Kanshebbers stijlawards horeca bekend

8 januari 2014 |
Kanshebbers stijlawards horeca bekend<

De jaarlijkse Venuez Hospitality & Style Awards komen er weer aan. De kanshebbers in de diverse categorieën zijn bekend. Onder de genomineerde hotels, restaurants en bars loopt de
spanning hoog op. Opvallend is dat de kanshebbers, op een paar, na allemaal in grote steden zitten. Leidt dit tot de conclusie dat hippe en trendy horecagelegenheden geen bestaansrecht hebben 'in de provincie'?

Zaken en personen
Onder de genomineerden worden 11 awards toegekend, waarvan 9 aan een toonaangevende horecazaak, 1 aan de beste bartender en 1 aan de meest in het oog springende horecaondernemer van 2013.

Best cocktail bar 2013: Dvars, Henry's Bar, Mystique, Tales& Spirits. Alle genomineerden komen uit Amsterdam.

Best hotel concept 2013: Hotel Merici (Sittard), Hotel V Nesplein (Amsterdam), Prinsenhof (Groningen), Sir Albert(Amsterdam).

Best hotel design 2013: art’otel (Amsterdam), Flecher Hotel (Amsterdam), Hilton Hotel (Rotterdam), Mainport Hotel (Rotterdam).

Best restaurant bar 2013: Boca Gastrobar(Eindhoven),
Restaurant Den Burg (Hoofddorp), South of Houston (Den Haag), Stan & Co. (Utrecht).

Best restyling 2013: De Zalm (Gouda), Het Wapen van Willemstad (Willemstad), Mirabelle (Breda), Rose's Cantina (Amsterdam).

Dare devil 2013: De uurwerker (Groningnen), De Vreemde Vogel (Vlaardingen), Huygen's Dok (Amsterdam), Stadscafé van Mechelen (Amsterdam).

Best restaurant design 2013: 5&33 in het art’otel (Amsterdam), Catch by Simonis (Scheveningen), Restaurant Noble (Den Bosch), Restaurant One (Roermond).

Best hospitality concept 2013: Hoofdvaartkerk (Hoofddorp), Khotinsky (Dordrecht), Mr. Mofongo (Groningen), Sla (Amsterdam).

*Best coffee concept 2013: Coffee Company Oosterdok (Amsterdam), Espressofabriek Westergasfabriek (Amsterdam), Hometown Coffee (Den Haag), Lot Sixty One (Amsterdam).

De winnaars om de Hospitality & Style Award 2013 (voor de meest toonaangevende horecaprofessional van het afgelopen jaar) en de Best Bartender 2013 worden tijdens de uitreikingsavond bekend gemaakt.

Op maandag 10 maart 2014 worden de VENUEZ Hospitality & Style Awards 2013 uitgereikt in Hotel Okura Amsterdam. De nominatielijst is opgesteld aan de hand van gepubliceerde zaken in VENUEZ Hospitality & Style Magazine in 2013.

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: