Johnny’s Burger Company opent 18e vestiging in Utrecht

14 november 2017 | Thijs Jacobs

Op maandag 13 november opende de Amerikaans georiënteerde hamburgerzaak Johnny’s Burger Company een nieuwe vestiging nabij het centrum van Utrecht. De 18de vestiging van de snel groeiende franchiseformule vindt zijn standplaats in de Adelaarstraat 69 en wordt gerund door franchiseondernemer Az-Eddine Bakkali. Bakkali is klaar voor deze nieuwe uitdaging en vertelt: “Ik heb altijd gedroomd van een eigen onderneming. Toen ik de kans kreeg om een nieuwe vestiging van Johnny’s te openen in het prachtige Utrecht, hoefde ik daar niet lang over na denken! Ik hoop binnen een jaar nog een tweede, of zelfs een derde, vestiging te openen.”

Gratis burgers voor publiek

De Utrechtse opening wordt direct goed aangepakt: op zaterdag 18 november deelt Johnny’s op de Adelaarstraat gratis burgers uit aan de nieuwe stadsgenoten in Utrecht. Op deze manier kunnen belangstellenden proeven wat de 'American Style' burgers van Johnny’s in huis hebben. De grillmeesters van de hamburgerzaak roosteren twee uur lang de sappigste burgers, welke tussen 15.00 uur en 17.00 uur gratis zijn af te halen.  Kan er niet gewacht worden tot zaterdag? Johnny’s Burger Company is vanaf maandag 13 november iedere dag geopend van 15:00 tot 22:00 voor take-away én delivery!

Over Johnny’s Burger Company

Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de eerste hamburger-bezorgformule van Nederland. Het idee voor deze bezorgformule is ontstaan tijdens een vakantie van oprichter Tarek in Amerika, waar hij opslag verliefd werd op dit unieke concept. Eenmaal terug in Nederland startte hij met Johnny’s Burger Company. De franchise formule telt inmiddels achttien vestigingen en is de snelst groeiende hamburger take-away en delivery formule van Nederland. Johnny’s Burger Company is voornamelijk actief in de Randstad, maar verovert in rap tempo ook de rest van Nederland.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Amsterdam Culinair
Restaurant Taiko verwelkomt internationale topchefs

Internationaal culinair bezoek voor het Conservatorium hotel in Amsterdam. De afgelopen twee dagen was de wereldberoemde chef Hisato Hamada, co-founder van het exclusieve members-only restaurant Wagyumafia in Tokio, te gast in de keuken van Taiko. Op uitnodiging van Schilo van Coevorden, executi...

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

"Een concept bewaken vergt scherpte"

Een ijzersterk concept bepaalt het bestaansrecht van je horecaonderneming. De concurrentie in de horeca is moordend. Om te overleven is een eigen identiteit, DNA en karakter noodzakelijk. Een goed concept neerzetten en bewaken is een voortdurend proces, voor iedere ondernemer. De manier waarop Vi...

Opening Restaurant Vega
Nationale Week Zonder Vlees opent pop-up restaurant in samenwerking met Peter Lute

Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren voor het Week Zonder Vlees pop-up restaurant, dat van 9 t/m 15 maart tijdens de Nationale Week Zonder Vlees geopend wordt in Muiden. Het restaurant staat onder leiding van topchef Peter Lute en het team van de Kruidfabriek, die alle gasten met een vege...

Opening Rotterdam
Chef-kok Florian van Dillen opent in maart 2020 eigen restaurant in Rotterdam

Het Scheepvaartkwartier in Rotterdam krijgt er een nieuwe horecagelegenheid bij. Chef-kok Florian van Dillen opent er een restaurant en bar in het pand van het voormalige restaurant La Stanza. Het bedrijf opent in maart 2020 de deuren en opereert onder de vlag van by FLIPP. Florian van Dillen (29...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: