Jonnie & Thérèse Boer presenteren 'eigen' glossy

22 juni 2017 | Thijs Jacobs

Jonnie & Thérèse Boer brengen vandaag hun eigen glossy uit als gasthoofdredacteuren van LXRY Magazine. Het blad biedt letterlijk een kijkje in de keuken van restaurant De Librije in Zwolle. Jonnie en Thérèse onthullen daarnaast hun beste adressen wereldwijd op het gebied van travel, shopping, entertainment en vooral eten. Heel veel eten.

Topfotograaf

De dertigste editie van LXRY Magazine bevat tevens een groot interview met Jonnie & Thérèse. Nog nooit zag Nederland dit succeskoppel zoals vastgelegd door topfotograaf Rahi Rezvani. En ook: vrienden van het koppel, zoals René & Natasja Froger, interior designer van de rich & famous Eric Kuster en trainer/oud-voetballer Jaap Stam en zijn vrouw Ellis komen aan het woord. Speciaal met LXRY deelt Jonnie een aantal van zijn persoonlijke recepten en laat hij zien waar hij nog meer van houdt: vol gas scheuren in zijn Porsche 993 cabrio uit 1994. Thérèse stapt voor de gelegenheid in de ring met MMA-wereldkampioen Germaine de Randamie.

Bloemkool met speklap

Jonnie: “Gasthoofdredacteur van LXRY Magazine worden? Nee natuurlijk niet, riep ons verstand, daar hebben we geen tijd voor. Maar ons gevoel schreeuwde: ja natuurlijk! Want hoe leuk is het om ons idee van luxe te delen. Mogelijk is onze interpretatie heel anders dan die van veel lezers. Voor ons hoeft het niet allemaal groot te zijn of veel te kosten. Of we nou op een klein bootje of een jacht zitten: als we maar varen. Kaviaar en tru­ffel zijn heerlijk, maar bloemkool met speklap is net zo lekker. In kleine dingen zien wij luxe.”

Thérèse: “De coolste ervaring was voor mij de zoektocht met Mara Grimm en Jan Bartelsman naar de perfecte snack in Amsterdam. Met onze gezonde(re) levensstijl komt zo’n overdosis vet wel aan. Zeker als je die wegspoelt met de nodige wijntjes. Kortom: we hebben alles gegeven en het is dan ook een vet nummer geworden.”

LXRY by Jonnie & Thérèse Boer is vanaf vandaag verkrijgbaar in de betere boekhandels en via LXRY.NL

LXRY Magazine wordt uitgegeven door LXRY Media Group en gaat over alles wat het leven nog leuker en luxer maakt. Het wordt gezien als één van de mooiste bladen van Nederland dankzij de bijzondere fotografie, vormgeving en reportages. LXRY verschijnt vier keer per jaar, waarvan één keer per jaar met een gasthoofdredacteur. Voorheen tekenden onder meer Jan en Monique des Bouvrie, Daan Roosegaarde en Winston Gerschtanowitz daarvoor.

Foto cover: fotografie Rahi Rezvani

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Gastronomie Corona
Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

De meeste toprestaurants in Nederland doen niet mee aan het horeca-protest, waarbij op dinsdag 2 maart de terrassen weer voor publiek open worden gesteld. Ruim 130 ondernemers, verenigd in de G4 (Gastronomische 4) en te samen goed voor driekwart van de Michelin-sterren in Nederland, distantieren zic ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: