Karpendonkse Hoeve kiest weer Groupon

12 september 2012 |
Karpendonkse Hoeve kiest weer Groupon<

Sterrestaurant De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven start een tweede actie met Groupon. Het restaurant volgt hiermee chef-kok Niven Kunz op de voet.

8-gangenproeverij
De Karpendonkse Hoeve biedt deze keer een 8-gangenproeverij en een 5-gangenlunch voor 2, 4, 6 of 8 personen. Gasten kunnen hun groupon één jaar lang verzilveren.

Tevreden ambassadeurs
Ingrid van Eeghem, eigenaresse van De Karpendonkse Hoeve geeft aan: "Met onze eerste deal op Groupon hebben we goede resultaten geboekt. Dat is voor ons de reden om dit nogmaals te doen. Door het landelijke bereik van Groupon kregen we veel nieuwe gasten binnen. Dat mensen de moeite nemen om voor ons in de auto te stappen en helemaal naar Eindhoven te rijden, vind ik geweldig. We doen er alles aan om van hen tevreden ambassadeurs te maken die anderen vertellen over hun ervaring bij ons zodat ons bereik nog groter wordt. Wij zien Groupon echt als een nieuwe en andere manier van reclame maken."

Blacklabel actie
Groupon biedt de diner- en een lunchdeal van De Karpendonkse Hoeve wederom aan als Blacklabel. Dit betekent dat klanten die eerder bij Groupon kochten, deze high quality deal als eerste via e-mail ontvangen. De deals zijn niet op de website van Groupon te boeken maar worden via directe kanalen aangeboden.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: