Kromme Dissel viert 40 jaar Michelinster

25 januari 2011
Kromme Dissel viert 40 jaar Michelinster

Restaurant de Kromme Dissel, restaurant van Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, heeft onlangs gevierd dat het al veertig opeenvolgende jaren is onderscheiden met een Michelinster. Dat gebeurde met een proeverij van klassieke gerechten van de vier chef-koks die de afgelopen vier decennia achter de kachel stonden in De Kromme Dissel.

*Chef-koks*
De Kromme Dissel opende haar deuren in 1968 en al in 1971 behaalde de toenmalige chef-kok Bert Willemsen de Michelinster. Na hem waren achtereenvolgens Klaas Jan van Kammen, opnieuw Bert Willemsen, Angelique Schmeinck en de afgelopen tien jaar chefkok Tonny Berentsen en zijn team verantwoordelijk voor deze prestatie.

*Constant op topniveau*
“Na 40 jaar constante bekroning is het zeer inspirerend om te zien hoe gedreven en gepassioneerd dit team elke dag bezig is om zich verder te verbeteren," aldus general manager Peter de Beer van Bilderberg Hotel Klein Zwitserland.

*Activiteiten*
In het kader van 40 jaar bekroning vinden er dit gehele jaar tal van activiteiten plaats waaronder een aanbod voor gasten die een 40e verjaardag of 40-jarig jubileum te vieren hebben, een aanbieding voor een overnachting na een diner in De Kromme Dissel en een bijzondere viergangen voorjaarslunch in mei, juni en juli.

~Frank Lindner~

Overig nieuws