Karpendonkse Hoeve kiest weer Groupon

12 september 2012
Karpendonkse Hoeve kiest weer Groupon

Sterrestaurant De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven start een tweede actie met Groupon. Het restaurant volgt hiermee chef-kok Niven Kunz op de voet.

*8-gangenproeverij*
De Karpendonkse Hoeve biedt deze keer een 8-gangenproeverij en een 5-gangenlunch voor 2, 4, 6 of 8 personen. Gasten kunnen hun groupon één jaar lang verzilveren.

*Tevreden ambassadeurs*
Ingrid van Eeghem, eigenaresse van De Karpendonkse Hoeve geeft aan: "Met onze eerste deal op Groupon hebben we goede resultaten geboekt. Dat is voor ons de reden om dit nogmaals te doen. Door het landelijke bereik van Groupon kregen we veel nieuwe gasten binnen. Dat mensen de moeite nemen om voor ons in de auto te stappen en helemaal naar Eindhoven te rijden, vind ik geweldig. We doen er alles aan om van hen tevreden ambassadeurs te maken die anderen vertellen over hun ervaring bij ons zodat ons bereik nog groter wordt. Wij zien Groupon echt als een nieuwe en andere manier van reclame maken."

*Blacklabel actie*
Groupon biedt de diner- en een lunchdeal van De Karpendonkse Hoeve wederom aan als Blacklabel. Dit betekent dat klanten die eerder bij Groupon kochten, deze high quality deal als eerste via e-mail ontvangen. De deals zijn niet op de website van Groupon te boeken maar worden via directe kanalen aangeboden.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws