Lustrumeditie voor HorecaEvenTT

27 januari 2012 |
Lustrumeditie voor HorecaEvenTT<

HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende horecavakbeurs voor de horeca, grootkeuken en recreatiebranche. De beurs in Assen bestaat dit jaar vijf jaar. Volgens directeur Jan Vlap, van Mimicry Expo de organisator van de beurs, is er nu al een toename
van 25 procent van het totale standhoudersaanbod ten opzichte van 2011 van de beurs.

Wat is er te doen
Onderdeel van het HorecaEvenTT is Le Village Saisonnier, een eigen dorp op de beursvloer waar topchefs continu demonstraties geven. Nieuw binnen de beurs is de 'streekproductenmarkt' waar diverse bedrijven hun (eigengemaakte) streekproducten onder de aandacht brengen in een marktkraam. "Ook dit jaar organiseren we weer het EvenTTCulinair waar het koken centraal staat en de strijd om bijvoorbeeld de Wynand Vogel Bokaal", aldus Vlap.

Drie dagen
HorecaEvenTT staat van maandag 13 tot en met woensdag 15 februari 2012 gepland in TT Hall Assen. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op horecaeventt.nl of "eventtculinair.nl":http://www.eventtculinair.nl/xhtml/page.php
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Economie Opening
Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily gril...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Coronacrisis
Realtime countdown tot opening horeca 1 juni, 12 uur

Het aftellen is begonnen! In onderstaande countdown timer zie je exact hoe lang het nog duurt totdat je de deuren van je horecazaak en terras weer mag openen. Heel veel succes! ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: