Live cooking bij Hotel-Restaurant Kinderdijk

5 augustus 2009 |
Live cooking bij Hotel-Restaurant Kinderdijk<

Hotel-Restaurant Kinderdijk in Alblasserdam heeft sinds november vorig jaar een nieuwe eigenaar. Benny Yang en zijn echtgenote Celin hebben er in de afgelopen maanden alles aan gedaan de begane grond een meer eigentijdse uitstraling te geven. De volgende stap is dat er medio augustus wordt gestart met het 'Live Cooking Buffet'. Met klem wordt gezegd dat het geen Aziatisch live cooking gaat worden, maar Frans/Nederlands. "Onze gasten kunnen genieten van vlees- en visgerechten die in onze open keuken ter plekke door de chef-kok worden bereid. Voor het buffet en de drankjes betalen ze een vaste all-in prijs van 32,50", vertelt de hotelier op de website Klaroen.nl.

Binnen is ten opzichte van de oude situatie veel veranderd. De entree heeft een metamorfose ondergaan en oogt veel ruimer door de lichte marmeren vloer. De bar en de receptie zijn vernieuwd. Fraaie dubbele deuren bieden toegang tot het restaurant waar het huiskamerachtige interieur van weleer is vervangen door strak en eigentijds zwart meubilair dat een mooie combinatie vormt met de houten accenten in de betimmering. Wit tafellinnen zorgt voor het nodige contrast. Op de eerste verdieping heeft een aantal hotelkamers een grondige renovatie ondergaan. “Qua uitstraling is veel veranderd", geeft Benny Yang toe. "In de keuken is de kookstijl echter hetzelfde gebleven. We bieden onze gasten nog steeds de Hollands/Franse keuken die veel mensen aanspreekt en de keukenbrigade is ongewijzigd gebleven.

Graag wil ik benadrukken dat we in tegenstelling tot wat veel mensen denken géén Chinees restaurant zijn. Vanaf half augustus gaan we aan de slag met een nieuwe formule. Live Cooking Buffet houdt in dat alle vlees- en visgerechten op de kaart in onze open keuken ter plekke door onze chef-kok worden bereid. Dit kan een tournedos of lamskotelet zijn, maar ook zalm, gamba's of scholfilet. Het aanbod wisselt wekelijks. Het bijbehorende buffet biedt een keur aan warme en koude gerechten, zoals soep, warme en koude voorgerechten en natuurlijk een heerlijk warm garnituur ter omlijsting van het bestelde vis- of vleesgerecht. Wie wat avontuurlijker is aangelegd kan genieten van het internationale buffet en voor de échte smulpapen staat een uitgebreid dessertbuffet klaar."

“We rekenen hiervoor 32,50 euro all-in per persoon. Dit houdt in dat onze gasten voor een vaste prijs zoveel kunnen eten en drinken als ze willen", vult Celin aan. “In augustus en september betalen ze ter kennismaking 29,50 euro. Desgewenst kan echter ook à la carte worden gegeten."


Hospitality Management; De RestaurantKrant, Frank Lindner

:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/live-cooking-bij-hotel-restaurant-kinderdijk/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Awards Events Culinair
Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars

Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dit gebeurde tijdens de presentatie van de culiniare gids vanmiddag in Amsterdam. "Wat chef Soenil Bahadoer zo bijzonder maakt, is niet in een paar woorden te vatten, maar des te beter te ervar...

Economie Achtergronden
Horeca ziet personeelstekort oplopen: 23.000 openstaande vacatures

De omzet van de horeca steeg in het derde kwartaal van 2019 met 0,2 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam echter met 0,3 procent af. De omzet van logiesverstrekking steeg met 0,1 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 0,2 procent. Omzet logiesver...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: