Live cooking bij Hotel-Restaurant Kinderdijk

5 augustus 2009 |
Live cooking bij Hotel-Restaurant Kinderdijk<

Hotel-Restaurant Kinderdijk in Alblasserdam heeft sinds november vorig jaar een nieuwe eigenaar. Benny Yang en zijn echtgenote Celin hebben er in de afgelopen maanden alles aan gedaan de begane grond een meer eigentijdse uitstraling te geven. De volgende stap is dat er medio augustus wordt gestart met het 'Live Cooking Buffet'. Met klem wordt gezegd dat het geen Aziatisch live cooking gaat worden, maar Frans/Nederlands. "Onze gasten kunnen genieten van vlees- en visgerechten die in onze open keuken ter plekke door de chef-kok worden bereid. Voor het buffet en de drankjes betalen ze een vaste all-in prijs van 32,50", vertelt de hotelier op de website Klaroen.nl.

Binnen is ten opzichte van de oude situatie veel veranderd. De entree heeft een metamorfose ondergaan en oogt veel ruimer door de lichte marmeren vloer. De bar en de receptie zijn vernieuwd. Fraaie dubbele deuren bieden toegang tot het restaurant waar het huiskamerachtige interieur van weleer is vervangen door strak en eigentijds zwart meubilair dat een mooie combinatie vormt met de houten accenten in de betimmering. Wit tafellinnen zorgt voor het nodige contrast. Op de eerste verdieping heeft een aantal hotelkamers een grondige renovatie ondergaan. “Qua uitstraling is veel veranderd", geeft Benny Yang toe. "In de keuken is de kookstijl echter hetzelfde gebleven. We bieden onze gasten nog steeds de Hollands/Franse keuken die veel mensen aanspreekt en de keukenbrigade is ongewijzigd gebleven.

Graag wil ik benadrukken dat we in tegenstelling tot wat veel mensen denken géén Chinees restaurant zijn. Vanaf half augustus gaan we aan de slag met een nieuwe formule. Live Cooking Buffet houdt in dat alle vlees- en visgerechten op de kaart in onze open keuken ter plekke door onze chef-kok worden bereid. Dit kan een tournedos of lamskotelet zijn, maar ook zalm, gamba's of scholfilet. Het aanbod wisselt wekelijks. Het bijbehorende buffet biedt een keur aan warme en koude gerechten, zoals soep, warme en koude voorgerechten en natuurlijk een heerlijk warm garnituur ter omlijsting van het bestelde vis- of vleesgerecht. Wie wat avontuurlijker is aangelegd kan genieten van het internationale buffet en voor de échte smulpapen staat een uitgebreid dessertbuffet klaar."

“We rekenen hiervoor 32,50 euro all-in per persoon. Dit houdt in dat onze gasten voor een vaste prijs zoveel kunnen eten en drinken als ze willen", vult Celin aan. “In augustus en september betalen ze ter kennismaking 29,50 euro. Desgewenst kan echter ook à la carte worden gegeten."


Hospitality Management; De RestaurantKrant, Frank Lindner

:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/live-cooking-bij-hotel-restaurant-kinderdijk/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: