KHN start serie over ondernemerschap

30 juni 2015 |
KHN start serie over ondernemerschap

Vandaag is de eerste aflevering van het online programma Hart van de horeca te zien op KHN.nl. Een serie waarin gepassioneerde horecaondernemers vertellen over hun ondernemerservaringen. Vanuit de praktijk vertelt horecaondernemer Harald Droste van Droste’s uit Tubbergen in de eerste aflevering over het thema gastvrijheid. KHN heeft drie afleveringen geproduceerd over gastvrijheid, innovatie en rendement en biercontracten.

Hart van de Horeca
KHN start met drie afleveringen van Hart van de horeca. Daarmee wordt volgens de brancheorganisatie ervaring opgedaan met een nieuwe manier van communiceren met de horecaondernemers. Zij vertellen over hun succes in het ondernemerschap en informeren en inspireren hiermee volgens KHN hun collega-horecaondernemers. De afleveringen worden gepresenteerd door Gerlof Bos, duren tussen de 10 en 15 minuten en in elke aflevering staat één thema centraal. De tweede aflevering gaat over innovatie en rendement en is te zien vanaf 7 juli. De derde aflevering gaat over biercontracten en is te zien vanaf 23 juli.

Over Droste’s (Tubbergen)
In 1928 is de opa van Harald Droste begonnen met een klein café met kruidenierswinkeltje genaamd De Viersprongglas. De vader van Harold nam dit begin jaren '60 over en begon met zijn vrouw een succesvol restaurant naast het café en in 1976 werden aan het bedrijf 10 hotelkamers toegevoegd. In 1990 neemt Harold het stokje van zijn ouders over en brengt direct een aantal veranderingen aan in het bedrijf. Na een paar jaar gooit hij het roer om en volgt hij alles wat zijn gevoel hem ingeeft. Gasten waarderen zijn visie en werkwijze, waardoor Droste’s al lang succesvol is.

Bekijk de trailer op de site van KHN.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: