracht van Stichting Wakker Dier, is anders dan het onderzoek van RIR, dat slechts anderhalve maa...

Awards Bocuse d'Or
Marco van der Wijngaard winnaar Bocuse d'Or Nederland 2019 

Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam is Marco van der Wijngaard van restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht de winnaar geworden van de Nederlandse finale Bocuse d’Or. Hij gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Tallinn in juni 2020. Vijf kandidat...

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: