Leidsche Rijn Centrum geopend: veel horeca

17 mei 2018 | Thijs Jacobs

Van dagzaak tot avondhoreca: enkele nieuwe namen versterken het horeca-aanbod van Leidsche Rijn Centrum. Backerij Werelds, Bagels & Beans, Ma Bella Cake Café, Kiprestaurant Alan & Pim's, broodjeszaak dagelijks Lekker, Wijn en eetbar Most en Miyabi Asian Cuisine openen in Utrechts tweede stadscentrum.

Ook het Foodcafe van Jumbo Foodmarkt, The Barn, Five Guys, Vapiano, Bar Iberico, Grieks Mediterraans restaurant Kavos, Italiaans restaurant Solo Pasta en diverse koffietentjes als 30ML, Doppio Espresso en Starbucks vind je in dit nieuwe centrum.

Backerij Werelds

Een bakkerij, lunchroom en take-away ineen. Eigenaresse Jacqueline Toornman: “Samen met mijn compagnon heb ik heel veel zin om aan de Parijsboulevard te starten met Backerij Werelds. In de bakkerij haal je brood voor thuis of koffie en een croissantje voor onderweg. En heb je langer de tijd, dan kun je in onze lunchroom terecht voor een kopje koffie of thee met huisgemaakte appeltaart of een gebakje van Holtkamp.”
 

Bagels & Beans

Geen stadscentrum zonder Bagels & Beans. Daarom opent dit voorjaar een Bagel & Beans aan het Hof van Bern in Leidsche Rijn Centrum. Verschillende soorten koffie, energierijke smoothies, zoete lekkernijen en rijkelijk belegde bagels. Gemaakt van biologische en fairtrade-producten. En dat allemaal versbereid met aandacht voor kwaliteit.
 

Ma Bella Cake Café

Deze zomer opent aan de Parijsboulevard Ma Bella Cake Café. Het wordt de vierde vestiging voor eigenaren Monique en Thuan Trinh. Een plek waar mooie momenten worden gevierd, met ontbijt, lunch, high teas, workshops én pannenkoeken voor het avondeten. Monique Trinh van Cake Café: “We maken van de vestiging aan de Parijsboulevard een fijne, kindvriendelijke plek.”
 

Miyabi Asian Cuisine

Of je nou van vlees, vis of vegetarisch houdt, bij Miyabi Asian Cuisine is er voor ieder wat wils. Eigenaar Remco: “We serveren kleine culinaire gerechten uit de Aziatische keuken. Van sushi tot moderne Chinese gerechten. En als dessert hebben we overheerlijk ijs dat speciaal voor ons is gemaakt door een echte Italiaan. Dineer vanaf het voorjaar lekker in het restaurant, bij mooi weer op het terras op het Brusselplein of neem je bestelling mee naar huis.”
 
Deze vier namen voegen zich bij een lange lijst van al bekendgemaakte horeca in het centrum van Leidsche Rijn, zoals bijvoorbeeld het Foodcafe van Jumbo Foodmarkt, The Barn, Five Guys, Vapiano, Bar Iberico, Grieks Mediterraans restaurant Kavos, Italiaans restaurant Solo Pasta en diverse koffietentjes als 30ML, Doppio Espresso en Starbucks.

Over Leidsche Rijn Centrum

Inmiddels is 85% van het centrum verhuurd. Gevestigde namen van internationale modeketens tot aan de lokale schoenenzaak en van stijlvolle tapasbar tot aan hippe hamburgertent. Leidsche Rijn Centrum biedt het complete spectrum van een binnenstad.
 
De transacties kwamen tot stand door a.s.r. vastgoed projecten dat in samenwerking met CBRE en Engelvast de verhuur van de winkels in Leidsche Rijn Centrum begeleidt.

Fotograaf: Robert Oosterbroek

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Columns
Column Sico de Moel: Gezond uit eten

"Voor mij graag een salade van pruimtomaat en avocado en de kwartel met zoete aardappel. En heeft u ook frites van zoete aardappel?" Meneer was helemaal gestopt met suikers en at nog maar zo weinig mogelijk koolhydraten. Zoete aardappel was veel gezonder dan gewone frieten. "en wat...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Mensen
Bavaria viert 300-jarig bestaan

Brouwerij Bavaria bestaat dit jaar 300 jaar en viert dat het hele jaar met verschillende festiviteiten. Afgelopen weekend werd het jubileum gevierd samen met ruim 200 prijswinnaars en relaties – tijdens het ultieme Bavaria feestweekend in Nederland. Hiervoor startten eerder dit jaar winacties ...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: