Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend

6 september 2011 |
Line-up chefs Taste of Amsterdam bekend<

Nadat eind augustus de deelnemende restaurants aan culinair festival Taste of Amsterdam bekend werden gemaakt. Is nu ook de line-up van de topchefs compleet. Deze chef-koks zullen de bezoekers van 22 tot en met 25 september verrassen met hun beste gerechten en bijzondere technieken.

Bekende gezichten
Naast Taste ambassadeur Julius Jaspers, zijn onder andere ook zijn televisiecollega’s Robert Kranenborg, Ramon Beuk, Alain Caron en Peter Lute van de partij. In het Kook Theater zullen zij, met de andere deelnemende sterren- en celebrity-chefs, live hun kunsten vertonen bij de masterclasses onder leiding van vaste presentator Ramon Beuk.

Andere deelnemende topchefs zijn dit jaar:
Marco Westmaas, Christopher Naylor, Luc Kusters, Bert van Buschbach, Bastiaan Doesburg, Rik Jansma, Wilko Hoogendoorn, Agus Hermawan, Dennis Kuipers, Wilco Berends, Marcel de Leeuw, Peter Scholte, Leonardo Pacenti, Sander van Melick, Jeroen van Spall, Stefan van Sprang en Rob Toet.

Demonstraties en proeverijen
Deelnemende restaurants zijn onder andere: Blauw, Sucre, Fifteen, Bagna Cauda, Bolenius, Gustavino, Toscanini, BarRestaurant, MOMO, Mint Hotel en Hoofdstad Brasserie.
Naast de crème de la crème op het gebied van eten en drinken, kunnen bezoekers diverse workshops volgen en bieden de verschillende theaters een reeks bijzondere demonstraties en proeverijen. Ook zijn er dit jaar diverse heerlijkheden te koop op de aanwezige food-& productmarkten.

Over Taste of Amsterdam
Na twee succesvolle edities van Taste of Amsterdam, staat het Amstelpark van 22 tot en met 25 september 2011 voor de derde keer opnieuw volledig in het teken van het proeven van topgerechten en het genieten van exclusieve culinaire verrassingen. Taste is een internationaal concept dat al grote successen boekte in wereldsteden als Sydney, Kaapstad, Melbourne en Londen.
Kijk voor meer informatie, openingstijden en kaartverkoop op www.tasteofamsterdam.com

Overig nieuws

Economie Food
Franchising in horeca neemt toe in Nederland

De franchisesector heeft in 2016 een boost gekregen. Opvallend is de toename van het aantal medewerkers (+3,8%) en de omzet (+3,2%). De sector Detailhandel Food is met de meeste medewerkers en een omzet van maar liefst meer dan 14.1 miljard euro het meest opvallend. Dit is gerealiseerd met mind...

Food Awards
Beste hamburgermaker van Nederland wil prijzen winnen met kipburger

Tijdens National Hamburger Day op zondag 28 mei 2017 viert de Familie Ter Marsch haar hamburgersuccessen van de afgelopen jaren. Tevens blikt zij vooruit met een voorproefje op de World Food Championships in Alabama, Amerika, bij Café Ter Marsch. Op zondag 28 mei serveren zij voor bij de b...

Bezorgen
Eten bestellen via Facebook, een zegen voor restaurants?

In de Verenigde Staten test Facebook het bestellen van eten via het social media kanaal. Restaurants klagen al langer over de hoge kosten bij Thuisbezorgd, dus dit zou een 'game changer' kunnen zijn binnen de bezorgmarkt. Facebook rolt meer functionaliteiten uit, zoals het plaatsen van va...

Video
Video: waarom bezoekers de Europa League finale niet in de horeca bekijken

Irritante gasten, betweters, pseudo-kenners, negatievelingen en een barman die liever voetbal kijkt dan biertjes tapt... Voetbal kijken is leuk, maar soms kun je je ergeren aan de kleinste dingen wanneer de gemoederen hoog oplopen. In deze video zie je waarom bepaalde mensen de finale van de Euro...

Interieur Advertorial
Controle binnenklimaatsystemen bespaart horeca veel geld

Momenteel worden de controles op de regelgeving omtrent de EPBD (Energy Performance of Buildings Directive) door Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied sterk geïntensiveerd. De regelgeving voor eigenaren en beheerders van gebouwen met een opgeteld koelvermogen van 12KW of meer worden met name in ...

Opening Restaurant
MasterChef-winnaar opent eigen restaurant

Wie altijd al eens aan heeft willen schuiven bij MasterChef Bart van Berkel, kan vanaf deze zomer zijn hart ophalen in de binnenstad van Haarlem. De winnaar van het tv-programma MasterChef opent daar op 10 augustus de deuren van zijn eigen restaurant. Nadat hij MasterChef won, ging Bart van Berke...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: