Jonnie & Thérèse Boer presenteren 'eigen' glossy

22 juni 2017 | Thijs Jacobs

Jonnie & Thérèse Boer brengen vandaag hun eigen glossy uit als gasthoofdredacteuren van LXRY Magazine. Het blad biedt letterlijk een kijkje in de keuken van restaurant De Librije in Zwolle. Jonnie en Thérèse onthullen daarnaast hun beste adressen wereldwijd op het gebied van travel, shopping, entertainment en vooral eten. Heel veel eten.

Topfotograaf

De dertigste editie van LXRY Magazine bevat tevens een groot interview met Jonnie & Thérèse. Nog nooit zag Nederland dit succeskoppel zoals vastgelegd door topfotograaf Rahi Rezvani. En ook: vrienden van het koppel, zoals René & Natasja Froger, interior designer van de rich & famous Eric Kuster en trainer/oud-voetballer Jaap Stam en zijn vrouw Ellis komen aan het woord. Speciaal met LXRY deelt Jonnie een aantal van zijn persoonlijke recepten en laat hij zien waar hij nog meer van houdt: vol gas scheuren in zijn Porsche 993 cabrio uit 1994. Thérèse stapt voor de gelegenheid in de ring met MMA-wereldkampioen Germaine de Randamie.

Bloemkool met speklap

Jonnie: “Gasthoofdredacteur van LXRY Magazine worden? Nee natuurlijk niet, riep ons verstand, daar hebben we geen tijd voor. Maar ons gevoel schreeuwde: ja natuurlijk! Want hoe leuk is het om ons idee van luxe te delen. Mogelijk is onze interpretatie heel anders dan die van veel lezers. Voor ons hoeft het niet allemaal groot te zijn of veel te kosten. Of we nou op een klein bootje of een jacht zitten: als we maar varen. Kaviaar en tru­ffel zijn heerlijk, maar bloemkool met speklap is net zo lekker. In kleine dingen zien wij luxe.”

Thérèse: “De coolste ervaring was voor mij de zoektocht met Mara Grimm en Jan Bartelsman naar de perfecte snack in Amsterdam. Met onze gezonde(re) levensstijl komt zo’n overdosis vet wel aan. Zeker als je die wegspoelt met de nodige wijntjes. Kortom: we hebben alles gegeven en het is dan ook een vet nummer geworden.”

LXRY by Jonnie & Thérèse Boer is vanaf vandaag verkrijgbaar in de betere boekhandels en via LXRY.NL

LXRY Magazine wordt uitgegeven door LXRY Media Group en gaat over alles wat het leven nog leuker en luxer maakt. Het wordt gezien als één van de mooiste bladen van Nederland dankzij de bijzondere fotografie, vormgeving en reportages. LXRY verschijnt vier keer per jaar, waarvan één keer per jaar met een gasthoofdredacteur. Voorheen tekenden onder meer Jan en Monique des Bouvrie, Daan Roosegaarde en Winston Gerschtanowitz daarvoor.

Foto cover: fotografie Rahi Rezvani

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Culinair
Internationale topchefs geven masterclasses in Nederland

Met nog ruim een half jaar te gaan, presenteert Folie Culinaire de eerste internationale chefs die plaats zullen nemen in de befaamde demokeuken. Rob Roy Cameron van restaurant Gazelle Mayfair (Londen, Verenigd Koninkrijk), Olesia Drobot van EM restaurant (Sint-Petersburg, Rusland) en sterrenchef He...

Interview Bocuse d'Or
Soenil Bahadoer nieuwe voorzitter Bocuse d'Or Nederland

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer volgt per 1 april driesterrenchef Jonnie Boer op als bestuursvoorzitter van Bocuse d'Or Nederland. De Patron Cuisinier van restaurant De Lindehof is trots op zijn benoeming en spreekt zijn ambities uit. "De gastronomie in Nederland ontwikkelt zich razendsnel....

Ondernemen Column David Bakker
Column: Haal die laptopzombie binnen!

Het aantal flexibele werknemers is de afgelopen vijftien jaar toegenomen van 1,1 miljoen naar bijna 2 miljoen. Het aantal zzp’ers groeide van ruim 630 duizend in 2003 naar 1,1 miljoen in 2018. Dat meldde het CBS vorige maand. Dat zijn ruim drie miljoen potentiele gasten. Steeds meer zelfsta...

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Personalia Culinair Michelin
Sterrenchef-kok André van Doorn neemt afscheid van Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 neemt SVH Meesterkok André van Doorn na 17 jaar afscheid van Kasteel Heemstede. De talentvolle chef Ollie Schuiling, nu nog werkzaam als keukenchef bij Schloss Schauenstein (*) neemt de scepter in de keuken van hem over. Samen met ondernemer Frans den Boer wordt ...

Internationaal
Europa’s eerste onderwaterrestaurant geopend aan Noorse zuidkust

Het woord ‘Under’ betekent zowel 'onder’ als ‘wonder’ in het Noors. Beide woorden komen tot zijn recht bij het eerste onderwaterrestaurant van Europa, dat op 20 maart 2019 haar deuren opende. Het 34 meter lange gebouw in de vorm van een monoliet is ontworpen door he...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: