De Kookfabriek geopend met primeur

24 april 2013 |
De Kookfabriek geopend met primeur<

Na Amsterdam en Den Haag is nu ook in Rotterdam De Kookfabriek geopend. Met culinaire ondersteuning van Rotterdamse topchefs werd tijdens de opening ook een primeur voor
culinaire events gepresenteerd: een kookeiland met afzuiging op wielen dat door het culinaire bedrijf in samenwerking met ATAG werd ontwikkeld.

Eilanden
Marc Klok, mede-eigenaar van de onderneming, is trots op de kookeilanden. “De werkbanken inclusief kookplaat en afzuigunits zijn volledig zelfstandig te gebruiken. Daardoor is iedere opstelling mogelijk. We kunnen de units inzetten bij alle denkbare andere evenementen. Vanaf deze zomer hebben we de beschikking over in totaal 44 units en kunnen we groepen tot vijfhonderd personen laten koken, cateren en genieten, als het nodig is midden in het bos of het weiland", aldus Klok.

Chefs
De gastchefs tijdens de opening waren Jos Grootscholten en Sharron Tettero van Restaurant Perceel, Jenny Loh van Asian Glories, Jeroen Granneman van Parkheuvel en Jim de Jong van restaurant De Jong.

Masterclass
In de vorm van kookworkshops, proeverijen of vergaderingen en mogelijk voor zowel kleine als grote groepen kunnen gasten zich in De Kookfabriek inschrijven voor een masterclass van bekende chefs zoals Julius Jaspers, die ook ambassadeur van de fabriek is.

Maud Vissers

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Inauguratie Gastrobar 6 in Den Bosch

De legendarische Brabantse gastvrijheid spatte eraf bij de inauguratie van Gastrobar 6 in Den Bosch op 10 oktober. Beide eigenaren met een serieuze gastronomische curriculum, Freek Broeders en Geert Toebast haalden alles uit de kast om het de vele genodigden naar de zin te maken. Ted Janssen, voo...

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: