Leidsche Rijn Centrum geopend: veel horeca

17 mei 2018 | Thijs Jacobs

Van dagzaak tot avondhoreca: enkele nieuwe namen versterken het horeca-aanbod van Leidsche Rijn Centrum. Backerij Werelds, Bagels & Beans, Ma Bella Cake Café, Kiprestaurant Alan & Pim's, broodjeszaak dagelijks Lekker, Wijn en eetbar Most en Miyabi Asian Cuisine openen in Utrechts tweede stadscentrum.

Ook het Foodcafe van Jumbo Foodmarkt, The Barn, Five Guys, Vapiano, Bar Iberico, Grieks Mediterraans restaurant Kavos, Italiaans restaurant Solo Pasta en diverse koffietentjes als 30ML, Doppio Espresso en Starbucks vind je in dit nieuwe centrum.

Backerij Werelds

Een bakkerij, lunchroom en take-away ineen. Eigenaresse Jacqueline Toornman: “Samen met mijn compagnon heb ik heel veel zin om aan de Parijsboulevard te starten met Backerij Werelds. In de bakkerij haal je brood voor thuis of koffie en een croissantje voor onderweg. En heb je langer de tijd, dan kun je in onze lunchroom terecht voor een kopje koffie of thee met huisgemaakte appeltaart of een gebakje van Holtkamp.”
 

Bagels & Beans

Geen stadscentrum zonder Bagels & Beans. Daarom opent dit voorjaar een Bagel & Beans aan het Hof van Bern in Leidsche Rijn Centrum. Verschillende soorten koffie, energierijke smoothies, zoete lekkernijen en rijkelijk belegde bagels. Gemaakt van biologische en fairtrade-producten. En dat allemaal versbereid met aandacht voor kwaliteit.
 

Ma Bella Cake Café

Deze zomer opent aan de Parijsboulevard Ma Bella Cake Café. Het wordt de vierde vestiging voor eigenaren Monique en Thuan Trinh. Een plek waar mooie momenten worden gevierd, met ontbijt, lunch, high teas, workshops én pannenkoeken voor het avondeten. Monique Trinh van Cake Café: “We maken van de vestiging aan de Parijsboulevard een fijne, kindvriendelijke plek.”
 

Miyabi Asian Cuisine

Of je nou van vlees, vis of vegetarisch houdt, bij Miyabi Asian Cuisine is er voor ieder wat wils. Eigenaar Remco: “We serveren kleine culinaire gerechten uit de Aziatische keuken. Van sushi tot moderne Chinese gerechten. En als dessert hebben we overheerlijk ijs dat speciaal voor ons is gemaakt door een echte Italiaan. Dineer vanaf het voorjaar lekker in het restaurant, bij mooi weer op het terras op het Brusselplein of neem je bestelling mee naar huis.”
 
Deze vier namen voegen zich bij een lange lijst van al bekendgemaakte horeca in het centrum van Leidsche Rijn, zoals bijvoorbeeld het Foodcafe van Jumbo Foodmarkt, The Barn, Five Guys, Vapiano, Bar Iberico, Grieks Mediterraans restaurant Kavos, Italiaans restaurant Solo Pasta en diverse koffietentjes als 30ML, Doppio Espresso en Starbucks.

Over Leidsche Rijn Centrum

Inmiddels is 85% van het centrum verhuurd. Gevestigde namen van internationale modeketens tot aan de lokale schoenenzaak en van stijlvolle tapasbar tot aan hippe hamburgertent. Leidsche Rijn Centrum biedt het complete spectrum van een binnenstad.
 
De transacties kwamen tot stand door a.s.r. vastgoed projecten dat in samenwerking met CBRE en Engelvast de verhuur van de winkels in Leidsche Rijn Centrum begeleidt.

Fotograaf: Robert Oosterbroek

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Columns
Column Sico de Moel: We gaan weer open

We gaan weer open! 3 weken gesloten kunnen we nog wel trekken, maar de verplichte sluiting lijkt nu toch langer te gaan duren. Mijn koks worden gek thuis. We willen weer aan de slag. We hebben dus een speciaal menu voor thuis ontwikkeld. Met mooie lokale produkten van onze eigen lokale boeren....

Coronacrisis
Young Creators Group start HorecaTegoed

Om de horeca een hart onder de riem te steken, is Young Creators Group, een community voor jonge ondernemers en makers onder leiding van ondernemer Edwin de Jong, op eigen initiatief gestart met HorecaTegoed. HorecaTegoed is een initiatief waar je een gift aan jouw favoriete horecagelegenheid kunt g...

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: