Lepeltje Lepeltje breidt uit naar acht steden

8 maart 2017 | Thijs Jacobs

Het cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje trekt dit jaar naar maar liefst acht steden. Naast de nieuwe steden Leiden en Breda worden ook Apeldoorn, Dordrecht, Amersfoort, Utrecht, Zwolle en Eindhoven aangedaan. Het seizoen wordt feestelijk geopend op Bevrijdingsdag in Apeldoorn. De meest uiteenlopende gerechten worden geserveerd terwijl er toffe bands en DJ's spelen. Ook de kids vermaken zich optimaal en er is tevens een mooie-spullen-markt. Zoals altijd is de toegang gratis. Kortom: hét recept voor heerlijke dagen parkhangen. 

ETEN
Mobiele keukens serveren vers, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken. Of je nou omnivoor, carnivoor, herbivoor, snackliefhebber of fijnproever bent. Daarnaast worden er heerlijke (speciaal)bieren en wijnen geserveerd.   

MUZIEK
Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bands en DJ's de toon zetten. Er komt van alles voorbij: funk, soul, rock, wereldmuziek, noem maar op. Reken maar dat de sfeer er goed in komt. 

MARKT
Op de markt zijn allerlei creatieve en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd. Er worden mooie, eerlijke waren verkocht door marktkramers met passie en liefde voor hun product.

KINDEREN
Voor de kleinste bezoekers is er een speciaal kinderprogramma met leerzame workshops, boeiend theater en gekke knutselactiviteiten. Ouders kunnen lekker genieten terwijl de kids hun lol niet op kunnen. 

MEEDOEN?
Lepeltje Lepeltje werkt graag samen met lokale partijen. Dus wil je met jouw restaurant laten zien wat je in huis hebt? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of speel je in een toffe band waarvan iedereen het verdient om jouw te mogen horen? Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com


AGENDA
Lepeltje Lepeltje Apeldoorn: Bevrijdingsweekend 
5 t/m 7 mei – Beekpark
Lepeltje Lepeltje Dordrecht: Hemelvaartsweekend 
25 t/m 28 mei – Weizigtpark

Lepeltje Lepeltje Amersfoort: Pinksterweekend 
2 t/m 5 juni – Burgemeester Brouwerplantsoen

Lepeltje Lepeltje Leiden 
9 t/m 11 juni – Van der Werfpark

Lepeltje Lepeltje Utrecht 
23 t/m 25 juni – Park Lepelenburg

Lepeltje Lepeltje Zwolle 
29 juni t/m 2 juli – Ter Pelkwijkpark

Lepeltje Lepeltje Breda 
25 t/m 27 augustus – Chassé Park (achter het theater)

Lepeltje Lepeltje Eindhoven
22 t/m 24 september – Anne Frankplantsoen

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: