Leidsche Rijn Centrum geopend: veel horeca

17 mei 2018 | Thijs Jacobs

Van dagzaak tot avondhoreca: enkele nieuwe namen versterken het horeca-aanbod van Leidsche Rijn Centrum. Backerij Werelds, Bagels & Beans, Ma Bella Cake Café, Kiprestaurant Alan & Pim's, broodjeszaak dagelijks Lekker, Wijn en eetbar Most en Miyabi Asian Cuisine openen in Utrechts tweede stadscentrum.

Ook het Foodcafe van Jumbo Foodmarkt, The Barn, Five Guys, Vapiano, Bar Iberico, Grieks Mediterraans restaurant Kavos, Italiaans restaurant Solo Pasta en diverse koffietentjes als 30ML, Doppio Espresso en Starbucks vind je in dit nieuwe centrum.

Backerij Werelds

Een bakkerij, lunchroom en take-away ineen. Eigenaresse Jacqueline Toornman: “Samen met mijn compagnon heb ik heel veel zin om aan de Parijsboulevard te starten met Backerij Werelds. In de bakkerij haal je brood voor thuis of koffie en een croissantje voor onderweg. En heb je langer de tijd, dan kun je in onze lunchroom terecht voor een kopje koffie of thee met huisgemaakte appeltaart of een gebakje van Holtkamp.”
 

Bagels & Beans

Geen stadscentrum zonder Bagels & Beans. Daarom opent dit voorjaar een Bagel & Beans aan het Hof van Bern in Leidsche Rijn Centrum. Verschillende soorten koffie, energierijke smoothies, zoete lekkernijen en rijkelijk belegde bagels. Gemaakt van biologische en fairtrade-producten. En dat allemaal versbereid met aandacht voor kwaliteit.
 

Ma Bella Cake Café

Deze zomer opent aan de Parijsboulevard Ma Bella Cake Café. Het wordt de vierde vestiging voor eigenaren Monique en Thuan Trinh. Een plek waar mooie momenten worden gevierd, met ontbijt, lunch, high teas, workshops én pannenkoeken voor het avondeten. Monique Trinh van Cake Café: “We maken van de vestiging aan de Parijsboulevard een fijne, kindvriendelijke plek.”
 

Miyabi Asian Cuisine

Of je nou van vlees, vis of vegetarisch houdt, bij Miyabi Asian Cuisine is er voor ieder wat wils. Eigenaar Remco: “We serveren kleine culinaire gerechten uit de Aziatische keuken. Van sushi tot moderne Chinese gerechten. En als dessert hebben we overheerlijk ijs dat speciaal voor ons is gemaakt door een echte Italiaan. Dineer vanaf het voorjaar lekker in het restaurant, bij mooi weer op het terras op het Brusselplein of neem je bestelling mee naar huis.”
 
Deze vier namen voegen zich bij een lange lijst van al bekendgemaakte horeca in het centrum van Leidsche Rijn, zoals bijvoorbeeld het Foodcafe van Jumbo Foodmarkt, The Barn, Five Guys, Vapiano, Bar Iberico, Grieks Mediterraans restaurant Kavos, Italiaans restaurant Solo Pasta en diverse koffietentjes als 30ML, Doppio Espresso en Starbucks.

Over Leidsche Rijn Centrum

Inmiddels is 85% van het centrum verhuurd. Gevestigde namen van internationale modeketens tot aan de lokale schoenenzaak en van stijlvolle tapasbar tot aan hippe hamburgertent. Leidsche Rijn Centrum biedt het complete spectrum van een binnenstad.
 
De transacties kwamen tot stand door a.s.r. vastgoed projecten dat in samenwerking met CBRE en Engelvast de verhuur van de winkels in Leidsche Rijn Centrum begeleidt.

Fotograaf: Robert Oosterbroek

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: