Koop nu uw micros met korting

4 juli 2013 |
Koop nu uw micros met korting<

Profiteer nu van de zomeractie van Van Hessen en ontvang een zomerkorting op een nieuwe Micros e7! Uw zaak efficiënt runnen is een uitdaging op verschillende niveaus. U moet
klanten verwelkomen, bestellingen noteren, drank of maaltijden serveren en afrekenen.

Ook het beheer van uw voorraad, eten klaarmaken, personeel begeleiden en uw boekhouding op orde houden zijn punten van aandacht voor u als professionele ondernemer.

Meertalig kassasysteem
Met Micros e7 haalt u een Point-of-Sale-systeem (POS) in huis dat rendeert voor de kleinste cafetaria of broodjesbar. Komen uw medewerkers en gasten uit verschillende windrichtingen? Perfect, dan bedient uw medewerker de e7 in zijn of haar eigen taal, Een overzicht bekijken of shiftrapporten analyseren? U doet het allemaal zonder backofficecomputer. Want dankzij de ingebouwde server gebruikt u één werkstation voor al uw verrichtingen.

En daar houden de voordelen niet op:
Foutloze bestellingen: vraagt een tafel van vier personen maar één drankje? Dan vraagt uw kassa meteen of dat wel klopt.
Minder overschotten: uw keuken maakt alleen bestelde maaltijden klaar.
Lagere personeelskosten: analyseer de prestaties van uw medewerkers tot in de detais

Startsein
Van Hessen introduceert uw Micros e7-systeem in enkele dagen. Zo blijft uw zaak op toerental tijdens de overgang. Geef nu het startsein.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: