Kanshebbers stijlawards horeca bekend

8 januari 2014 |
Kanshebbers stijlawards horeca bekend<

De jaarlijkse Venuez Hospitality & Style Awards komen er weer aan. De kanshebbers in de diverse categorieën zijn bekend. Onder de genomineerde hotels, restaurants en bars loopt de
spanning hoog op. Opvallend is dat de kanshebbers, op een paar, na allemaal in grote steden zitten. Leidt dit tot de conclusie dat hippe en trendy horecagelegenheden geen bestaansrecht hebben 'in de provincie'?

Zaken en personen
Onder de genomineerden worden 11 awards toegekend, waarvan 9 aan een toonaangevende horecazaak, 1 aan de beste bartender en 1 aan de meest in het oog springende horecaondernemer van 2013.

Best cocktail bar 2013: Dvars, Henry's Bar, Mystique, Tales& Spirits. Alle genomineerden komen uit Amsterdam.

Best hotel concept 2013: Hotel Merici (Sittard), Hotel V Nesplein (Amsterdam), Prinsenhof (Groningen), Sir Albert(Amsterdam).

Best hotel design 2013: art’otel (Amsterdam), Flecher Hotel (Amsterdam), Hilton Hotel (Rotterdam), Mainport Hotel (Rotterdam).

Best restaurant bar 2013: Boca Gastrobar(Eindhoven),
Restaurant Den Burg (Hoofddorp), South of Houston (Den Haag), Stan & Co. (Utrecht).

Best restyling 2013: De Zalm (Gouda), Het Wapen van Willemstad (Willemstad), Mirabelle (Breda), Rose's Cantina (Amsterdam).

Dare devil 2013: De uurwerker (Groningnen), De Vreemde Vogel (Vlaardingen), Huygen's Dok (Amsterdam), Stadscafé van Mechelen (Amsterdam).

Best restaurant design 2013: 5&33 in het art’otel (Amsterdam), Catch by Simonis (Scheveningen), Restaurant Noble (Den Bosch), Restaurant One (Roermond).

Best hospitality concept 2013: Hoofdvaartkerk (Hoofddorp), Khotinsky (Dordrecht), Mr. Mofongo (Groningen), Sla (Amsterdam).

*Best coffee concept 2013: Coffee Company Oosterdok (Amsterdam), Espressofabriek Westergasfabriek (Amsterdam), Hometown Coffee (Den Haag), Lot Sixty One (Amsterdam).

De winnaars om de Hospitality & Style Award 2013 (voor de meest toonaangevende horecaprofessional van het afgelopen jaar) en de Best Bartender 2013 worden tijdens de uitreikingsavond bekend gemaakt.

Op maandag 10 maart 2014 worden de VENUEZ Hospitality & Style Awards 2013 uitgereikt in Hotel Okura Amsterdam. De nominatielijst is opgesteld aan de hand van gepubliceerde zaken in VENUEZ Hospitality & Style Magazine in 2013.

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Culinair
Sterrenteam Lars Albers en Randy Bouwer opent in 2020 restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer openen in het voorjaar van 2020 hun restaurant Vigor in Vught. Vigor zetelt in de 17e eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die op dit moment wordt verbouwd. Middelpunt van het restaurant is de centrale bar, die tegelijkertijd ook de open keuk...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Vega
Column Fernando Jonker: Gun deze gasten ook een beleving

Het veganisme is ouder dan het woord zelf, in Frankrijk bijvoorbeeld werd al lang 'végétalisme' gebruikt voor wat later ook in het Frans 'véganisme' ging heten. De term veganisme is de Nederlandstalige versie van het Engelse woord ‘veganism’. Dit w...

Amsterdam Opening
Michiel van der Eerde opent Bar BAUT op permanente plek

Op 13 januari 2020 opent Michiel van der Eerde permanent 'Bar BAUT' aan de stadionweg in Amsterdam Zuid. Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-up goeroe van Amsterdam. Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie binnen het horeca conce...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: