La Ruche maakt Lekkerste Broodje

13 januari 2014 |
La Ruche maakt Lekkerste Broodje<

Susanne Meijer heeft de eerste prijs gewonnen voor de wedstrijd van Het Lekkerste Broodje Horeca. Ze kon helaas niet aanwezig zijn bij de wedstrijd en daarom nam haar collega Soufian Berkane de prijs in
ontvangst. De finalisten werken allebei bij La Ruche Bijenkorf in Den Haag. De wedstrijd van Het Lekkerste Broodje Horeca is een initiatief van Stichting Lekkerste Wedstrijden.

Tweede en derde plek
De wedstrijd wordt ieder jaar georganiseerd. Vijftien finalisten namen het tegen elkaar op in de wedstrijd. Raymond van der Weerd werd nummer twee en Rik van Kempen ging met de prijs voor de derde plek naar huis.


De top drie van de wedstrijd

De finalisten
Aan de wedstrijden deden mee:
Roy Doorn - Grand Café de Sjees in Delft
Elvera Schouten - Stads-Koffyhuis in Delft
Justin de Vries - The Kitchen Drinks & Bites in Hoogeveen
Kevin de Vries - 't Boshuys in Veghel
Dario Wolfsen - Bread op Schiphol
Hanno Engwerda - Restaurant Bosrijk De Efteling in Kaatsheuvel
Piet de Waal - Brasserie de Ontmoeting in Dordrecht
Marcel Norder - SnackSalon De Schelp in Roelofarendsveen
Soufian Berkane - Restaurant La Ruche Bijenkorf in Den Haag
Kees de Jong - The Brasserie op Schiphol
George Walta - 't Hof van Eten in Den Haag
Raymond van der Weerd - SnackSalon Het Middelpunt in Wezep
Rik van Kempen - Restaurant De Vereeniging in Veghel
Kim Delissen - Dutch Kitchen HMS Host op Schiphol.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: