Kanshebbers stijlawards horeca bekend

8 januari 2014 |
Kanshebbers stijlawards horeca bekend<

De jaarlijkse Venuez Hospitality & Style Awards komen er weer aan. De kanshebbers in de diverse categorieën zijn bekend. Onder de genomineerde hotels, restaurants en bars loopt de
spanning hoog op. Opvallend is dat de kanshebbers, op een paar, na allemaal in grote steden zitten. Leidt dit tot de conclusie dat hippe en trendy horecagelegenheden geen bestaansrecht hebben 'in de provincie'?

Zaken en personen
Onder de genomineerden worden 11 awards toegekend, waarvan 9 aan een toonaangevende horecazaak, 1 aan de beste bartender en 1 aan de meest in het oog springende horecaondernemer van 2013.

Best cocktail bar 2013: Dvars, Henry's Bar, Mystique, Tales& Spirits. Alle genomineerden komen uit Amsterdam.

Best hotel concept 2013: Hotel Merici (Sittard), Hotel V Nesplein (Amsterdam), Prinsenhof (Groningen), Sir Albert(Amsterdam).

Best hotel design 2013: art’otel (Amsterdam), Flecher Hotel (Amsterdam), Hilton Hotel (Rotterdam), Mainport Hotel (Rotterdam).

Best restaurant bar 2013: Boca Gastrobar(Eindhoven),
Restaurant Den Burg (Hoofddorp), South of Houston (Den Haag), Stan & Co. (Utrecht).

Best restyling 2013: De Zalm (Gouda), Het Wapen van Willemstad (Willemstad), Mirabelle (Breda), Rose's Cantina (Amsterdam).

Dare devil 2013: De uurwerker (Groningnen), De Vreemde Vogel (Vlaardingen), Huygen's Dok (Amsterdam), Stadscafé van Mechelen (Amsterdam).

Best restaurant design 2013: 5&33 in het art’otel (Amsterdam), Catch by Simonis (Scheveningen), Restaurant Noble (Den Bosch), Restaurant One (Roermond).

Best hospitality concept 2013: Hoofdvaartkerk (Hoofddorp), Khotinsky (Dordrecht), Mr. Mofongo (Groningen), Sla (Amsterdam).

*Best coffee concept 2013: Coffee Company Oosterdok (Amsterdam), Espressofabriek Westergasfabriek (Amsterdam), Hometown Coffee (Den Haag), Lot Sixty One (Amsterdam).

De winnaars om de Hospitality & Style Award 2013 (voor de meest toonaangevende horecaprofessional van het afgelopen jaar) en de Best Bartender 2013 worden tijdens de uitreikingsavond bekend gemaakt.

Op maandag 10 maart 2014 worden de VENUEZ Hospitality & Style Awards 2013 uitgereikt in Hotel Okura Amsterdam. De nominatielijst is opgesteld aan de hand van gepubliceerde zaken in VENUEZ Hospitality & Style Magazine in 2013.

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Personalia Culinair
Prins Mauritshuis Blokzijl heeft nieuwe 'aanvoerder'

Net voor het sluiten van de transfermarkt op 2 september 2019 heeft het ‘kookteam Oranje’ zich versterkt met Seb Smit! Het huidige team van chefs komt onder zijn algehele leiding te staan en zal de verdere groei na de intensieve verbouw van het Prins Mauritshuis in smakelijke banen leide...

Food Awards
Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek wint ABN AMRO Best Newcomer Retail Award

Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek heeft op dinsdag 17 september de ‘ABN AMRO Best Newcomer Retail Award’ gewonnen. “Wat een fantastisch nieuws”, zegt Eric Habraken van De Verspillingsfabriek. “Ook voor HMSHost International en Amsterdam Airport Schiphol natuur...

Amsterdam Bezorgen
Welk eten bestellen Amsterdammers online? Check de lijst!

Deze week viert Deliveroo zijn vierde Nederlandse verjaardag. In 2015 werd het maaltijdplatform geïntroduceerd in Nederland en in september van dat jaar startte Deliveroo met het bezorgen van maaltijden in Amsterdam. Het gaf restaurants die geen eigen bezorgservice hadden de mogelijkheid om ...

Hotel Opening
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft een vernieuwd restaurant

Het is de natuur van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum om verrassend en uniek te zijn voor al haar gasten. Deze keer was het tijd om het ontbijt- & lunchrestaurant van Woudschoten aan te pakken. Het restaurant heeft een eerlijk & puur restaurantconcept gekregen. Er is gebruik gemaak...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: