Karpendonkse Hoeve kiest weer Groupon

12 september 2012 |
Karpendonkse Hoeve kiest weer Groupon<

Sterrestaurant De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven start een tweede actie met Groupon. Het restaurant volgt hiermee chef-kok Niven Kunz op de voet.

8-gangenproeverij
De Karpendonkse Hoeve biedt deze keer een 8-gangenproeverij en een 5-gangenlunch voor 2, 4, 6 of 8 personen. Gasten kunnen hun groupon één jaar lang verzilveren.

Tevreden ambassadeurs
Ingrid van Eeghem, eigenaresse van De Karpendonkse Hoeve geeft aan: "Met onze eerste deal op Groupon hebben we goede resultaten geboekt. Dat is voor ons de reden om dit nogmaals te doen. Door het landelijke bereik van Groupon kregen we veel nieuwe gasten binnen. Dat mensen de moeite nemen om voor ons in de auto te stappen en helemaal naar Eindhoven te rijden, vind ik geweldig. We doen er alles aan om van hen tevreden ambassadeurs te maken die anderen vertellen over hun ervaring bij ons zodat ons bereik nog groter wordt. Wij zien Groupon echt als een nieuwe en andere manier van reclame maken."

Blacklabel actie
Groupon biedt de diner- en een lunchdeal van De Karpendonkse Hoeve wederom aan als Blacklabel. Dit betekent dat klanten die eerder bij Groupon kochten, deze high quality deal als eerste via e-mail ontvangen. De deals zijn niet op de website van Groupon te boeken maar worden via directe kanalen aangeboden.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Da Vinci Maasbracht brengt culinaire theatershows in coronatijden

Restaurant Da Vinci in Maasbracht organiseert in juni 2020 twee culinaire theatershows met zangeres Suzan (Suus) Seegers en pianist Rob Mennen. De Limburgse multitalenten geven tijdens een gastronomisch diner in het sterrenrestaurant een mini-concert voor maximaal 30 gasten. Hiermee geven eigenar...

Achtergronden Coronacrisis
Onderzoek: consument heeft begrip voor horecamaatregelen horeca

Namens de Nederlandse horecaondernemers en Bureau Fris, heeft House of Watt onderzoek gedaan naar de behoeftes van de horecagast in de nieuwe 'anderhalvemetereconomie'. Wat is de mening over het werken in shifts, een minimale besteding en het gebruiik van schermen in de horeca. Welke hore...

Internationaal Coronacrisis
Corona-uitbraak Duitsland: regels in restaurant werden niet nageleefd

De corona-uitbraak in het Duitse district Leer, vlak over de grens bij Nieuweschans, is niet uit de lucht komen vallen. Het niet naleven van de hygiëneregels tijdens een besloten feest in een restaurant staat aan de basis van de uitbraak, zo melden de Duitse autoriteiten. Elf personen zijn b...

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Culinair Coronacrisis
Wellnessboot: van badjassenparadijs naar smaakvol pop-up restaurant

Een fijne cruise maken zit er vanwege de coronacrisis momenteel niet in. Maar wie toch een avondje dat heerlijke vakantiegevoel wil ervaren en tegelijkertijd wil genieten van een heerlijk diner kan vanaf 1 juni terecht op de Wellnessboot bij City Resort Hotel Mill. De Wellnessboot is normaal gezien ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: