La Place en Belvedair bundelen krachten op Eindhoven Airport

15 november 2016 | Jorien Slager

V.l.n.r. Mark Botter (commercial manager Eindhoven Airport N.V.), Flip Estourgie (commercial director Eindhoven Airport N.V.), Frank Megens (eigenaar Belvedair), Bart van den Nieuwenhof (managing director La Place) en Joost Meijs (algemeen directeur Eindhoven Airport N.V.)

Gesprekken tussen Eindhoven Airport en Belvedair over de visie van het horeca-aanbod op de luchthaven hebben er toe geleid dat La Place en Belvedair de handen ineen slaan voor een nieuw La Place restaurant op Eindhoven Airport. Naar verwachting opent het selfservice restaurant in het voorjaar van 2017 de deuren. Bezoekers van de luchthaven kunnen dan op de eerste etage van de terminal terecht voor 100 procent natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten van La Place. Belvedair gaat het nieuwe La Place Restaurant, dat plaats biedt aan ruim 500 gasten, exploiteren.

Bart van den Nieuwenhof, Managing Director van La Place vertelt: “Na Schiphol en Bali is Eindhoven de derde luchthaven waar we de krachten bundelen met een franchisepartner. Dit soort locaties waar veel bezoekers op doorreis zijn, past perfect bij onze foodserviceformule.”
 
Aanwinst voor luchthaven

Frank Megens van Belvedair ziet de samenwerking met La Place met vertrouwen tegemoet: “Wij werken al ruim twintig jaar samen met Eindhoven Airport en daar zijn we trots op. Samen met mijn medewerkers kijk ik uit naar de nieuwe ontwikkelingen op de luchthaven. We kunnen niet wachten om met Belvedair het nieuwe La Place Restaurant te gaan exploiteren.” Ook Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport, is enthousiast: “We zijn verheugd over de samenwerking van La Place en Belvedair. La Place heeft een goede naamsbekendheid en reputatie en zorgt voor een mooie aanvulling op ons horeca-aanbod.”

Vers, veelzijdig en gezond

De nieuwe vestiging van La Place op Eindhoven Airport vervangt het huidige à la carte restaurant en de food court op de eerste etage van de terminal. Hier gaat La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren. Uiteraard kunnen gasten ook bij het restaurant terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. De eigen, unieke recepten van La Place worden klaargemaakt in een open keuken, onder de ogen van de gast. Hiervoor worden verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten gebruikt. In het La Place Restaurant ligt de nadruk op veelzijdige en gezonde voeding.

Over La Place

Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de gast bereid. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen Column David Bakker
Column: Haal die laptopzombie binnen!

Het aantal flexibele werknemers is de afgelopen vijftien jaar toegenomen van 1,1 miljoen naar bijna 2 miljoen. Het aantal zzp’ers groeide van ruim 630 duizend in 2003 naar 1,1 miljoen in 2018. Dat meldde het CBS vorige maand. Dat zijn ruim drie miljoen potentiele gasten. Steeds meer zelfsta...

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Personalia Culinair Michelin
Sterrenchef-kok André van Doorn neemt afscheid van Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 neemt SVH Meesterkok André van Doorn na 17 jaar afscheid van Kasteel Heemstede. De talentvolle chef Ollie Schuiling, nu nog werkzaam als keukenchef bij Schloss Schauenstein (*) neemt de scepter in de keuken van hem over. Samen met ondernemer Frans den Boer wordt ...

Internationaal
Europa’s eerste onderwaterrestaurant geopend aan Noorse zuidkust

Het woord ‘Under’ betekent zowel 'onder’ als ‘wonder’ in het Noors. Beide woorden komen tot zijn recht bij het eerste onderwaterrestaurant van Europa, dat op 20 maart 2019 haar deuren opende. Het 34 meter lange gebouw in de vorm van een monoliet is ontworpen door he...

Interview Bocuse d'Or
Soenil Bahadoer nieuwe voorzitter Bocuse d'Or Nederland

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer volgt per 1 april driesterrenchef Jonnie Boer op als bestuursvoorzitter van Bocuse d'Or Nederland. De Patron Cuisinier van restaurant De Lindehof is trots op zijn benoeming en spreekt zijn ambities uit. "De gastronomie in Nederland ontwikkelt zich razendsnel....

Culinair Michelin Wijn
Edger Groeneveld geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester

Op woensdag 20 maart 2019 is Edger Groeneveld, Sommelier bij Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Wijnmeester. Na zijn inauguratie mag Edger als 35ste SVH Wijnmeester toetreden tot de SVH Meesterfamilie. Tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje wordt daarmee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: