Jonnie en Thérèse Boer geven Grootmeesters Masterclasses

Auteur: Redactie
Gastronomie 8 december 2022
Jonnie en Thérèse Boer geven Grootmeesters Masterclasses

Of je van je man nou een betere thuiskok wil maken, of je chef volgend jaar zijn eerste Michelinster gunt. Of je iemand nou een beetje beter wil laten worden, of nog beter dan de allerbeste. Dit jaar geef je vrienden, collega’s of familie tijdens de feestdagen een kijkje in de keuken van grootmeesters Jonnie en Thérèse Boer. Met de nieuwe giftcard van Grootmeesters Masterclasses geef je een compleet online college met een paar uur onbetaalbare ‘ins en outs’ cadeau voor maar €29,95. Dat is weer eens wat anders dan een kookboek, weer een schort, of een nieuwe deegroller.

Leer beter op je neus vertrouwen of upgrade je kookkunsten op jouw manier. Kijk die ene wijnpairing zo vaak terug als je wil, of experimenteer met nieuwe kruiden als berkenblad, hondsdraf of zandkool. Met de Grootmeesters giftcard geef je iemand waardevolle kennis cadeau. Met hun masterclass van dik drie uur kom je te weten hoe Jonnie en Thérèse Boer - de drijvende kracht achter het succesvolle, internationaal geroemde sterrenrestaurant De Librije (3 sterren) in Zwolle - aan de top blijven en hoe je zelf een betere kok, host(ess), sommerlier of manager wordt. Kijken kan in elk tempo; elke dag een aflevering, terugkijken totdat je het onder de knie hebt, of in één keer de hele masterclass bingen. Hoe vaker je kijkt, hoe beter je wordt!

Jonnie Boer: "Als jij een beter kok wilt worden, dan moet je investeren in jezelf. [...] Dat wil niet zeggen dat je dan gelijk Japanse messen moet kopen van 500 euro. Daar word je geen betere kok van. Het is ook maar koken hè, je hoeft geen raket naar de maan te sturen.’’

Grootmeesters: Een beetje beter is al veel beter!
Maak jezelf, of een ander beter in ‘wat dan ook’ met een online masterclass van Grootmeesters. Leer bijvoorbeeld beter zingen van Trijntje Oosterhuis, word beter op de bühne met een masterclass van Youp, word een betere filmmaker én -kenner met Martin Koolhoven, of ontdek de fijne kneepjes op en rondom het veld van oud-international Rafaël van der Vaart. Noem een onderwerp en er is een Grootmeester voor. In een serie korte, behapbare afleveringen geeft een van de Grootmeesters je een kijkje achter de schermen. Een complete masterclass met een paar uur onbetaalbare ‘ins en outs’ is al van jou voor €29,95. Met de nieuwe Grootmeesters giftcard geef je iemand een masterclass naar keuze cadeau. Geen gek cadeau voor de kerstdagen, het Suikerfeest, of elke willekeurige verjaardag, diploma-uitreiking of bar mitswa. Beter, voor iedereen dus. grootmeesters.nl

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws