Johnny’s Burger Company opent 18e vestiging in Utrecht

14 november 2017 | Thijs Jacobs

Op maandag 13 november opende de Amerikaans georiënteerde hamburgerzaak Johnny’s Burger Company een nieuwe vestiging nabij het centrum van Utrecht. De 18de vestiging van de snel groeiende franchiseformule vindt zijn standplaats in de Adelaarstraat 69 en wordt gerund door franchiseondernemer Az-Eddine Bakkali. Bakkali is klaar voor deze nieuwe uitdaging en vertelt: “Ik heb altijd gedroomd van een eigen onderneming. Toen ik de kans kreeg om een nieuwe vestiging van Johnny’s te openen in het prachtige Utrecht, hoefde ik daar niet lang over na denken! Ik hoop binnen een jaar nog een tweede, of zelfs een derde, vestiging te openen.”

Gratis burgers voor publiek

De Utrechtse opening wordt direct goed aangepakt: op zaterdag 18 november deelt Johnny’s op de Adelaarstraat gratis burgers uit aan de nieuwe stadsgenoten in Utrecht. Op deze manier kunnen belangstellenden proeven wat de 'American Style' burgers van Johnny’s in huis hebben. De grillmeesters van de hamburgerzaak roosteren twee uur lang de sappigste burgers, welke tussen 15.00 uur en 17.00 uur gratis zijn af te halen.  Kan er niet gewacht worden tot zaterdag? Johnny’s Burger Company is vanaf maandag 13 november iedere dag geopend van 15:00 tot 22:00 voor take-away én delivery!

Over Johnny’s Burger Company

Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de eerste hamburger-bezorgformule van Nederland. Het idee voor deze bezorgformule is ontstaan tijdens een vakantie van oprichter Tarek in Amerika, waar hij opslag verliefd werd op dit unieke concept. Eenmaal terug in Nederland startte hij met Johnny’s Burger Company. De franchise formule telt inmiddels achttien vestigingen en is de snelst groeiende hamburger take-away en delivery formule van Nederland. Johnny’s Burger Company is voornamelijk actief in de Randstad, maar verovert in rap tempo ook de rest van Nederland.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Amsterdam
PRESSROOM Amsterdam wint drie World Luxury Restaurant Awards

PRESSROOM Amsterdam, het restaurant van INK Hotel Amsterdam - MGallery, valt in de prijzen en wint maar liefst drie World Luxury Restaurant Awards. Het restaurant staat onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, vorig jaar door de vakjury van AF&BM benoemd tot 'F&B profession...

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Ook foodpa...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Internationaal Michelin
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux

Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Châteaux, de wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en restaurants. Het restaurant wordt geleid door de Franse topchef Fre?de?ric Anton, die ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: