La Place en Belvedair bundelen krachten op Eindhoven Airport

15 november 2016 | Jorien Slager

V.l.n.r. Mark Botter (commercial manager Eindhoven Airport N.V.), Flip Estourgie (commercial director Eindhoven Airport N.V.), Frank Megens (eigenaar Belvedair), Bart van den Nieuwenhof (managing director La Place) en Joost Meijs (algemeen directeur Eindhoven Airport N.V.)

Gesprekken tussen Eindhoven Airport en Belvedair over de visie van het horeca-aanbod op de luchthaven hebben er toe geleid dat La Place en Belvedair de handen ineen slaan voor een nieuw La Place restaurant op Eindhoven Airport. Naar verwachting opent het selfservice restaurant in het voorjaar van 2017 de deuren. Bezoekers van de luchthaven kunnen dan op de eerste etage van de terminal terecht voor 100 procent natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten van La Place. Belvedair gaat het nieuwe La Place Restaurant, dat plaats biedt aan ruim 500 gasten, exploiteren.

Bart van den Nieuwenhof, Managing Director van La Place vertelt: “Na Schiphol en Bali is Eindhoven de derde luchthaven waar we de krachten bundelen met een franchisepartner. Dit soort locaties waar veel bezoekers op doorreis zijn, past perfect bij onze foodserviceformule.”
 
Aanwinst voor luchthaven

Frank Megens van Belvedair ziet de samenwerking met La Place met vertrouwen tegemoet: “Wij werken al ruim twintig jaar samen met Eindhoven Airport en daar zijn we trots op. Samen met mijn medewerkers kijk ik uit naar de nieuwe ontwikkelingen op de luchthaven. We kunnen niet wachten om met Belvedair het nieuwe La Place Restaurant te gaan exploiteren.” Ook Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport, is enthousiast: “We zijn verheugd over de samenwerking van La Place en Belvedair. La Place heeft een goede naamsbekendheid en reputatie en zorgt voor een mooie aanvulling op ons horeca-aanbod.”

Vers, veelzijdig en gezond

De nieuwe vestiging van La Place op Eindhoven Airport vervangt het huidige à la carte restaurant en de food court op de eerste etage van de terminal. Hier gaat La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren. Uiteraard kunnen gasten ook bij het restaurant terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. De eigen, unieke recepten van La Place worden klaargemaakt in een open keuken, onder de ogen van de gast. Hiervoor worden verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten gebruikt. In het La Place Restaurant ligt de nadruk op veelzijdige en gezonde voeding.

Over La Place

Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de gast bereid. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Indonesia breidt uit met franchiseformule en bezorgdienst

Nadat Wai Man Lo de Satebar-formule verkocht in 2016, richtte hij zich na een rustperiode in 2018 volledig op de herintroductie van het familierestaurant van zijn vader. Restaurant Indonesia kreeg een pop-uplocatie aan de Coolsingel in Rotterdam en een stek in de Foodhallen. Nu heeft het restaurant ...

Events
Kookgoot en GastRO 2019: culinair stadsfestival Rotterdam

In het weekend van 24, 25 en 26 mei staat de bekendste goot van Nederland weer volop in het culinaire zonnetje. De Rotterdamse Koopgoot wordt drie dagen lang gevuld met pittoreske terrassen, pop-up keukens en gastronomische hoogstandjes. Het evenement Kookgoot is dit jaar onderdeel van GastRO, het n...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Mijn Frenkie

De spelers van Ajax zijn populairder dan ooit. Europese topclubs azen op de jonge spelers die met Amsterdamse bravoure zoveel harten hebben gestolen. Het is een illusie om te denken dat je deze topspelers zou kunnen vasthouden. "Ajax is een fantastiche club, maar deze kans kan ik natuurlijk...

Hotelbouwplannen Culinair
Nieuwe hotelkamers voor sterrenrestaurant Valuas Venlo

Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft 13 totaal vernieuwde hotelkamers in gebruik genomen. Bij de inrichting is de natuur gebruikt als inspiratiebron en speelt duurzaamheid een grote rol. Het is de derde grote verbouwing in acht jaar voor eigenaar Eric Swaghoven, die eerder het restaurant en de ke...

Advertorial
Zo zet je de gebakken aardappeltjes van oma op tafel

Vrijwel iedere kooktechniek is wel los te laten op een aardappel. Dat maakt het Oer-Hollandse product dan ook gewild bij menig chef-kok. Weinig waste, betrouwbaar, makkelijk in de bereiding, lang te bewaren, een allemansvriend en gewoon ontzettend lekker. Van de klassieke gekookte pieper naar sou...

Bier Events
Achtste editie Week van het Nederlandse Bier laat groei en diversiteit biersector zien

De biersector groeit en bloeit en consumenten kunnen dat ervaren tijdens de 8e editie van de Week van het Nederlandse Bier. In de Grote Kerk in Den Haag is vandaag met het Nederlands Bierproeffestival deze 8e editie van start gegaan. Onder toeziend oog van de kersverse voorzitter van de Week van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: