La Ruche maakt Lekkerste Broodje

13 januari 2014 |
La Ruche maakt Lekkerste Broodje<

Susanne Meijer heeft de eerste prijs gewonnen voor de wedstrijd van Het Lekkerste Broodje Horeca. Ze kon helaas niet aanwezig zijn bij de wedstrijd en daarom nam haar collega Soufian Berkane de prijs in
ontvangst. De finalisten werken allebei bij La Ruche Bijenkorf in Den Haag. De wedstrijd van Het Lekkerste Broodje Horeca is een initiatief van Stichting Lekkerste Wedstrijden.

Tweede en derde plek
De wedstrijd wordt ieder jaar georganiseerd. Vijftien finalisten namen het tegen elkaar op in de wedstrijd. Raymond van der Weerd werd nummer twee en Rik van Kempen ging met de prijs voor de derde plek naar huis.


De top drie van de wedstrijd

De finalisten
Aan de wedstrijden deden mee:
Roy Doorn - Grand Café de Sjees in Delft
Elvera Schouten - Stads-Koffyhuis in Delft
Justin de Vries - The Kitchen Drinks & Bites in Hoogeveen
Kevin de Vries - 't Boshuys in Veghel
Dario Wolfsen - Bread op Schiphol
Hanno Engwerda - Restaurant Bosrijk De Efteling in Kaatsheuvel
Piet de Waal - Brasserie de Ontmoeting in Dordrecht
Marcel Norder - SnackSalon De Schelp in Roelofarendsveen
Soufian Berkane - Restaurant La Ruche Bijenkorf in Den Haag
Kees de Jong - The Brasserie op Schiphol
George Walta - 't Hof van Eten in Den Haag
Raymond van der Weerd - SnackSalon Het Middelpunt in Wezep
Rik van Kempen - Restaurant De Vereeniging in Veghel
Kim Delissen - Dutch Kitchen HMS Host op Schiphol.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Michelin Verbouwen
Beluga Loves You zet verbouwing in: 1 augustus weer open

Afgelopen weken is Beluga Loves You net als zovelen in de weer geweest met het zoeken naar de juiste vertaling van 'het nieuwe normaal'. Servais Tielman: "Wij zijn tot de conclusie gekomen dat we dat onmogelijk kunnen combineren met hoogwaardige gastronomie, een topbeleving en een onged...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: