Jonnie & Thérèse Boer presenteren 'eigen' glossy

22 juni 2017 | Thijs Jacobs

Jonnie & Thérèse Boer brengen vandaag hun eigen glossy uit als gasthoofdredacteuren van LXRY Magazine. Het blad biedt letterlijk een kijkje in de keuken van restaurant De Librije in Zwolle. Jonnie en Thérèse onthullen daarnaast hun beste adressen wereldwijd op het gebied van travel, shopping, entertainment en vooral eten. Heel veel eten.

Topfotograaf

De dertigste editie van LXRY Magazine bevat tevens een groot interview met Jonnie & Thérèse. Nog nooit zag Nederland dit succeskoppel zoals vastgelegd door topfotograaf Rahi Rezvani. En ook: vrienden van het koppel, zoals René & Natasja Froger, interior designer van de rich & famous Eric Kuster en trainer/oud-voetballer Jaap Stam en zijn vrouw Ellis komen aan het woord. Speciaal met LXRY deelt Jonnie een aantal van zijn persoonlijke recepten en laat hij zien waar hij nog meer van houdt: vol gas scheuren in zijn Porsche 993 cabrio uit 1994. Thérèse stapt voor de gelegenheid in de ring met MMA-wereldkampioen Germaine de Randamie.

Bloemkool met speklap

Jonnie: “Gasthoofdredacteur van LXRY Magazine worden? Nee natuurlijk niet, riep ons verstand, daar hebben we geen tijd voor. Maar ons gevoel schreeuwde: ja natuurlijk! Want hoe leuk is het om ons idee van luxe te delen. Mogelijk is onze interpretatie heel anders dan die van veel lezers. Voor ons hoeft het niet allemaal groot te zijn of veel te kosten. Of we nou op een klein bootje of een jacht zitten: als we maar varen. Kaviaar en tru­ffel zijn heerlijk, maar bloemkool met speklap is net zo lekker. In kleine dingen zien wij luxe.”

Thérèse: “De coolste ervaring was voor mij de zoektocht met Mara Grimm en Jan Bartelsman naar de perfecte snack in Amsterdam. Met onze gezonde(re) levensstijl komt zo’n overdosis vet wel aan. Zeker als je die wegspoelt met de nodige wijntjes. Kortom: we hebben alles gegeven en het is dan ook een vet nummer geworden.”

LXRY by Jonnie & Thérèse Boer is vanaf vandaag verkrijgbaar in de betere boekhandels en via LXRY.NL

LXRY Magazine wordt uitgegeven door LXRY Media Group en gaat over alles wat het leven nog leuker en luxer maakt. Het wordt gezien als één van de mooiste bladen van Nederland dankzij de bijzondere fotografie, vormgeving en reportages. LXRY verschijnt vier keer per jaar, waarvan één keer per jaar met een gasthoofdredacteur. Voorheen tekenden onder meer Jan en Monique des Bouvrie, Daan Roosegaarde en Winston Gerschtanowitz daarvoor.

Foto cover: fotografie Rahi Rezvani

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Events
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Het toonaangevende gastronomische platform voor ...

Achtergronden Culinair
Dit zijn de 10 meest geïnstagramde regionale gerechten

Wat zet je op de kaart als je op social media een hit wilt zijn? Het Britse bedrijf Gousto, dat maaltijdpakketten produceert, heeft 150 miljoen Instagram-posts doorzocht om te onthullen welke gerechten het vaakst werden gedeeld en in welke regio. In de regio New York zijn ze verzot op pizza, terwij...

Opening
Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (...

Achtergronden
Juni-editie: Basiliek*, Alcoholwet, Peter Klosse en veel meer

In de laatste editie van De RestaurantKrant mochten we op audiëntie bij smaakprofessor Peter Klosse, hij maakt zich zorgen over de manier waarop we met ons voedsel omgaan. Rik Jansma, eigenaar en chef cuisinier van Restaurant Basiliek*, vertelt in een uitgebreid interview zijn geheimen over suc...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 38(!) graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Vanwege het personeelstekort zijn sommige bedrijven zelfs genoodzaakt om dicht te gaan. Zonde natuurlijk. Met deze tips a...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: