De Kookfabriek geopend met primeur

24 april 2013 |
De Kookfabriek geopend met primeur<

Na Amsterdam en Den Haag is nu ook in Rotterdam De Kookfabriek geopend. Met culinaire ondersteuning van Rotterdamse topchefs werd tijdens de opening ook een primeur voor
culinaire events gepresenteerd: een kookeiland met afzuiging op wielen dat door het culinaire bedrijf in samenwerking met ATAG werd ontwikkeld.

Eilanden
Marc Klok, mede-eigenaar van de onderneming, is trots op de kookeilanden. “De werkbanken inclusief kookplaat en afzuigunits zijn volledig zelfstandig te gebruiken. Daardoor is iedere opstelling mogelijk. We kunnen de units inzetten bij alle denkbare andere evenementen. Vanaf deze zomer hebben we de beschikking over in totaal 44 units en kunnen we groepen tot vijfhonderd personen laten koken, cateren en genieten, als het nodig is midden in het bos of het weiland", aldus Klok.

Chefs
De gastchefs tijdens de opening waren Jos Grootscholten en Sharron Tettero van Restaurant Perceel, Jenny Loh van Asian Glories, Jeroen Granneman van Parkheuvel en Jim de Jong van restaurant De Jong.

Masterclass
In de vorm van kookworkshops, proeverijen of vergaderingen en mogelijk voor zowel kleine als grote groepen kunnen gasten zich in De Kookfabriek inschrijven voor een masterclass van bekende chefs zoals Julius Jaspers, die ook ambassadeur van de fabriek is.

Maud Vissers

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije* (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ne...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: