De Kookfabriek geopend met primeur

24 april 2013
De Kookfabriek geopend met primeur

Na Amsterdam en Den Haag is nu ook in Rotterdam De Kookfabriek geopend. Met culinaire ondersteuning van Rotterdamse topchefs werd tijdens de opening ook een primeur voor
culinaire events gepresenteerd: een kookeiland met afzuiging op wielen dat door het culinaire bedrijf in samenwerking met ATAG werd ontwikkeld.

*Eilanden*
Marc Klok, mede-eigenaar van de onderneming, is trots op de kookeilanden. “De werkbanken inclusief kookplaat en afzuigunits zijn volledig zelfstandig te gebruiken. Daardoor is iedere opstelling mogelijk. We kunnen de units inzetten bij alle denkbare andere evenementen. Vanaf deze zomer hebben we de beschikking over in totaal 44 units en kunnen we groepen tot vijfhonderd personen laten koken, cateren en genieten, als het nodig is midden in het bos of het weiland", aldus Klok.

*Chefs*
De gastchefs tijdens de opening waren Jos Grootscholten en Sharron Tettero van Restaurant Perceel, Jenny Loh van Asian Glories, Jeroen Granneman van Parkheuvel en Jim de Jong van restaurant De Jong.

*Masterclass*
In de vorm van kookworkshops, proeverijen of vergaderingen en mogelijk voor zowel kleine als grote groepen kunnen gasten zich in De Kookfabriek inschrijven voor een masterclass van bekende chefs zoals Julius Jaspers, die ook ambassadeur van de fabriek is.

~Maud Vissers~

Overig nieuws