Jonnie & Thérèse Boer presenteren 'eigen' glossy

22 juni 2017 | Thijs Jacobs

Jonnie & Thérèse Boer brengen vandaag hun eigen glossy uit als gasthoofdredacteuren van LXRY Magazine. Het blad biedt letterlijk een kijkje in de keuken van restaurant De Librije in Zwolle. Jonnie en Thérèse onthullen daarnaast hun beste adressen wereldwijd op het gebied van travel, shopping, entertainment en vooral eten. Heel veel eten.

Topfotograaf

De dertigste editie van LXRY Magazine bevat tevens een groot interview met Jonnie & Thérèse. Nog nooit zag Nederland dit succeskoppel zoals vastgelegd door topfotograaf Rahi Rezvani. En ook: vrienden van het koppel, zoals René & Natasja Froger, interior designer van de rich & famous Eric Kuster en trainer/oud-voetballer Jaap Stam en zijn vrouw Ellis komen aan het woord. Speciaal met LXRY deelt Jonnie een aantal van zijn persoonlijke recepten en laat hij zien waar hij nog meer van houdt: vol gas scheuren in zijn Porsche 993 cabrio uit 1994. Thérèse stapt voor de gelegenheid in de ring met MMA-wereldkampioen Germaine de Randamie.

Bloemkool met speklap

Jonnie: “Gasthoofdredacteur van LXRY Magazine worden? Nee natuurlijk niet, riep ons verstand, daar hebben we geen tijd voor. Maar ons gevoel schreeuwde: ja natuurlijk! Want hoe leuk is het om ons idee van luxe te delen. Mogelijk is onze interpretatie heel anders dan die van veel lezers. Voor ons hoeft het niet allemaal groot te zijn of veel te kosten. Of we nou op een klein bootje of een jacht zitten: als we maar varen. Kaviaar en tru­ffel zijn heerlijk, maar bloemkool met speklap is net zo lekker. In kleine dingen zien wij luxe.”

Thérèse: “De coolste ervaring was voor mij de zoektocht met Mara Grimm en Jan Bartelsman naar de perfecte snack in Amsterdam. Met onze gezonde(re) levensstijl komt zo’n overdosis vet wel aan. Zeker als je die wegspoelt met de nodige wijntjes. Kortom: we hebben alles gegeven en het is dan ook een vet nummer geworden.”

LXRY by Jonnie & Thérèse Boer is vanaf vandaag verkrijgbaar in de betere boekhandels en via LXRY.NL

LXRY Magazine wordt uitgegeven door LXRY Media Group en gaat over alles wat het leven nog leuker en luxer maakt. Het wordt gezien als één van de mooiste bladen van Nederland dankzij de bijzondere fotografie, vormgeving en reportages. LXRY verschijnt vier keer per jaar, waarvan één keer per jaar met een gasthoofdredacteur. Voorheen tekenden onder meer Jan en Monique des Bouvrie, Daan Roosegaarde en Winston Gerschtanowitz daarvoor.

Foto cover: fotografie Rahi Rezvani

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Veiligheidsproducten worden nieuwe reclamedragers

Horecaondernemers hebben groen licht gekregen om per 1 juni weer te openen.Met deze bijzondere printproducties kunnen horecaondernemers de aandacht op zichzelf vestigen of zelfs gebruiken voor hun marketing en eigen reclame. Voorbereiding is heel belangrijk: Plaats daarom specifieke gedragsregel...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Slecht levensgedrag, definitief oordeel in zicht?

Het openen van een restaurant gaat niet zomaar. Los van alle praktische zaken moeten de nodige vergunningen worden aangevraagd, waaronder in veel gevallen een exploitatievergunning op grond van de (algemene) plaatselijke verordening en een Drank- en Horecawetvergunning. Hierbij stuit men doorgaans o...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: