Koop nu uw micros met korting

4 juli 2013 |
Koop nu uw micros met korting<

Profiteer nu van de zomeractie van Van Hessen en ontvang een zomerkorting op een nieuwe Micros e7! Uw zaak efficiënt runnen is een uitdaging op verschillende niveaus. U moet
klanten verwelkomen, bestellingen noteren, drank of maaltijden serveren en afrekenen.

Ook het beheer van uw voorraad, eten klaarmaken, personeel begeleiden en uw boekhouding op orde houden zijn punten van aandacht voor u als professionele ondernemer.

Meertalig kassasysteem
Met Micros e7 haalt u een Point-of-Sale-systeem (POS) in huis dat rendeert voor de kleinste cafetaria of broodjesbar. Komen uw medewerkers en gasten uit verschillende windrichtingen? Perfect, dan bedient uw medewerker de e7 in zijn of haar eigen taal, Een overzicht bekijken of shiftrapporten analyseren? U doet het allemaal zonder backofficecomputer. Want dankzij de ingebouwde server gebruikt u één werkstation voor al uw verrichtingen.

En daar houden de voordelen niet op:
Foutloze bestellingen: vraagt een tafel van vier personen maar één drankje? Dan vraagt uw kassa meteen of dat wel klopt.
Minder overschotten: uw keuken maakt alleen bestelde maaltijden klaar.
Lagere personeelskosten: analyseer de prestaties van uw medewerkers tot in de detais

Startsein
Van Hessen introduceert uw Micros e7-systeem in enkele dagen. Zo blijft uw zaak op toerental tijdens de overgang. Geef nu het startsein.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: parelhoen en guilty pleasures

Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS heeft volgens mij direct op het moment dat hij te horen kreeg dat de horeca moest sluiten, besloten om te gaan bezorgen. Ik volg hem op Instagram en een diepe buiging voor zijn organisatorische kwaliteiten. Over de duizend gerechten gingen de afgelopen dagen doo...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Een 'gedwongen' test-case

Mark en ik lopen al een tijdje rond met het idee om een tweede restaurant te openen: 'Fernando’s kookt'. Een restaurant waar we op een toegankelijke manier comfort-food willen aanbieden. Zowel in het restaurant, als afhaal- én bezorgdienst. Het is voor nu nog verre toekomstm...

Rotterdam
De Euromast is verkocht

Bijna 20 jaar geleden begon Willem Tieleman met het exploiteren van de de Euromast, iconisch silhouette in de skyline van Rotterdam. In 2016 was het tijd voor een nieuwe stap, en dat was eigenaar van het imposante bouwwerk worden. Investeringen die voor die tijd niet werden gedaan, konden nu volo...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: