Maass Meal Station Prikkelt de zintuigen

20 juni 2017 | Roy Spijker
Maass Meal Station Prikkelt de zintuigen

Op 8 juni 2017 opende Maass Meal Station de deuren van haar nieuwste eetwinkel in de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam Oud-West. Een winkel met ready to eat & go maaltijden die alle zintuigen prikkelt. Maass Meal Station biedt gemak en smaakvolle gerechten met verse, deels biologische en seizoensgebonden ingrediënten. Echt, lekker en eerlijk eten dat zorgt voor een goed gevoel; food for a good mood. Eenvoudig te bestellen via de website van maassmealstation.nl, af te halen of op te eten in de winkels. 

De chefs van Maass Meal Station koken elke dag met de beste ingrediënten: seizoensgebonden, liefst uit de buurt. Zonder conserveringsmiddelen of andere rare toevoegingen. Altijd vers en puur en volledig zelf bereid. Er is een divers aanbod voor alle momenten van de dag. Van chia pudding en sandwiches tot salades, gezonde snacks en maaltijden. Naast echt, lekker en eerlijk eten, heeft Maas Meal Station duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan en houdt ze hiermee rekening bij de inkoop, bereiding en verpakking.

Initiators
Maass Meal Station is een initiatief van Jeroen Maass en Louise du Toit in samenwerking met Yvo Van Rijen. Chefkok Jeroen Maass richtte ruim tien jaar geleden het ready to go foodconcept ‘Uit De Keuken Van Maass’ op. Dagelijks kookt hij samen met zijn keukenbrigade een variëteit aan maaltijden, soepen en salades. Creatief en culinair brein Louise du Toit bedenkt en ontwikkelt de recepturen. Met haar roots in Zuid-Afrika is ze opgegroeid met een variëteit aan pure smaken en met haar kennis en passie voor lekker eten weet ze iedereen elke keer weer te verrassen. Samen besloten ze om naast de levering aan verschillende retailconcepten een eigen onderscheidend winkelconcept te lanceren. Food professional Yvo van Rijen, onder meer initiator van Koopeenkoe.nl, werd betrokken om Maass Meal Station op de kaart te zetten en verder uit te rollen in Nederland.

To-go, pick up, eat-in, delivered
Gasten kunnen hun gerechten in de eetwinkel in de Jan Pieter Heijestraat eten en afhalen. In de keuken worden dagspecials bereid voor alle Maass Meal Station vestigingen in Amsterdam. Binnenkort wordt ook de reeds bestaande winkel van Maass Meal Station in de Eerste Constantijn Huygensstraat in Amsterdam verbouwd. Via de website van Maass Meal Station kan een pre-order worden gedaan waarna de bestelling opgehaald kan worden in de geselecteerde winkel. Daarnaast kunnen gasten in de winkels terecht voor speciale selectie drankjes, snacks en broodjes. Tevens kunnen de gerechten bezorgd worden via de bezorgservice van Deliveroo en UberEats. Lekker en verantwoord eten was nog nooit zo gemakkelijk.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: