Karpendonkse Hoeve kiest weer Groupon

12 september 2012 |
Karpendonkse Hoeve kiest weer Groupon<

Sterrestaurant De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven start een tweede actie met Groupon. Het restaurant volgt hiermee chef-kok Niven Kunz op de voet.

8-gangenproeverij
De Karpendonkse Hoeve biedt deze keer een 8-gangenproeverij en een 5-gangenlunch voor 2, 4, 6 of 8 personen. Gasten kunnen hun groupon één jaar lang verzilveren.

Tevreden ambassadeurs
Ingrid van Eeghem, eigenaresse van De Karpendonkse Hoeve geeft aan: "Met onze eerste deal op Groupon hebben we goede resultaten geboekt. Dat is voor ons de reden om dit nogmaals te doen. Door het landelijke bereik van Groupon kregen we veel nieuwe gasten binnen. Dat mensen de moeite nemen om voor ons in de auto te stappen en helemaal naar Eindhoven te rijden, vind ik geweldig. We doen er alles aan om van hen tevreden ambassadeurs te maken die anderen vertellen over hun ervaring bij ons zodat ons bereik nog groter wordt. Wij zien Groupon echt als een nieuwe en andere manier van reclame maken."

Blacklabel actie
Groupon biedt de diner- en een lunchdeal van De Karpendonkse Hoeve wederom aan als Blacklabel. Dit betekent dat klanten die eerder bij Groupon kochten, deze high quality deal als eerste via e-mail ontvangen. De deals zijn niet op de website van Groupon te boeken maar worden via directe kanalen aangeboden.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Inauguratie Gastrobar 6 in Den Bosch

De legendarische Brabantse gastvrijheid spatte eraf bij de inauguratie van Gastrobar 6 in Den Bosch op 10 oktober. Beide eigenaren met een serieuze gastronomische curriculum, Freek Broeders en Geert Toebast haalden alles uit de kast om het de vele genodigden naar de zin te maken. Ted Janssen, voo...

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: