Jan Smink vol vertrouwen naar Bocuse d'Or

13 november 2014
Jan Smink vol vertrouwen naar Bocuse d'Or

Chef Jan Smink is vol vertrouwen over zijn deelname aan de wereldfinale van de Bocuse D'Or. Dat vertelt de chef vandaag tijdens de Bocuse d'Or
bijeenkomst in Parijs. De internationale kookwedstrijd wordt op 27 en 28 januari gehouden in Lyon tijdens de SIRHA.

*Elke dag gaat het over de Bocuse*
Smink deed in 2011 als commis van Marco Poldervaart aan de wedstrijd mee. "Ik vond het destijds heel indrukwekkend en deze ervaring helpt mij zeker bij mijn voorbereiding. Samen met mijn coach Leendert Klaassens en commis Lars Aukema hebben we een goede basis gecreëerd. Ik heb een goed gevoel en denk dat we iets moois kunnen neerzetten. We zijn in elk geval zeer gepassioneerd; het gaat elke dag over de Bocuse." Ook coach Leenders Klaassens benadrukt de echte band tussen de leden van het team. "We winnen met drie en we verliezen met drie."

*Wil jij naar de Bocuse d'Or in Lyon?*
Makro maakt het mogelijk om de Bocuse d'Or, de meest prestigieuze internationale competitie tussen chefs, bij te wonen. Stuur je eigen recept met tomatensaus van Horeca Select als ingrediënt voor 30 november naar "horeca@makro.nl.":mailto:horeca@makro.nl. Wie weet win jij wel een geheel verzorgde 2-daagse reis voor twee personen naar de Bocuse d'Or finale in Lyon!

Lees binnenkort een uitgebreid verslag in de decembereditie van De Restaurantkrant!

Nu al meer lezen over de Bocuse d'Or? "Klik hier!":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=bocuse&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws