La Ruche maakt Lekkerste Broodje

13 januari 2014 |
La Ruche maakt Lekkerste Broodje

Susanne Meijer heeft de eerste prijs gewonnen voor de wedstrijd van Het Lekkerste Broodje Horeca. Ze kon helaas niet aanwezig zijn bij de wedstrijd en daarom nam haar collega Soufian Berkane de prijs in
ontvangst. De finalisten werken allebei bij La Ruche Bijenkorf in Den Haag. De wedstrijd van Het Lekkerste Broodje Horeca is een initiatief van Stichting Lekkerste Wedstrijden.

Tweede en derde plek
De wedstrijd wordt ieder jaar georganiseerd. Vijftien finalisten namen het tegen elkaar op in de wedstrijd. Raymond van der Weerd werd nummer twee en Rik van Kempen ging met de prijs voor de derde plek naar huis.


De top drie van de wedstrijd

De finalisten
Aan de wedstrijden deden mee:
Roy Doorn - Grand Café de Sjees in Delft
Elvera Schouten - Stads-Koffyhuis in Delft
Justin de Vries - The Kitchen Drinks & Bites in Hoogeveen
Kevin de Vries - 't Boshuys in Veghel
Dario Wolfsen - Bread op Schiphol
Hanno Engwerda - Restaurant Bosrijk De Efteling in Kaatsheuvel
Piet de Waal - Brasserie de Ontmoeting in Dordrecht
Marcel Norder - SnackSalon De Schelp in Roelofarendsveen
Soufian Berkane - Restaurant La Ruche Bijenkorf in Den Haag
Kees de Jong - The Brasserie op Schiphol
George Walta - 't Hof van Eten in Den Haag
Raymond van der Weerd - SnackSalon Het Middelpunt in Wezep
Rik van Kempen - Restaurant De Vereeniging in Veghel
Kim Delissen - Dutch Kitchen HMS Host op Schiphol.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Coronamaatregelen verlengd, terrassen misschien open op 31 maart

Alle coronamaatregelen worden verlengd tot dinsdag 30 maart. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend op de persconferentie. Als het R-getal onder de 1 blijft, ziet minister De Jonge kans om de terrassen per 31 maart te openen. Maar hij gaf ook aan dat de vooruitzichten voor een derde golf er niet go ...

Gastronomie Corona
Online tool maakt veilig uit eten gaan mogelijk

Wetenschappers van Wageningen University & Research, de TU Delft en het Erasmus MC hebben een online tool ontwikkeld om vast te stellen hoe binnenruimtes coronaproof ingericht en gebruikt kunnen worden, zo melden zij in een persbericht. In de video onderaan dit bericht zie je hoe het model in de ...

Interview Longread
Coronacrisis: van hotdogkeizer naar koekjeskoning

De onbetwiste hotdog- en cocktailkoning van Zwolle werd noodgedwongen een heuse koekjeskoning tijdens de coronacrisis. Rolf Dingerink vertelt over ondernemen in een turbulente tijd. Ten tijde van corona verantwoordelijkheid dragen voor een bedrijf in een branche die het zwaar heeft; dat brengt vele ...

Drinks Achtergronden
Zo verkoop je straks fors meer bier

Als de horeca straks (eindelijk) weer open mag, dan is het zaak om efficiënt en bewust te gaan verkopen. Kennis van sales is namelijk heel belangrijk om een zo hoog mogelijke omzet en marge te kunnen behalen. Ivo Thijssen (biersommelier en salestrainer) geeft daarom, in samenwerking met de Hore ...

Interview Ondernemen Themamaand energie
Zo kom je als ondernemer weer in je energie

De horeca heeft het bijzonder zwaar. Noodlijdende ondernemers zijn naarstig op zoek naar perspectief, besparingen en nieuwe omzetstromen. Interne energie is volgens Sebastiaan Hooft - auteur van het boek ‘APK voor ondernemers’ en zelf een ondernemende duizendpoot - daarin ‘key&rsqu ...

Achtergronden Corona
Haagse bronnen: geen versoepelingen deze maand

Vandaag, maandag 8 maart, besluit het kabinet over de coronamaatregelen na 15 maart, waarna er vanavond een persconferentie volgt. Er is al een en ander uitgelekt, waaronder het gegeven dat er voorlopig nog geen versoepelingen mogelijk zijn en dat de avondklok wordt verlengd tot 30 maart. De harde l ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: