Kinderdag bij strandpaviljoen in Noordwijk

11 september 2019 | Thijs Jacobs

St(r)andplaats Nederzandt (Noordwijk) staat op zondag 15 september weer volledig in het teken van de kids! Kidsday 2019, het kinderfestijn van de Bollenstreek. Dit jaar is Kidsday nog uitgebreider dan anders.

Kids mogen lekker springen op de luchtkussens met de beats van DJ Kevin, spelen in de natuurspeeltuin en pannenkoeken eten in het pannenkoekenkasteel. De hele middag zijn er ook allerlei activiteiten en workshops, zoals surfen met BeachBreak, strandjutten met  Moedertje Groen, schminken met de Toverkist en je kunt de hele middag knuffelen met pony’s. Kindercircus Atleta geeft demonstraties en natuurlijk kun je ook meedoen. Ook kun je weer een lekkere suikerspin en popcorn halen bij Candybabe.

Programma Kidsday 15 september:

Van 12.00 - 17.00:

- Luchtkussenfestival van Have Fun Events
- Schminken met de Toverkist
- DJ Kevin draait de hele middag
- Heerlijke suikerspinnen van Candybabe
- Spelen in onze fantastische natuurspeeltuin Speelzandt

Workshops / activiteiten: 

12.00 - 14.00 Kids surfclinic van BeachBreak 
13.00 - 16.00 Strandjutten met Moedertje Groen
13.30 - 15.30 Pony's knuffelen met Simone van der Slot
14.00 - 15.00 Voorstelling en workshop van Circus Atleta
15.00 - 17.00 Kids surfclinic van BeachBreak

De entree is gratis

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Relais & Châteaux chefs slijpen de messen over duurzame vis

Een totaal van 11 chefs van het gerenommeerde hotel- en restaurantlabel Relais & Châteaux slijpt de messen over het thema hoe duurzame en lokale vis zo smakelijk mogelijk op de kaart te krijgen. Jef Schuur en Nadine Mögling waren de gastheer en -vrouw voor deze bijzondere culinaire bi...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Viswinkel of horeca, wie begrijpt het nog?

Een harinkje aan de staart of een lekker bakje kibbeling, wie houdt daar nou niet van? Een Hollandse traditie of niet, niet overal is het toegestaan een vettig visje met uitjes en zuur te kopen en direct op te eten. Dat volgt uit een handhavingstraject dat is gestart tegen The Seafood Shop aan de Le...

Amsterdam Opening
Opening nieuwe club & restaurant op het Amsterdamse Rembrandtplein

Op de plek waar nachtclub Claire haar deuren afgelopen maand sloot, komt een nieuw restaurant in combinatie met een club. Het geheel is een initiatief dat de oude eigenaren samen met de teams achter feestconcepten Bambu, Terug Naar Toen, Happy Feelings en Rewind hebben opgezet. Op zaterdag 7 decembe...

Vega
Helft van de Nederlanders vindt iedere dag vlees eten niet meer van deze tijd

Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Dat vindt ongeveer de helft van alle Nederlanders. Meer dan 60% van de mensen is zich bewust van de impact van vlees op het klimaat. De milieuschade die de productie en consumptie van vlees oplevert moet in de winkelprijs worden verwerkt, vindt 1 op ...

Achtergronden Culinair
Chef Evert Thielen zoekt opvolger voor restaurant de Gertruda Hoeve in Son en Breugel

Eigenaren Marlies en Evert Thielen zoeken een opvolger voor hun restaurant de Gertruda Hoeve in het Brabantse Son en Breugel. Het 16e-eeuwse monumentale boerderijrestaurant tussen Eindhoven en Veghel is te koop of te huur als restaurant, maar kan ook als woonboerderij gebruikt worden. Totdat een opv...

Culinair Vega
Download: de Vega-Special van De RestaurantKrant

De zojuist verschenen uitgave van De RestaurantKrant staat helemaal in het teken van vegetarisch en vegan. Ook binnen de horeca is de opmars van groenten niet te stuiten, de grootte van de stukken vlees op het bord wordt gemiddeld toch echt wat kleiner binnen bepaalde segmenten en steeds vaker verwe...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: