KHN benoemt Martijn Kral tot Lid van Verdienste

9 december 2015 |
KHN benoemt Martijn Kral tot Lid van Verdienste

Koninklijke Horeca Nederland heeft horecaondernemer Martijn Kral van De Eekenhof in Emmen onlangs benoemd tot Lid van Verdienste
van de vereniging. Martijn heeft zich de afgelopen 6 jaar vol overgave ingezet voor KHN op zowel het niveau van de afdeling, regio en de ledenraad. Daar heeft hij volgens KHN de belangen van de horeca in de provincie Drenthe op een unieke wijze behartigd. Het laatste jaar fungeerde Martijn ook als voorzitter van het Noordelijk overleg.

Foto: KHN-voorzitter Toon Naber (links) feliciteert Martijn Kral

Man van zijn woord
Al sinds 2008 is Martijn Kral actief in meerdere besturen en platformen waar hij opkomt voor de belangen van de horecaondernemers. Zo was hij bestuurslid van KHN Emmen, Lid van de klachtencommissie KVU, regiobestuurder en lid van de Ledenraad van KHN. Martijn was als bestuurder goed thuis in financiën en had oog voor de veranderende vereniging in de meest brede zin van het woord. Hij verkondigt een duidelijke mening en zette zich met passie in om de vereniging naar een hoger plan te tillen. Een bestuurder die er voor zijn collega’s en de leden altijd is. "Martijn is een man van zijn woord en komt altijd zijn afspraken na", aldus het regiobestuur Drenthe.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: