Just Eat koopt Spaanse concurrent

5 oktober 2012 |
Just Eat koopt Spaanse concurrent<

Just Eat, online-dienst voor het bestellen van afhaalmaaltijden, heeft Sindelantal.com, de grootste concurrent op de Spaanse markt, overgenomen.

Meer omzet voor horeca
Met deze overeenkomst krijgt Just Eat.es er 1.300 restaurants bij. Het bedrijf heeft het voornemen zijn netwerk in 2012 tot meer dan 3.000 bezorgrestaurants te laten groeien en zo tientallen miljoenen euro’s aan extra omzet voor restauranteigenaars te genereren. Sindelantal.com is in 2010 opgericht door Evaristo Babé en Diego Ballesteros die bij het bedrijf blijven om toezicht te houden op de overdracht van restaurants en klanten aan Just Eat.

Keuze en variatie in maaltijden
Klaus Nyengaard, CEO van Just Eat: "Spanje is een belangrijk groeigebied voor ons en we zijn erg blij dat we onze positie als nummer een in de regio kunnen consolideren. SinDelantal.com is een bedrijf dat perfect aansluit op onze eigen waarden en we verwelkomen hen met veel enthousiasme bij de Just Eat Group." Jerome Gavin, Managing Director van Just-Eat.es: " We willen de mensen die een afhaalmaaltijd bestellen zoveel mogelijk keuze en variatie bieden en SinDelantal.com gaat ons hierbij helpen. Sinds de start van Just Eat in Spanje hebben we honderdduizenden klanten weten over te halen hun afhaalmaaltijden online te bestellen. Vóór de lancering hadden we niet kunnen bedenken dat dit zo snel zou aanslaan. Deze acquisitie zal er zeker toe bijdragen dat de groei zich voortzet."

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: