De Kookfabriek geopend met primeur

24 april 2013 |
De Kookfabriek geopend met primeur<

Na Amsterdam en Den Haag is nu ook in Rotterdam De Kookfabriek geopend. Met culinaire ondersteuning van Rotterdamse topchefs werd tijdens de opening ook een primeur voor
culinaire events gepresenteerd: een kookeiland met afzuiging op wielen dat door het culinaire bedrijf in samenwerking met ATAG werd ontwikkeld.

Eilanden
Marc Klok, mede-eigenaar van de onderneming, is trots op de kookeilanden. “De werkbanken inclusief kookplaat en afzuigunits zijn volledig zelfstandig te gebruiken. Daardoor is iedere opstelling mogelijk. We kunnen de units inzetten bij alle denkbare andere evenementen. Vanaf deze zomer hebben we de beschikking over in totaal 44 units en kunnen we groepen tot vijfhonderd personen laten koken, cateren en genieten, als het nodig is midden in het bos of het weiland", aldus Klok.

Chefs
De gastchefs tijdens de opening waren Jos Grootscholten en Sharron Tettero van Restaurant Perceel, Jenny Loh van Asian Glories, Jeroen Granneman van Parkheuvel en Jim de Jong van restaurant De Jong.

Masterclass
In de vorm van kookworkshops, proeverijen of vergaderingen en mogelijk voor zowel kleine als grote groepen kunnen gasten zich in De Kookfabriek inschrijven voor een masterclass van bekende chefs zoals Julius Jaspers, die ook ambassadeur van de fabriek is.

Maud Vissers

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: