Jonnie & Thérèse Boer presenteren 'eigen' glossy

22 juni 2017 | Thijs Jacobs

Jonnie & Thérèse Boer brengen vandaag hun eigen glossy uit als gasthoofdredacteuren van LXRY Magazine. Het blad biedt letterlijk een kijkje in de keuken van restaurant De Librije in Zwolle. Jonnie en Thérèse onthullen daarnaast hun beste adressen wereldwijd op het gebied van travel, shopping, entertainment en vooral eten. Heel veel eten.

Topfotograaf

De dertigste editie van LXRY Magazine bevat tevens een groot interview met Jonnie & Thérèse. Nog nooit zag Nederland dit succeskoppel zoals vastgelegd door topfotograaf Rahi Rezvani. En ook: vrienden van het koppel, zoals René & Natasja Froger, interior designer van de rich & famous Eric Kuster en trainer/oud-voetballer Jaap Stam en zijn vrouw Ellis komen aan het woord. Speciaal met LXRY deelt Jonnie een aantal van zijn persoonlijke recepten en laat hij zien waar hij nog meer van houdt: vol gas scheuren in zijn Porsche 993 cabrio uit 1994. Thérèse stapt voor de gelegenheid in de ring met MMA-wereldkampioen Germaine de Randamie.

Bloemkool met speklap

Jonnie: “Gasthoofdredacteur van LXRY Magazine worden? Nee natuurlijk niet, riep ons verstand, daar hebben we geen tijd voor. Maar ons gevoel schreeuwde: ja natuurlijk! Want hoe leuk is het om ons idee van luxe te delen. Mogelijk is onze interpretatie heel anders dan die van veel lezers. Voor ons hoeft het niet allemaal groot te zijn of veel te kosten. Of we nou op een klein bootje of een jacht zitten: als we maar varen. Kaviaar en tru­ffel zijn heerlijk, maar bloemkool met speklap is net zo lekker. In kleine dingen zien wij luxe.”

Thérèse: “De coolste ervaring was voor mij de zoektocht met Mara Grimm en Jan Bartelsman naar de perfecte snack in Amsterdam. Met onze gezonde(re) levensstijl komt zo’n overdosis vet wel aan. Zeker als je die wegspoelt met de nodige wijntjes. Kortom: we hebben alles gegeven en het is dan ook een vet nummer geworden.”

LXRY by Jonnie & Thérèse Boer is vanaf vandaag verkrijgbaar in de betere boekhandels en via LXRY.NL

LXRY Magazine wordt uitgegeven door LXRY Media Group en gaat over alles wat het leven nog leuker en luxer maakt. Het wordt gezien als één van de mooiste bladen van Nederland dankzij de bijzondere fotografie, vormgeving en reportages. LXRY verschijnt vier keer per jaar, waarvan één keer per jaar met een gasthoofdredacteur. Voorheen tekenden onder meer Jan en Monique des Bouvrie, Daan Roosegaarde en Winston Gerschtanowitz daarvoor.

Foto cover: fotografie Rahi Rezvani

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Restaurant Felix opent in historisch cultuurhuis Felix Meritis

Met de opening van Restaurant Felix op 31 januari, wordt Felix Meritis niet alleen de culturele- maar ook gastronomische hotspot van de hoofdstad. Een ervaring bij restaurant Felix bestaat uit seizoensgebonden Nederlandse kwaliteitsproducten in combinatie met slimme kooktechnieken en een gedurfde ui...

Culinair Internationaal
Jan Smink strijdt in Le Taittinger Prix Culinaire in Parijs tegen internationale topchefs

Chef Jan Smink komt dinsdag 28 januari 2020 voor Nederland uit in de internationale kookwedstrijd Le Taittinger Prix Culinaire International in Parijs. De eigenaar van restaurant Smink in Wolvega strijdt tegen zeven internationale topchefs om een hoofdprijs van € 20.000,-. Met winst zou Jan Smi...

Achtergronden Culinair
Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo voorlopig nog open

Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo zal vooralsnog nog volledig geopend zijn. De voorbereidingen voor de nieuwe locatie in de monumentale Theresiakapel in Hoogkerk bij Groningen zijn in volle gang, maar een verhuizing is op korte termijn nog niet te verwachten, zo laten eigenaren Marleen en J...

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: